Προς το περιεχόμενο

mogwai

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή mogwai

0

Φήμη

  1. Kαταλαβαινω πολυ καλα φιλε.Εμενα μου αρεσει περισσοτερο η σειρα od-dist-fyzz,σαν ηχοχρωμα,(δηλ.εχω blues driver-rat-big muff ρωσσικο) αλλα εχει το μειονεκτημα που λεγαμε παραπανω.Οποτε θα το κοιταξω σιγουρα.thanks.Μηπως μπορεις να μου πεις κ αν ευσταθει η λογικη που θελει τα οd kai dist λιγο πιο τσιμπιμενα απ τα καθαρα?
  2. Η λογικη της σειρας fuzz,distortion,overdrive k oxι αναποδα,ποια ειναι?μηπως βαζοντας το οverdrive πισω απ τ αλλα λειτουργει καπως σαν το booster,οχι με την εννοια της αυξησης της εντασης,αλλα με τη διαφοροποιηση του eq?
  3. Πραγματικα λυπαμαι κ απορω με τις διαστασεις που πηρε το θεμα.Μια ερωτηση εκανα,οκ συνθετη,για να μαθω τις ορολογιες κυριως.Ναι,δε θα κατανοησω τη διαφορα σκληθρας-λευκας-ματζουρανας και αλοε βερας στην πραξη.Δε ξερω σουπερ αγγλικα,δεν ειμαι γατα στον υπολογιστη και ζητησα-ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΑ-μια βοηθεια.Οποιος διαβασει τη συζητηση απ την αρχη,θα καταλαβει.Οποιος δεν εχει διαθεση,καλυτερα ας μην ασχοληθει καθολου.Ο superfunk μου στειλε κ ενα λεξικο και τελειωσε η υποθεση.Τωρα οι προσδιορισμοι τυπου νεουρας,παλιουρας,ποντικος και γκουρου μου θυμιζουν-μακρια απο μας- νοοτροπιες στρατου...
  4. Δε καταλαβαινω τι γινεται ρε παιδια.δεν εκλαμβανω τιποτα ως σωστο.ευχαριστησα τον peruvian επειδη ειχε τη διαθεση να μου στειλει κατι μεταφρασμενο,χωρις απαξιωτικο υφακι οπως ο πρωτος που μου απαντησε.θα ευχαριστουσα οποιονδηποτε εχει προθεση να βοηθησει,ανεξαρτητα απ την ορθοτητα της απαντησης του.
  5. κατι τετοιο εννοουσα φιλε.ευχαριστω πολυ.
  6. ok.ηλπιζα σε ενα ελληνικο σαιτ ωστε να καταλαβαινω ολους τους ορους.μαλλον δεν υπαρχει.δεν ηταν στις προθεσεις μου η καταστροφη του noiz...ευχαριστω για τη βοηθεια κ σορυ που αγνοω τις προηγουμενες απαντησεις mscmkr.
  7. Καλησπερα.Επειδη εχω αποροιες σχετικα με τις διαφορες των ξυλων που χρησιμοποιουνται για την κατασκευη της ηλεκτρικης κιθαρας,θα ηθελα,αν καποιος εχει ορεξη,να στειλει ενα αρθρο δομημενο με τον παρακατω τροπο,ωστε να καταλαβαινουμε.Π.Χ alder=.....(ελληνικη λεξη),ιδιοτητες κ χαρακτηριστικα αυτου του ξυλου,χωρα προελευσης,ποιες κιθαρες,συνηθως,εχουν τετοιο ξυλο(εννοω η επιλογη του ξυλου βασιζεται στη μαρκα της κιθαρας(fender)?στο μοντελο(tele η' strato,baja η' am st)?Και τελος με ποια κριτηρια επιλεγεται το ξυλο στο σωμα,στο λαιμο,στη ταστιερα(διαφορα rosewood-maple)?Αυτα τα λιγα για αρχη.
  8. ok.Μπηκα στα site που εστειλες κ ησουν κατατοπιστικοτατος.Αν μπορουσα να μπω καπου να ακουσω κ τους nocaster(δεν τα καταφερα)θα ειχα καλυφθει πληρως.Ο STL-2 HOT TELE,μου αρεσε.Αρκετα ζεστος.Αν προτιμισω αυτον,πρεπει ν αλλαξω κ τον neck?Κ σε τι τιμη παιζει?Κ παλι ευχαριστω.
  9. καλησπερα.εχω μια telecaster american standard k εχω αποφασισει να αλλαξω τον bridge επειδη τον θεωρω αρκετα αδυναμο.δεν παιζω μεταλ.ψαχνω εναν μαγνητη πιο δυνατο,να δωσει ογκο ,χωρις να αλλοιωσει σημαντικα τον χαρακτηρα του οργανου.Δε θα ηθελα κατι πριμο.Επισης με την αλλαγη του bridge θα υπαρξει σημαντικη διαφορα με τον neck?Ακουω προτασεις και για μονο και για διπλο που πληρουν τα παραπανω,η και για ολοκληρη αλλαγη του σετ.Ευχαριστω.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου