Προς το περιεχόμενο

panorios

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  955
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  3

panorios ήταν Μέλος της ημέρας 8 Οκτωβρίου

panorios είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

471 Neutral

1 Follower

Σχετικά με τον panorios

 • Rank
  Artist

Bio

 • Mojo
  Κιθάρα
 • Gear List
  Vigier excalibur, Gibson midtown, squier tele cv. Kemper profiler.
 • Day job
  Φωτογράφος
 • Τόπος
  Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Συμφωνώ σχεδόν σε όλα με την εξής ένσταση. Σήμερα περίπου το 65% αντλεί την πληροφόρησή του απο τα social media και καλά κάνει, όταν οι δημοσιογράφοι κάνουν έρευνα στο reddit για να γράψουν ένα άρθρο γιατί είναι κακό να ενημερωνόμαστε απο το reddit. Θα μου πεις γιατι στο reddit υπάρχουν τα πάντα απο flat earthers μέχρι τον Ασάνζ και τον Σνόουντεν. Θεωρίες συνωμοσίας και πραγματικές συνωμοσίες που φαίνονται σαν ψεύτικες. Και όλοι επιλέγουν ανάλογα με την κρίση τους. Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι υπέροχο. Η τάση που υπάρχει τώρα είναι να φιμώνουν όποιον πιστεύουν ότι λέει μπούρδες ή ακόμα χειρότερα, όποιο θέμα υπάρχει πιθανότητα να ακουστεί μπούρδα. Για παράδειγμα η λέξη covid ήταν απαγορευμένη στο youtube τον πρώτο καιρό εκτός και αν ήσουν ο Π.Ο.Υ. Απο την άλλη, θα μου πεις, τα social media ανεβάζουν και ρίχνουν κυβερνήσεις. Ναι, αλλά το ίδιο δεν συνέβαινε και με τα παραδοσιακά μίντια; Που είναι η διαφορά. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι στο μέγεθος, είναι άλλο να έχεις μια χώρα με τις εφημερίδες της, τα κανάλια της και τους αρχισυντάκτες να παίρνουν ευθύνη και άλλο να έχεις 3-4 παγκόσμια τεράστια μαγαζιά που παρακολουθεί όλος ο πλανήτης. Αυτό είναι το τρομακτικό στα δικά μου μάτια τουλάχιστον. Ότι κάνεις πρέπει να το κάνεις με νυστέρι και πρέπει να είναι το απολύτως απαραίτητο, τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. Αυτός είναι και ο λόγος που τα πράγματα κινούνται αργά στη νομοθεσία. Να θυμίσω εδω οτι το 1995 δεν είχαμε οι περισσότεροι ίντερνετ και κινητά, δέκα χρόνια μετά και δεν είχαμε σόσιαλ μίντια και δεκαπέντε χρόνια μετά είμαστε στο τελευταίο αφρικανικό χωριό να μαθαίνουν τα νεα απο το τουίτερ. Ξέρω ότι όλα αυτά που γράφω είναι αντιφατικά και είναι αλήθεια ότι δεν έχω αποφασίσει τι θα ήταν το καλύτερο, ρύθμιση ή οχι; Και γνωρίζω ότι αν αρχίσεις να ρυθμίζεις θέματα τόσο θεμελιώδη όπως ο λόγος και η σκέψη είναι εύκολο να γυρίσεις στον μεσαίωνα. Δεν είναι που δεν θα μπορώ εγώ να πω την μπούρδα μου στο facebook, είναι που δεν θα μπορούν να ακουστούν αυτοί που πρέπει. Και ακόμα χειρότερα, που όλοι θα σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Συγνώμη για το σεντόνι αλλά προσπάθησα να το κάνω κατανοητό και περιεκτικό και μάλλον έχασα και στα δυο. Όσο για το 1st world problem, δεν νομίζω ότι είναι το πρώτο στο φόρουμ μας
 2. Όπως το λες "παρά την πολιτική ορθότητα" που ουσιαστικά καταργεί την υπόλοιπη πρόταση.
 3. Σωστό είναι αυτό αλλά οι νόμοι ακόμα γράφονται, για παράδειγμα το ευρωπαϊκό άρθρο 13 τώρα διορθώνεται και καθαρογράφεται απο τα κράτη και θα έχει ισχύ μετά τον Απρίλιο του 21. Το ίδιο συμβαίνει και για πολλά ακόμα άρθρα που έχουν σχέση με το θέμα μας. Η αλήθεια είναι ότι οι νομοθέτες δεν μπορούν να προλάβουν τις εξελίξεις στην τεχνολογία και οι περισσότεροι στηρίζονται στους συμβούλους τους για να σχηματίσουν άποψη για πολύ σύνθετα θέματα. Μακάρι να κάνω λάθος αλλά ποδοσφαιριστές, μοντέλα και συμμετέχοντες στο big brother αποφασίζουν για τον τρόπο που θα επικοινωνούμε, δεν είμαι αισιόδοξος.
 4. Έτσι είναι μέχρι που άκουσα αυτό το σχήμα
 5. https://www.lamag.com/culturefiles/van-halen-ted-templeman/?fbclid=IwAR1dCl-1p5iDzzIzPRS1d8vgM8wnWwVMhSxXpVLSMDOE4El6nRbpTmQqcQ8
 6. Ήταν η αιτία να μάθω κιθάρα, η αιτία για όλες τις τενοντίτιδες και ο λόγος που μέχρι τα 52 συνεχίζω. Δεν είναι λίγο πράγμα αυτό, σαν εμένα εκατομμύρια πιτσιρίκια, νέοι και μεσήλικες εμπνεύστηκαν σε κάθε μέρος του πλανήτη. Έζησε μια γεμάτη ζωή και άφησε πολλά πίσω, ελάχιστοι είχαν την ευκαιρία να δούνε τόσες γενιές να μεγαλώνουν τιμώντας τους. Ευχαριστούμε Eddy.
 7. Ξυπνώ το πρωί και λέω να παίξω λίγο κιθάρα, πριν φτιάξω καφέ και με την τσίμπλα στο μάτι χαζοπαίζω κάτι σολάκια και έτσι όπως κοιτάω βλέπω να λείπει το πρώτο τάστο, λέω δεν μπορεί κάπου εδώ θα είναι, κοιτάω ανάμεσα στα καλώδια και ναι, νάτο. Με την κιθάρα ακόμα στα χέρια πάω να το βάλω στη θέση του και τι να δω, τώρα λείπει και το νατ, λεω μέσα μου καλά πως έπαιζα χωρίς τάστο και νατ και δοκιμάζω να παίξω πάλι, η vizier παίζει κανονικά απλά με τις χορδές να ακουμπάνε στο ξύλο και είναι λίγο καλύτερα από πριν, όλα είναι ευκολότερα αλλά κάτι δεν πάει καλά, το μπράτσο κουνιέται, κοιτάζω πίσω και βλέπω να λείπει το μεταλλικό πράγμα που δεν ξέρω πως το λένε και οι βίδες, συνειδητοποιώ με τρόμο ότι το μπράτσο το κρατάνε μόνο οι χορδές το πιέζω λίγο και τα ξύλα αρχίζουν να λιώνουν, ξυπνάω μέσα στον ιδρώτα.
 8. Το μπλουζάκι, το μπλουζάκι
 9. Το να κλείσουν ταυτόχρονα soundcloud και youtube και γενικά με την υπερπροστασία καλιτεχνών που βρίσκονται ακόμα στα πρώτα βήματα τους. Πιστεύω πως ζούμε στην εποχή που, όσο περισσότερη έκθεση τόσο το καλύτερο. Μπορεί να κάνω λάθος.
 10. Ιδανικά, για να αποφύγεις θορύβους-παράσιτα χρησιμοποίησε balanced καλώδια.
 11. Για όποιον θέλει να αρχειοθετήσει οποιαδήποτε σελίδα του web υπάρχει το wayback machine https://archive.org/web/ Συνήθως δεν αρκεί σε ένα δικαστήριο αλλά είναι καλύτερο απο το τίποτα και σε συνδιασμό με μια παρτιτούρα μπορεί να βοηθήσει. Είναι σίγουρα καλύτερο απο ένα screenshot . Γενικά το βρίσκω υπερβολικό αλλά το παραθέτω για αρχειακούς λόγους.
 12. Απλά θέλω να αναφερθώ σε κάτι που έχω ακούσει πολλές φορές και που εκ πρώτης όψεως ακούγεται σωστό αλλά τελικά δεν ισχύει. "Εάν τα μηχανάκια κρατούσαν την λωρίδα τους δεν θα φτάναμε ποτέ στη δουλειά μας" Η ροή στους δρόμους θα ήταν καλύτερη με σταθερή, χαμηλή ταχύτητα όλων των οχημάτων. Το πρόβλημα στην καθυστέρυση οφείλεται στην συσσώρευση των οχημάτων σε κάποια σημεία. Απλά τα μηχανάκια θα έφταναν αργότερα αν δεν έκαναν σφήνες. Τώρα, κατά την ταπεινή μου γνώμη είσαι καλύτερος οδηγός μηχανής εάν οδηγείς και αυτοκίνητο και το ανάποδο. Απο τότε που ξεκίνησα να οδηγώ μηχανή είχα πολύ καλύτερη αντίληψη της συμπεριφοράς των μηχανών.
 13. Αν θέλει κάποιος να κάνει τη ζωή του δύσκολη γιατί να την κάνει λίγο δύσκολη αφού μπορεί να την κάνει πολύ πιο δύσκολη.
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.