Προς το περιεχόμενο

preacher

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    13
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    ξξξ
  • Τόπος
    γγγ

Συμμετοχή preacher

0

Φήμη

  1. Κι εδω απο τον Eddie: "http://www.youtube.com/watch?v=EDOnOYPByI8&hl=en_US&fs=1&"
  2. Χαχα, καλο!!! ;D ;D Στα σχολια λεει οτι ο ξανθος ειναι Ελληνας και η ημερονηνια του βιντεο 30/9/84 :o :o!!!
  3. Καλα ειναι ΘΕΟΣ!! :D :D Εγω που τον εχω και σε poster στο σπιτι μου και τι δεν εχω ακουσει απο φιλους και γνωστους καθε φορα που το βλεπουν >:( >:(...Αμερικανακι, και δεν συμμαζευεται...Τι να πεις , μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι :) ;)... Παντως ειναι πολλες φορες που νιωθω πολυ τυχερος που εχω γεννηθει σε εναν κοσμο που υπαρχει ο Bruce :) :).
  4. Τελειως ασχετο αλλα μολισ μου ηρθe αυτη: http://www.dv247.com/guitars/squier-tele-%28special-edition%29-electric-guitar-butterscotch-blonde-maple--40730 και εχω παθει την πλακα μου, για τα λεφτα της ειναι απιστευτη και με εχει βολεψει τρελα το μανικι!!!Δεν μπορω να σταματησω να την κοιταω!!! ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D
  5. Τελικα μου ηρθε προχθες!Μια βδομαδα εκανε απο Αμερικη, αρα μια χαρα απο αποψη χρονου!Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις :)
  6. Θα σου τα χρεωσουν πιο μετα.Και σε μενα ετσι εγινε, στην αρχη δεν εδειχνε τπτ και μετα που προχωρουσα στη διαδικασια της πληρωμης μου τα εβαλε (18ευρω ειναι και αν κανεις παραγγελια πανω απο 300 ειναι δωρεαν).
  7. Τελικα σημερα βγηκε απο το τελωνειο :) :)!Τωρα απλα περιμενω τις ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ ή θα μου ερθει με το κλασσικο χαρτακι και θα πρεπει να παω να το παραλαβω εγω? Ευχαριστω εκ των προτερων!
  8. Ωπα γραψε λαθος...Εγω δεν το εννοουσα ετσι...Σαν χρησιμη συμβουλη το ειδα!!Ευχαριστω για την απαντηση!
  9. Παιδια σορρυ αν ειναι ασχετο αλλα στο USPS μου δειχνει αυτο: Detailed Results: Bullet Into Foreign Customs, January 07, 2010, 8:47 pm, GREECE Bullet Out of Foreign Customs, January 07, 2010, 8:33 pm, GREECE Bullet Arrived Abroad, January 07, 2010, 5:18 pm, GREECE Bullet Processed through Sort Facility, January 05, 2010, 3:20 pm, SHREWSBURY, MA 01546 Bullet Electronic Shipping Info Received, January 05, 2010 και με αγχωνει λιγο το γεγονος οτι φαινεται να βγηκε και μετα να ξαναμπηκε στο τελωνειο!!! ??? ???(πρωτη φορα παρηγγειλα απο ΗΠΑ, σορρυ αν λεω καμια μπουρδα.. :-\ :-\)
  10. Κι εγω τα ιδια επαθα...Ελεγε σε 2-3 μερες αποστολη και σημερα μου εστειλαν mail (στα ελληνικα!!!) και μου ειπαν οτι το προιον θα ειναι στην αποθηκη 20 Ιανουαριου!!Βεβαια ειναι πολυ ξηγημενοι, γιατι με τη μια μου ειπαν οτι μπορω, αν θελω, να παρω τα λεφτα μου πισω. Αυτο βεβαια μου το εχει κανει και ο Thomann και ειχε κρατησει το πραμα κανα διμηνο τοτε.. :o :o
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου