Προς το περιεχόμενο

panorios

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  1.079
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  3

panorios ήταν Μέλος της ημέρας 8 Οκτωβρίου 2020

panorios είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

1 Follower

Bio

 • Mojo
  Κιθάρα
 • Gear List
  Vigier excalibur, Gibson midtown, squier tele cv. Kemper profiler.
 • Day job
  Φωτογράφος
 • Τόπος
  Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή panorios

Rock Star

Rock Star (3/4)

624

Φήμη

 1. Με Protergia είμαι και εγώ, θέρμανση - ψύξη αποκλειστικά με κλιματιστικά inverter και ο συνολικός λογαριασμός (μαζί με τέλη κλπ) δεν ξεπερνά τα 100 ευρώ τον μήνα. Το ac δουλεύει 16 ώρες την ημέρα χειμώνα καλοκαίρι αλλά σταθερά στους 24 βαθμούς και ουσιαστικά το χρησιμοποιώ για έναν χώρο 40-50 τ.μ. Στο μπάνιο έχω αερόθερμο και 60άρη θερμοσίφωνα και μαγειρεύω σπάνια. Το ζήτημα είναι να παραμείνουν έτσι τα πράγματα και να μην αρχίσουν να γίνονται τα 100άρια -200άρια. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
 2. Είναι ώρα να αποφασίσω αν θα παραμείνω στον πάροχο ρεύματος που ήμουν ή αν θα αλλάξω. Προσπαθώ να βγάλω άκρη με τις τιμές, τη ρήτρα αναπροσαρμογής, την οριακή τιμή συστήματος και το λουρί της μάνας. Βλέπω τα όρια των που έχει ο κάθε πάροχος και είναι σε πολλές περιπτώσεις διαφορετικά, κάποιοι έχουν διπλά νούμερα και είναι όλα για το 2021. Πράγμα που έχει ενδιαφέρον άλλα δε με αφορά πλέον, αυτό πάει, το πλήρωσα. Έχει κάποιος καλύτερη πληροφόρηση; Έχει βγάλει κανείς άκρη; Ποιος είναι ο φθηνότερος πάροχος για επαγγελματικό: Ευχαριστώ.
 3. Όποιος παίζει κιθάρα πρέπει να δει τα βίντεο αυτού του υπέροχου κιθαρίστα. Τα κάνει όλα να φαίνονται τόσο εύκολα, η ροή, οι ιδέες του, οι ικανότητες. Εκπληκτικός ο Κύριος Walter Rodrigues Jr
 4. Ο Eno δεν αναφέρεται στον τρόπο αναπαραγωγής αλλά στα μέσα παραγωγής. Με λίγα λόγια, το που θα ακούσεις τη μουσική της Βέμπο (Spotify, YouTube, βινύλιο ή κασέτα) δεν είναι το θέμα. Το θέμα είναι ότι όσο και αν τα μέσα ηχογράφησης ήταν τότε χαμηλής ποιότητας αυτό σήμερα είναι μέρος του συνόλου και όχι ατέλεια.
 5. “Whatever you now find weird, ugly, uncomfortable and nasty about a new medium will surely become its signature. CD distortion, the jitteriness of digital video, the crap sound of 8-bit - all of these will be cherished and emulated as soon as they can be avoided. It’s the sound of failure: so much modern art is the sound of things going out of control, of a medium pushing to its limits and breaking apart. The distorted guitar sound is the sound of something too loud for the medium supposed to carry it. The blues singer with the cracked voice is the sound of an emotional cry too powerful for the throat that releases it. The excitement of grainy film, of bleached-out black and white, is the excitement of witnessing events too momentous for the medium assigned to record them.” A Year with Swollen Appendices Originally published: September 5, 1996 Brian Eno. Μετάφραση google, «Οτιδήποτε τώρα βρίσκετε περίεργο, άσχημο, άβολο και δυσάρεστο σε ένα νέο μέσο, σίγουρα θα γίνει η υπογραφή του. Η παραμόρφωση του CD, η ταραχή του ψηφιακού βίντεο, ο χάλια ήχος των 8 bit - όλα αυτά θα αγαπηθούν και θα εξομοιωθούν μόλις μπορέσουν να αποφευχθούν. Είναι ο ήχος της αποτυχίας: τόσο πολύ η μοντέρνα τέχνη είναι ο ήχος των πραγμάτων που ξεφεύγουν από τον έλεγχο, ενός μέσου που φτάνει στα όριά του και διαλύεται. Ο παραμορφωμένος ήχος της κιθάρας είναι ο ήχος από κάτι πολύ δυνατό για το μέσο που υποτίθεται ότι μπορεί να το μεταφέρει. Η τραγουδίστρια των μπλουζ με τη ραγισμένη φωνή είναι ο ήχος μιας συναισθηματικής κραυγής πολύ δυνατής για τον λαιμό που την απελευθερώνει. Ο ενθουσιασμός του κοκκώδους φιλμ, του ξεθοριασμένου ασπρόμαυρου, είναι ο ενθουσιασμός της παρακολούθησης γεγονότων πολύ σημαντικών για το μέσο που έχει ανατεθεί να τα καταγράψει».
 6. Δεν ήξερα ότι από πίσω ήταν ο Bacharach, Είναι απίστευτος αυτός ο άνθρωπος, το τι έχει γράψει, πραγματικός θρύλος. Παλιά τον έβρισκα γλυκανάλατο αλλά τόσο ήξερα. Κρείττον οψιμαθή είναι ή αμαθή.
 7. Γνώμη μου, το κομμάτι χωρίς αυτό το σόλο βγαίνει στα 3.30 και είναι τραβηγμένο, δε γίνονται και πολλά μέχρι τότε. Outro δε βγαίνει παρά μόνο με fade out, σκέτο το παραραρά πα πα πα τραβάει πάρα πολύ γιατί είναι το μισό και βάλε κομμάτι, έβαλε το σόλο για να το τελειώσει χωρίς να φανεί η επανάληψη. Με λίγα λόγια δεν είναι σόλο δήλωση, είναι σόλο κάλυψη. Μην παρεξηγηθώ, το λατρεύω, έχει αυτό το ταξιδιάρικο στα πλήκτρα, ότι πρέπει για δρόμο και η ιδέα είναι υπέροχη αλλά είναι εφιάλτης για κλείσιμο. Το σόλο αυτό, κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι φλυαρία, χωρίς ουσία και ως τέτοιο γράφτηκε.
 8. Κώστα σε ευχαριστώ πολύ, δεν είχα ιδέα για το διπλό truss rod της Warmoth θα το κοιτάξω γιατί η μια κιθάρα που έχω και αγαπώ είναι warmoth και σίγουρα δεν έχει αυτό το truss rod έχει το vintage. Ερώτηση, όλα τα modern έχουν το Modern Double Truss Rod; Ο λόγος που δεν ήθελα να υπάρχει είναι ότι απλά φαντάστηκα πως δεν υπάρχει λόγος εάν το μπράτσο δεν αλλάζει ή τουλάχιστον δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον λόγο εγώ. Αλλά θα το ψάξω γιατί η warmoth έχει και τρελό customization και θα είναι ιδανικό. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ.
 9. Εχμ, ξέρεις εάν γκουκγλάρω "moses" θα βγουν αρκετοί Τώρα, για να γελάσουμε λίγο, η ώρα της μπούρδας. Πόσο δύσκολο είναι για κάποιον να κάνει ένα τέτοιο μπράτσο; Δηλαδή να πάρει ένα οποιοδήποτε neck και να το κάνει reinforced;
 10. Ευχαριστώ, Έχει πολλά καλά αλλά θα ήθελα κάτι σε λιγότερο εξωγήινο σε σχέδιο και τιμή. Ευχαριστώ, Ποιος είναι αυτός ο Moses;
 11. Μετά την κρίση είχα τον χρόνο να κάνω την αυτοκριτική μου και διαπίστωσα ότι έκανα πολλά πράγματα λάθος επαγγελματικά. Προσπάθησα να τα διορθώσω και έφτιαξα μια λίστα την οποία μέχρι σήμερα προσπαθώ να εφαρμόσω και την εμπλουτίζω. Δυστυχώς, ακόμα δεν έχω καταφέρει να είμαι ο επαγγελματίας που θα ήθελα αλλά το προσπαθώ. Ουσιαστικά, είναι τα πράγματα που θα ήθελα από τους ανθρώπους που συνεργάζομαι. Είτε αυτοί είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιωτικοί υπάλληλοι ή δημόσιοι λειτουργοί. Για εμένα δεν έχει σημασία, όλοι πρέπει να είναι σωστοί επαγγελματίες. Προσπαθώ, Να ξεκινάω κάθε συνεργασία από το μηδέν, να μη φορτώνω τον επόμενο πελάτη με την εμπειρία του προηγούμενου. Να μη μετράω τα πάντα σε χρήμα και χρόνο. Υπολογίζοντας την παράμετρο "σχέση" στην εξίσωση. Μπορεί να χάσω χρόνο και χρήμα αλλά ο πελάτης που θα φύγει χαρούμενος θα είναι κεφάλαιο. Να έχω καλή διάθεση, ακόμα και όταν πρέπει να γκρινιάξω (γιατί άνθρωποι είμαστε) να το κάνω με χιούμορ. Να εξελίσσομαι, είμαι φωτογράφος, μαθαίνω photoshop, ζωγραφική, βίντεο, 3d. Ότι μπορεί να με κάνει καλύτερο και να μου δώσει πλεονέκτημα. Να ακούω με προσοχή και να μη βιάζομαι να απορρίψω τη γνώμη του άσχετου, δεν είμαι θεός. Τα αυτονόητα για εμένα δεν είναι αυτονόητα για κάποιον που δεν κάνει τη δουλειά μου. Να προσπαθώ κάθε μέρα να είμαι υπερήφανος για κάτι που έκανα. Να είμαι ταπεινός, μεθοδικός και τυπικός. Να μην κοιτάζω το κινητό μου όταν συνεργάζομαι με άλλους. Είναι πολύ δύσκολο να είναι κάποιος σωστός επαγγελματίας, δεν είναι καθόλου αυτονόητο και σίγουρα κανείς δεν είναι τέλειος. Προσπαθώντας όμως, κάνουμε καλό στον εαυτό μας και στην κοινωνία. Για τον κλάδο των μουσικών το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να εκφράσω τη συμπαράστασή μου. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και εύχομαι να γίνει κάτι για να βελτιωθούν. Μέχρι τότε προσπαθήστε να συνεργαστείτε, ανοίξτε Patreon, twitch και ότι άλλο υπάρχει εκεί έξω υπάρχει κόσμος που θα στηρίξει τις καλές προσπάθειες. Χρόνια πολλά και μια καλύτερη χρονιά για όλους.
 12. Χαχαχαχα , ευχαριστώ πολύ φίλε, είναι κρίμα να κάθονται τα όργανα. Μόνο τη vigier παίζω πια, βαρέθηκα να σετάρω και να έχω κάθε 5 μήνες άλλο όργανο. Θέλω μόνο να αλλάζω χορδές κάθε 6άμηνο (να έχουν την ευχή μου οι elixir) και να παίζω κιθάρα. Κάποιες kiesel είναι συμπαθητικές.
 13. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και όλες. Το πήρα απόφαση, θα πουλήσω όλες τις κιθάρες έκτος της vigier και θα πάρω μια δεύτερη σαν τη vigier. Δηλαδή, θα ήθελα να έχει οπωσδήποτε 3 πράγματα, Stainless steel frets, να έχω επιλογή humbucker και sc, με όποιον τρόπο, και να έχει κάτι σαν το carbon fiber neck της vigier αντί για truss rod. Γιατί δεν παίρνω δεύτερη vigier; Γιατι είναι ακριβές, βαρέθηκα το look και αυτό το μεταλάδικο στυλ που έχουν σχεδόν όλες οι νέες vigier. Ιδανικά θα ήθελα ένα κλασικό σχέδιο. Όλα είναι όμορφα και εύκολα μέχρι να φτάσουμε στο neck. Εκεί δε βρίσκω επιλογές. Υπάρχουν άλλες εταιρίες με αυτή την πατέντα; Θα ήταν εύκολο να φτιάξω μια αγοράζοντας ένα τέτοιο μπράτσο; Αν θυμάμαι καλά ο marathon είχε φτιάξει μια τελε με τέτοιο μπράτσο, Θα μπλέξω; Θα ήθελα να μείνω κάτω από τα 1.500 ευρώ. Γιατροί μου; γκλίν γκλόν γκλίν γκλόν γκλίν γκλόν
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.