Προς το περιεχόμενο

panorios

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    1.198
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    3

panorios ήταν Μέλος της ημέρας 8 Οκτωβρίου 2020

panorios είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

1 Follower

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Gear List
    Vigier excalibur, Gibson midtown, squier tele cv. Kemper profiler.
  • Day job
    Φωτογράφος
  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή panorios

Rock Star

Rock Star (3/4)

  • Αξιόλογες συμμετοχές Rare
  • Συζητητής Rare

Badges

649

Φήμη

  1. 1. Να μου αρέσει το παίξιμό του 2. Να είναι συνεργάσιμος, τυπικός, επαγγελματίας. 2. Να του αρέσει αυτό που θα παίζει ή τουλάχιστον να τον ενδιαφέρει να το εξελίξει.
  2. Στο χέρι είναι, άμα την ξεκουρδίσω σου παίζω ντιτζεριντού
  3. Λεπτομέρειες για την κιθάρα πιάνο. Την αγόρασα από το νοιζ, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τον λέγαν Κωστή, πάνε 7-8 χρόνια. Η κιθάρα είναι μια από τις δυο αγαπημένες μου (η άλλη είναι vigier) και αυτή την περίοδο είναι η επιλεγμένη. Δεν είναι στο χέρι μου το μπράτσο αλλά αυτό με κάνει να παίζω διαφορετικά και μου αρέσει. Έχει όντος πολύ γλυκό ήχο. Παρακάτω τα χαρακτηριστικά από την αγγελία. Το μπράτσο είναι το μοντέλο 59 της Warmoth (προς το χοντρό c) και έχει ταστιέρα από βραζιλιάνικο παλίσανδρο με pearl inlays. To radius είναι 12" και τα τάστα 6105 Το σώμα είναι ash single bound. Τα μηχανικά μέρη (tremolo , tuners , saddles κτλ) είναι Callaham (Vintage). Τα ηλεκτρικά και αυτά αγοράστηκαν από Callaham και είναι CTS , switchcraft κτλ ότι δίνει δηλαδή η Callaham στο site της. Οι μαγνήτες Lindy Fralin Vintage Hot ! Το βάρος της στα 3430
  4. Ο τύπος είναι κυριολεκτικά πρωταθλητής στα τύμπανα. Δεν έχω ξαναδεί, ακούσει κάτι τέτοιο. Ρίξτε μια ματιά στο κανάλι του, μοναδικός.
  5. Vocal extraction, voice conversion, training. Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα, με εξαιρετική ποιότητα.
  6. Υπάρχει λόγος που τα πράγματα εξελίσσονται. Δεν μπορούν οι εταιρείες κρατάνε μια ολόκληρη γραμμή παραγωγής για ένα περιορισμένο αγοραστικό κοινό. Απ' όσο γνωρίζω μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί τους dx φακούς στις mirrorless με adapter. Δε θα προσπαθήσω να σε πείσω για τα πλεονεκτήματα των mirrorless αυτό άλλωστε είναι παλιό και πολυσυζητημένο θέμα. Στο τέλος το τι βολεύει τον καθένα είναι προσωπική υπόθεση. Αλλά το τι θα παράγουν οι εταιρείες το υπαγορεύει η αγορά. Μέχρι σήμερα έχω περάσει από πολλές αλλαγές στον εξοπλισμό και στον τρόπο που δουλεύω απο φίλμ, 10χ12,5 , 6χ6, 6χ4,5, scaner back, dslr, mirrorless dslr, (ναι είμαι 55). Και όσο εκνευριστικό ήταν να αλλάζω τον τρόπο που δουλεύω κάθε λίγο και λιγάκι, ποτέ δεν κοίταξα πίσω. Δε νοσταλγώ καμία προηγούμενη τεχνολογία, αυτά που μου προσφέρουν σήμερα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Ναι, για μια, δυο βδομάδες βρίζω μέχρι να συνηθίσω αλλά μετά περνάει
  7. Άκουσα αυτό σήμερα σε κάποιο διαφημιστικό καφετιέρας. Μου άρεσε, αλλά μου θύμιζε Chopin, αλλά δεν ήταν, αλλά πάλι μου άρεσε. Πειράζει; Είναι του Κυρίου Ran Raiten του 2022
  8. Γέρασε όμορφα αυτό το θέμα.
  9. Δε διαφωνούμε, Η διαφορά είναι ότι εμένα δε μου αρκεί το "πέθανε γατί ήταν θέλημα Θεού", Ναι, αλλά πως; Σίγουρα το γιατί γεννιόμαστε και πεθαίνουμε είναι φιλοσοφικό ερώτημα αλλά ψάχνοντας το πως γίνονται όλα αυτά είναι και χρήσιμο.
  10. Τι εννοείς; Η θεωρητική κοσμολογία ήταν το αντικείμενο του. Μήπως ψάχνουμε διαφορετικές απαντήσεις; Το πως, θα το απαντήσει η φυσική, το γιατί, μόνος σου.
  11. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει μια και μοναδική αλήθεια δεν εξισώνει όλες τις απόψεις. Γι αυτό τον λόγο όταν σπάσεις το πόδι σου πας σε έναν ορθοπεδικό και όχι στον μάγο του χωριού. Ιατρικά λάθη συμβαίνουν και δεν έχουμε το φάρμακο για τον καρκίνο αλλά οι πιθανότητες να ξαναπερπατήσεις πίνοντας αίμα τράγου με φτερά καρδερίνας είναι σημαντικά λιγότερες. Και όσον αφορά στη δημιουργία ισχύει το ίδιο. Δεν υπάρχει μια θεωρία αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η δική μου άποψη (βάλε εδώ μια μπαρούφα) έχει ίδια σημασία με του Χόκινγκ. Η επιστήμη αναγνωρίζει τα λάθη της και εξελίσσεται, οι θρησκείες ποτέ.
  12. Δεν ξέρω, εγώ 35 χρόνια σχεδόν κάνω διαφημιστική φωτογραφία και καθημερινά έρχομαι σε επαφή με πελάτες που θέλουν να διαφοροποιήσουν το προϊόν τους σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Δε θεωρώ ότι η δουλειά που κάνω είναι παραγωγική, με την έννοια ότι δεν ταΐζω κόσμο, αλλά στην εποχή που ζούμε τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Μπορεί να παράγεις τρόφιμα αλλά αν ο εξοπλισμός σου είναι Γερμανικός, το καύσιμο και τα λιπάσματα σου Ρωσικά, περισσότερο κοστίζεις στο ΑΕΠ παρά συνεισφέρεις. Ναι, παράγεις αλλά αν το προϊόν σου είναι χειρότερο και ακριβότερο ποιος ο λόγος; Δυστυχώς, το αποτέλεσμα συνήθως είναι κακό, ένα μίγμα απόψεων με τις φοβίες του νομικού και μάρκετινγκ να υπερισχύουν. Καμία σχέση με τέχνη, καμία αυθεντικότητα, σαν τις παραγωγές του νέτφλιξ ένα πράμα. Και σίγουρα, πάντα υπήρχαν Μέδικοι, θρησκείες και σπόνσορες στις τέχνες αλλά το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου