Προς το περιεχόμενο

Pointy

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    270
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Pointy

  1. Οντως, αλλα βρηκα το αδυνατο σημειο του: δε βαλανε το Stairway to Heaven!!! Αν πετυχω τετοια ταμπελα θα παω και θα παιζω stairway ολη μερα μεχρι να βαρεθει η παραλια και να φυγει ;D ;D ;D ναι το ξερω οτι δεν ειναι ακριβως παραλιοτραγουδο, αλλα θα κανει τη δουλεια! Τελικα με τους μπασιστες τι εγινε, τους θαψαμε στο μιξαρισμα παλι? ;D ;D
  2. Ε αφου μπηκες στον κοπο, εξηγησε του του παιδιου και τι σημαινει αυτο ::)
  3. Ειμαι ο μονος που τον χαλανε τα 3+3 headstocks σε τετοιες κιθαρες? ;D Κατα τα αλλα κουκλα!
  4. Ελεος, τουλαχιστον βαλτε μια φορα το σωστο frame! http://www.ibanez.co.jp/artist/artist2008.php?CATEGORY_ID=1 :D
  5. Ειμαι 7 χρονων και μια φορα στο σχολειο με πιασανε τα μεγαλα τα παιδακια και με βαλανε να παιζω ολη την ωρα το ιδιο arpeggio σε Ibanez πανω-κατω, για αυτο το ειπα αυτο παραπανω. Και η Ibanez ουτε ευχαριστω δε μου ειπε, χαρακτηρας μηδεν με 0 κεφαλαιο. Λιγη ασοβαροτης επιτελους (τι να πω εγω, εδω ο philosopher εβαλε 600 smilies και παλι τον πηρανε στα σοβαρα!). Επισης καλο κανει να διαβαζουμε και κανα ποστ πριν απο αυτο στο οποιο απανταμε, για να βγει νοημα.
  6. Για αυτο ειμαστε εδω, για να δινουμε συμβουλες... δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι κανενας σοβαρος μουσικος δεν εχει παιξει ποτε με Ibanez :)
  7. Ο λογος ειναι οτι ολοι ξερουμε τον χαρακτηριστικο Stratocaster και Les Paul, οποτε για να πεις οτι εχει προσωπικοτητα μια solid ηλεκτρικη κιθαρα και να μπορεις να δικαιολογησεις οτι σου αρεσει, πρεπει να ακουγεται σαν μια απο αυτες ;D
  8. Λιγακι γενικο αυτο το σχολιο! Αν το χρειαζεσαι, προσφερει τα παντα. Αν δεν το χρειαζεσαι, προσφερει λιγο περισσοτερη μανουρα και τα locking καμποσο μεγαλυτερη σταθεροτητα στο κουρδισμα. Αν το θελεις το θελεις, και αυτο που εχει η RG2550Z ειναι καλο. Αν δεν το θελεις παρε καλυτερα fixed. Μιας και δεν ειχες ποτε κιθαρα με τρεμολο το λογικο ειναι θα σου φανει λιγο βουνο στην αρχη μεχρι να το μαθεις, αλλα θα το συνηθισεις γρηγορα και θα εκτιμησεις το οτι και να κοπανας την κιθαρα στον τοιχο δεν ξεκουρδιζεται [ΠΡΟΣΟΧΗ - η προηγουμενη προταση περιεχει χιουμορ]. Δες και τα manual της Ibanez αν θες.
  9. Μπα ακουγεται και αυτο αλλα δεν ειναι πολλοι ;D Και τα δυο ειναι ακραιες αποψεις βεβαια, το ενα ειναι τελειως ακυρο και το αλλο εχει πολλες εξαιρεσεις. Νομιζω δικιο εχει οποιος ειναι ικανοποιημενος με την κιθαρα του, οπως ειπα και πριν το θεμα ειναι τι θελει ο καθενας.
  10. Μπα δεν το βλεπω. Αυτο θα εκλειψει μονο οταν εκλειψει και το "κιθαρα πανω απο €150 ειναι αχρηστη" ::) Αρκει να καταλαβει ο κοσμος οτι δεν ειναι ολες οι κιθαρες ιδιες, και μετα παιρνει ο καθενας οτι προτιμαει.
  11. Καλη φαση! Εγω λεω να πιστεψω (προσωπικα παντα, αποψη μου) οτι ειμαι βιρτουοζος βιολονιστας και μαστερ της τζαζ τουμπας! ;D ;D ;D
  12. Εγω δεν ειμαι καθολου ντραμερ, αλλα εισαι σιγουρος οτι ξερεις τι ειναι "δικασο" ???
  13. Ειμαι υπερ της εξελιξης και των καινουριων πραγματων και τον πολλων επιλογων, αλλα δεν εχει νοημα να μιλαμε για εργονομια στην κιθαρα - ή τουλαχιστον στην ταστιερα/μπρατσο. Δεν προσπαθουμε να κανουμε ρεκορ ή συναγωνισμο για κατι, καθενας παιζει οπως του αρεσει. Αν γινει ποτε αθλημα για το ποιος θα παιξει πιο γρηγορα (ναι ξερω, ειναι ηδη :P) ή τουρνουα για το ποιος θα πιασει τη συγχορδια με το περισσοτερο mojo ???, εκει θα μπορουν να γινουν και μετρησεις και μελετες κτλ. Και για να προλαβω σχολια αλλο η εργονομια και αλλο το τι μπορει να κανει το οργανο (bend χωρις να τασταρει κτλ).
  14. Το οτι θα παρεις την ταδε συγκεκριμενη shredoκιθαρα και θα παιζεις πιο γρηγορα ειναι μυθος. Το οτι αλλο μπρατσο σου καθεται καλυτερα και σε βολευει ενω αλλο οχι και τοσο, δεν ειναι καθολου μυθος! Το playability ειναι κατα μεγαλο μερος προσωπικο θεμα, οπως και η τενοντιτιδα που φυσικα δεν εχει τιποτα να κανει με το μπρατσο, εχει να κανει με το πως παιζει ο καθενας. Η συγκεκριμενη κιθαρα ειναι μαλλον το πιο δημοφιλες και καθιερωμενο μοντελο της Ibanez χρονια τωρα. Μην προβληματιζεσαι για την ποιοτητα, προβληματισου μονο για το αν ειναι αυτο που θες, αν ναι χτυπα την.
  15. Pointy

    Coconut Shred II

    ****αει το μπουκοβο στο σουβλακι αλλα αντε να το βρεις στην Αθηνα. Ωραιο χαβαλατζιδικο κομματι σολο, μου αρεσαν κυριως οι alternate picked φρασεις.
  16. Τελικα ισως τα προβληματα να μην ειναι τοσο σημαντικα οταν δεν τα βλεπεις απο μεσα (οπως τα βλεπουν οσοι δουλευουν για να υπαρχει το Noiz). Περισσοτερο χαλαει τον κοσμο η αλλαγη απο ενα συστημα που εχει μαθει, με οτι κουσουρια εχει - αλλα θα μου πειτε ετσι γινεται παντα, η αλλαγη ειναι το δυσκολο. Παντως συμφωνω οτι αφου θελετε να γινει η αλλαγη, πρεπει να σπρωξετε τον κοσμο προς τα εκει και οχι να το ανακαλυψει μονος του. Αυτο πρεπει να γινει με μια μονιμη ανακοινωση στην κορυφη του home page οσο διαρκει η μεταβατικη περιοδος, οχι με ψιλα γραμματα κατω κατω.
  17. Το basswood μαλλον εχει τη φημη του "φτηνου" ξυλου επειδη πρωτα το χρησιμοποιησαν πολυ κατασκευαστες απο ασια μερια, που ηταν κυριως γνωστοι για πιο φτηνα οργανα. Οπως ειπωθηκε και παραπανω πολλες high-end κιθαρες χρησιμοποιουν basswood. Αλλωστε και απο alder ειναι οι Squier strat των 150 ευρω αλλα και οι σουπερ pro χειροποιητες συλλεκτικες Fender του πεντοχιλιαρου. Το ειδος του ξυλου απο μονο του δε λεει και πολλα για την ποιοτητα του οργανου.
  18. Μαλλον ειναι μια προς μερικες εκατονταδες χιλιαδες? Αναλογα ποσοι απαντανε σωστα στην ερωτηση... δεν εχω διαβασει τους κανονισμους του "διαγωνισμου" 8)
  19. Πολυ καλο ακουγεται στο youtube, αναρωτιεμαι απο κοντα. Θα εχεις περιεργη αισθηση στο παιξιμο στην αρχη και μεχρι καποια "λογικη" ενταση θα ακους ξεχωριστα τις χορδες σου στο κουρδισμα που ειναι, αλλα οντως πολυ χρησιμο, ειδικα για FR. Ανοιγει πολλους δρομους σε live.
  20. Φιλε γραψε ελληνικα για να σου εξηγησω γιατι εισαι λαθος. Οσο για το post που εσβησες, φανταζομαι ξερεις οτι οι mods μπορουν να το διαβασουν μια χαρα. Welcome to Noiz (αν δεν εισαι καποιος απο τους αλλους με διπλο προφιλ).
  21. PESTARETSEVOSANTEEPITELOUSOKATHENASNAMPOREINAGRAFEIELEFTHERAEDOMESA EPEIDHEXEIKANONESTINAKANOUMEDILADHSIGAMIGINOUMEOLOIPROVATASANTOUSALOUSPOUGRAFOUNKANONIKA
  22. Αλλη φορα οταν θελω να γραψω κατι τετοιο θα βαζω μεσα το Μπατμαν και το Γκοτζιλα να εχω το κεφαλι μου ησυχο!!!!!! Θα το παρουν στα σοβαρα λιγοτεροι ;D ;D Και για να γινω ακομα πιο ξεκαθαρος, το προηγουμενο μη σοβαρο post μου ηταν σχολιο πανω στο οτι ρωτησε καποιος αν θα μπορει να παιζει κιθαρα στη σχολη ικαρων και του φορτωσαμε στο λαιμο τα κοκκαλα ολων των αμαχων θυματων του Βιετναμ <--- προσοχη, αλλη μη σοβαρη δηλωση: δεν το εννοω κυριολεκτικα οτι πηγαμε στο Βιετναμ, ξεθαψαμε τα κοκκαλα των θυματων και του τα φορτωσαμε!
  23. Ειναι γνωστο οτι οσοι πανε σε στρατιωτικες σχολες το κανουν επλιζοντας καποια μερα να μπορουνε να καινε ζωντανα κοριτσακια οσο θελουν. Για αυτο και ολοι οι στρατιωτικοι παρακαλανε καθε μερα να γινει πολεμος και εχουν 7 κιλα ναπαλμ στο σπιτι τους και 2 στο αμαξι για να ειναι ετοιμοι.
  24. Πως θα λειτουργησει η "τεκμηριωση" στην πραξη?
  25. Ηταν το ενα ποδι ψηλοτερα απο το αλλο? Αν εχεις τη σωστη κλασικη (classical) θεση με υποποδιο και ισια πλατη λογικα δε θα εχεις κανενα προβλημα. Αν καθεσαι απλα σε καρεκλα χωρις να πατας καπου θα φευγει λιγο, αναλογα με το σωμα... και το ντυσιμο ;D siderofski, αποφασισε πρωτα σχημα και μετα τι pickups θες. Και τα δυο βγαινουν και με EMG και με passive. Και μην ξεχναμε οτι οι Rhoads εχουν 22 ταστα, εκτος φυσικα απο την RR24. Η τελευταια εχει original Floyd Rose και αλλα πολλα καλα, αλλα ειναι και σχεδον διπλασια τιμη, και ειναι πολυ εξειδικευμενο οργανο.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου