Προς το περιεχόμενο

papeas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    37
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Lawyer
  • Τόπος
    Larnaca

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή papeas

0

Φήμη

  1. papeas

    Just the Two Of Us

    Χρόνια μετά θυμήθηκα αυτή την υπέροχη διασκευή, αλλά το λινκ δεν δουλεύει για να το κατεβάσω. Πως το βρισκω;
  2. papeas

    Little Boy Blue

    ωραιος φίλε! μου έφερε λίγο από Santaolalla.
  3. papeas

    A Downtown Tale

    Εγώ ενθουσιάστηκα! Και αφού μπήκαμε στη διαδικασία για το τι θυμίζει το κουπλέ, εμένα μου θυμίζει το Philby του Rory. Το ρεφρέν όμως (και αυτό είναι το σημαντικό) δεν θυμίζει τίποτα. Καταπληκτική αλλαγή στο ρεφρέν. Απο χθές το άκουσα πάνω απο 10 φορές. Μπράβο!
  4. Φίλε πολύ ωραίο κομμάτι. Σε κερδίζει η απλότητα του. Θα συμφωνήσω με το προλαλήσαντα όσον αφορά το στίχο ότι σε κάποια σημεία θυμίζει Νικολακοπούλου (πράγμα καλό!). Well done! Ήδη το άκουσα 10 φορές! Ο στίχος που με κέρδισε : Με το ηθικό στα πόδια μου ατάκτως ερριμμένο..
  5. papeas

    Πλάσματα Μικρά

    Πολύ ωραίο κομμάτι. Με δικό σου στύλ και τρόπο έκφρασης. Το άκουσα αρκετές φορές. Περιγραφικότατος ο στίχος. Φτιάχνεις εικόνες.
  6. papeas

    Πόσο ωραίο video...!

    Δείτε οπωσδήποτε την ταινία The music never stopped. http://www.imdb.com/title/tt1613062/ Πραγματεύεται το εν λόγω ζήτημα.
  7. Ξεθάβω αυτό το πολύ ενδιαφέρον θέμα για να προσθέσω μια καταπληκτική διασκευή ενός πολύ ωραίου τραγουδιού του Tom Waits.
  8. Φαντάζομαι πολλοί απο εσάς θα το ξέρετε. Εγώ χθές το άκουσα πρώτη φορά και καταγούσταρα! enjoy!
  9. papeas

    Eric Clapton-Still got the blues

    Παρακαλώ φίλε Ηλία. Έτυχε να ήμουν σε αυτό το live και πραγματικά ήταν απο τις μαγικές στιγμές της βραδυάς. Αυτό φαίνεται νομίζω και απο την αντίδραση του κοινού στο συγκεκριμένο κομμάτι. Η unplagged εκτέλεση σε συνδιασμό με τον πρόσφατο χαμό του Gary Moore πρόσδωσε στην ατμόσφαιρα αυτό το κάτι.Τουλάχιστον έτσι το ένιωσα εγώ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου