Προς το περιεχόμενο

dopehat

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    17
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή dopehat

0

Φήμη

  1. Kαλησπέρα, γνωριζει κανεις καποιον καλο τεχνιτη που να ασχολειται με μοντες ενισχυτων? Θελω να κανω την λουπα ενος jcm2000 tsl απο παρραλληλη σε σειριακη.
  2. θα πεταξω και εγω την ακυραδα μου για να μην ανοιγω καινουργιο θρεντ. :P μπορεις να αλλαξεις απο το normal στο top boost καναλι με a/b switch?
  3. παιδια να ρωτησω κατι, με το συγκροτημα κανουμε παντα προβες με μετρονομο.αυτο εγινε γιατι πριν κανα 6μηνο ηχογραφησαμε προβα και ειδαμε οτι τα κομματια ''πηγαινοερχοντουσαν'',τωρα πια ειναι πολυ πιο σταθερα ακομα και οταν παιζουμε χωρις μετρονομο,μας εχει βοηθεισει απιστευτα και στον ηχο.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι παρατηρω πως πολλες φορες ο ντραμμερ χανει το μετρονομο,ειτε παιζει σε αρσεις,ειτε το χανει και παιζει ελαχιστα πιο αργα σε μερικα σημεια,ειτε χανει σε καποια απο τα τρελα γυσισματα που προσπαθει να κανει.Ειναι λογικο να το χανει που και που ή αυτο συμβαινει λογο ελλειψης συγκεντρωσης κ πιθανοτατα δουλειας στο σπιτι?
  4. εξαιρετικο αρθρο!και φυσικα μου εβαλε το μικροβιο να αγορασω μια baja ;D!θελω να ρωτησω σε ποιο καταστημα στην αθηνα μπορω να την δοκιμασω(εχω ηδη ρωτησει καγμακη και αρκο και δεν εχουν για δοκιμη)και εαν υπαρχει οντως καποιο που να εχει 3-4 για δοκιμη ωστε να επιλεξω οποια μου κατσει καλυτερα,αφου οπως διαβασα εχουν και αρκετες διαφορες απο κιθαρα σε κιθαρα.μπραβο και παλι!!!!
  5. να ρωτησω κατι...το fcb1010 ελεγχει ολα τα πεταλια ή μονο αυτα που εχουv εξοδο midi πχ nova drive?
  6. καλημερα, σκεφτομαι να αγορασω ενα line selector πχ(boss ls-2) ωστε να ειμαι χαλαρος με τα ανοιγοκλειματα των πεταλιων.το boss ls-2 σου επιτρεπει να αλλαζεις μεταξυ 2 σειρων απο πεταλια,αλλα τι γινεται εαν σε ενα τραγουδι χρειαζεσαι 3 σειρες?πχ a) clean-chorus-reverb,b)distortion,c)distortion-overdrive-delay θα χρειαστω και δευτερο Line selector?θα ειναι ευχρηστο ενα ακομη?μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος? τη λυση πεταλιερα την αφηνω απ εξω προς το παρον ως την τελευταια λυση.
  7. ο ντραμερ απο το συγκροτημα μου ειχε παρει ενα φθηνο μοντελλο απο θωμα...τα πιατινια ειχαν τραγικο ηχο,και τα (ο θεος ας τα κανει) δερματα εβγαζαν πολυ ασχημο ηχο.τωρα εχει αγορασει κατι καινουργια δερματα και πιατινια και γενικα παλευεται.Αλλα εαν παιζεις ηδη 3 χρονια ντραμς πιστευω οτι θα παθεις σοκ με τον ηχο...τελος και εγω πιστευω οτι καλυτερα θα ηταν να μαζεψεις λιγα χρηματα ακομη και να χτυπησεις καποιο μεταχειρισμενο.
  8. φιλε θελω να σου σφιξω το χερι ;D μακαρι και ο ντραμμερ μου να καταλαβαινε οτι πρεπει αυτος να χαμηλωσει και οχι ολοι οι αλλοι να χωσουν στο volume... χωρις να ειμαι ντραμμερ πιστευω οτι το θεμα εντασης εχει να κανει με το ποσο δυνατα βαρας εσυ...απλα προσπαθησε να εισαι λιγο πιο συγκρατημενος στις τρυπες ;)
  9. δεν νομιζω αυτο να ειναι κατι που θελει το φορουμ και οι διαχειριστες...(δηλ να διωξουν καποιους)
  10. Καποιες φορες ομως απλα μπαινουν πολλες αγγελιες(εννοω οχι αναδημοσιευσεις),σκεψου καποιον ο οποιος θελει να πουλησει κατι γρηγορα και το βαζει σε μια πραγματικα καλη τιμη.Υπαρχει περιπτωση(το εχω δει αρκετες φορες)μετα απο 3-4 ωρες η αγγελια του να εχει παει στην σελιδα 2.Στα περισσοτερα site με αγγελιες σελιδα 2 σημαινει πολυ παλια αγγελια και ενας αριθμος χρηστων που κοιταζουν που και που αγγελιες θεωρουν οτι ετσι γινεται παντου.Αρα ο τυπος με την καλη αγγελια μειωνει κατα πολυ τις πιθανοτητες να πουλησει το προιον του κατι που τον ωθει να την ξαναβαλει στην αρχη.Εγω προτεινω μηπως αντι για περιορισμο στον αριθμο δημοσιευσεων να γινει κατι για να βοηθηθει ο πωλητης.πχ στο νοιζ καθε σελιδα στις αγγελιες εχει 15 αγγελιες.Θα μπορουσε αυτο να αυξηθει σε 30 ή 45 μηπως?ωστε ολο και περισσοτερςες αγγελιες να ειναι στην Ωραια Μουρατη πρωτη σελιδα.Επισης να γραφεται ημερομηνια στις αγγελιες χωρις να χρειαστεις να κανεις κλικ ή να γραφεται διπλα απο μια αγγελια με κεφαλαια ΣΗΜΕΡΙΝΗ ωστε και αυτος που ψαχνει να βοηθειεται αλλα και αυτος που πουλαει να ειναι σιγουρος...Λεω εγω τωρα μια ιδεα ;) edit:επισης σε 15 μερες που ληγει μια αγγελια εχει παει γυρω στην 10+ σελιδα κατι που δεν εξυπηρετει ουτε αυτον που ψαχνει ουτε τον πωλητη φυσικα.Πιστευω γυρω στις 7-10 μερες θα ηταν πολυ καλυτερα :) (μπαινω τουλαχιστον 3 φορες την ημερα και κοιταω αγγελιες το τελευταιο 8μηνο ;D )
  11. Tις κολλησεις τις εκανα με εναν γνωστο που ειχε ξανακανει γενικα κολλησεις(παρ'ολα αυτα θα ξαναδοκιμασω αυριο).Δοκιμασα να κολλησω τα καλωδια και απο την αλλη πλευρα αλλα δεν ειχα καθολου ηχο.Το θορυβο τον κανει σε ολες τις θεσεις μαγνητων με πολυ μικρες αυξομειωσεις.Τη κιθαρα την δοκιμασα και σε αλλο ενισχυτη με αλλο καλωδιο αλλα δεν αλλαξε τπτ.Αυριο θα δοκιμασω αυτο με το συρμα!Τι φωτο θα μπορουσα να ανεβασω για να βοηθησω?
  12. Καλησπερα, εχω μια ibanez grg 170 dx που δεν πολυχρησιμοποιω.Ειχε ξεκολλησει η υποδοχη του jack απο τα καλλωδια και χθες καθησα και την κολλησα αλλα τωρα εχει βαβουρα (σαν να μην ειναι γειωμενο).Εχω και ηχο απλα ακουγεται και βαβουρα. Δεν ξερω εαν εχει σχεση αλλα οταν γυρναω το tone pot στα μπασσα καθαριζει ο ηχος.Εριξα μια γρηγορη ματια σε αλλα θεματα και βρηκα κατι για φταιξιμο του brigde μαγνητη ??? φυσικα δεν πολυκαταλαβα τι πρεπει να κανω.
  13. παντως γενικα υπαρχει μια ταση να ισοπεδονουμε τα παντα στην ελλαδα.ισως να υπαρχουν πολυ καλα συγκροτηματα μεταλ στην ελλαδα,απλα οι ελληναρες να τα σνομπαρουνε.(εμενα μου φενεται πιο λογικο απο το να μην υπαρχουν :) )
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου