Προς το περιεχόμενο

JIMBRAIN

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    50
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή JIMBRAIN

0

Φήμη

  1. 1)Φίλε progmike81 ο ήχος είναι ένα από τα πράγματα που κάνουν τον καλό drummer. Για αυτό και όλοι οι μεγάλοι drummers είχαν χαρακτηριστικό ήχο. (τρανό παράδειγμα ο Bonham) 2)Έχω και εγώ ηλεκτρονική και να σου πώ την αλήθεια θα την αντάλλαζα πάρα πολύ άνετα με ένα μικρό ηχομονωμένο χώρο και μια Granite. Ο λόγος είναι απλός : το ένα είναι ζωντανό και το άλλο είναι ψόφιο...ειδικά το hihat 3)Μπορεί η ηλεκτρονική να μην χάνει χτυπήματα αλλά δεν είναι μόνο αυτο το ζήτημα. Με τι δυναμικές τι γίνεται ?? Γιατι όσο καλή ε-drumσ και να είναι οι δυναμικές που έχει μια φυσική είναι άλλο πράγμα. Ενα πολύ βασικό θέμα με τις φυσικές ντραμς φίλε progmike είναι οτι σε μαθαίνουν να μιξάρεις τον εαυτό σου. Όχι με το fader (όπως μια ηλεκτρονική), αλλά με όλα τα άλλα πράγματα που κάνουν τους drummers (θέση σώματος,τεχνική στα χέρια - πόδια κτλ κτλ).
  2. Παιδιά καλησπέρα, Είμαι κάτοχος μιας ddrum 4 SE edition εδώ και 6 χρόνια. Είμαι ικανοποιημένος από αυτό το set γενικά, παρ'όλα αυτά θα ήθελα πολύ να ξεφορτωθώ το hihat που έχει. Για αυτό θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει τύχει να χρησιμοποιήσει to VH11 hihat με το ddrum 4 module. ή έστω ενα οποιοδήποτε hihat της roland με τον συγκεκριμένο εγκέφαλο. Ευχαριστώ πολύ για τις όποιες απαντήσεις σας.
  3. Λοιπον το κολπο με την ταινια επιασε αλλα δουλεψε μονο για το ενα dustcup.Αυτο που ειναι για τα πριμα δεν μπορει να βγει προς τα εξω.Δυστυχως το προβλημα πλεον ειναι οτι δεν εχω καθολου πριμα.Υπαρχει καποιος τροπος για να επισκευαστει αυτο? Αν ναι μπορουμε να ξερουμε ποσο θα κοστιζε κατι τετοιο ? Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας!
  4. Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση : έχω εδώ και 5 περίπου χρόνια τα bx5a της maudio.Πρόσφατα έπαθαν αυτή τη ζημιά την οποία επειδή δεν γνωρίζω την τεχνική ορολογία για να την περιγράψω, σας παραθέτω τη φωτογραφία για να δείτε από μόνοι σας. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να επισκευαστεί αυτή η ζημιά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
  5. JIMBRAIN

    bcd 3000

    Καλησπερα σε ολους, Ενδιαφερομαι να αγορασω καποιο dj midi controller-audio interface που να συνερηγαζεται με προγραμματα οπως το Virtual DJ και το Traktor DJ Studio.Δεν θελω να ειναι μονοmidi controller γιατι ετσι θα πρεπει να κινηθω και για την αγορα μιας δευτερης καρτας ηχου.Εχω βρει το Behringer BCD 3000 στην αγορα.Το εχει δοκιμασει ποτε κανενας απο εσας? Επισης εχετε να προτεινετε καποιο αλλο στα ιδια χρηματα ή τελος παντων λιγο πιο ακριβο?? Ευχαριστω.
  6. καλησπερα, εχω κ εγω το ιδιο προβλημα.Εχω μια m-audio 1010lt και ηχεια m-audio bx5. Πιστευετε οτι to ground loop isolator θα κανει δουλεια?μπορουμε να το βρουμε στην ελλαδα αυτο ?
  7. ΟΧΙ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ STAGG ΟΧΙ !! Προσφατα ειχα παρει ενα στα 50 ευρω χωρις πλατη και μετα απο ενα μηνα ειχε χαλασει και δε μπορουσα να το στερεωσω σε οποια θεση ηθελα.
  8. Καλα ρε γαμωτο τι γινετε με αυτες τις τιμες των εισητηριων στην Ελλαδα??? 52 ευρω οι TOOL ,60 οι Depeche mode. Σε λιγο ο κοσμος θα πρεπει να εργαζεται δευτερες δουλειες για να μπορει να παει να δει και κανα live...
  9. φιλε αυτο που ζητας δεν γινεται.Πρεπει να εχεις εναν drum module το οποιο θα <μεταφραζει> το σημα απο το pad. Tα drum module πρεπει να ξεκινανε απο 300 ευρω περιπου. Στο θωμα τα κοιταξε εκει που λεει electric drums και μετα βαλε σα keyword drum module.θα στα βγαλει ολα με τη σειρα!!
  10. Μαλλον πως για αρχη δε προκειται να την παλεψεις με ενα τετοιο μηχανημα και δεδομενου οτι θες να κανεις τα παραπανω!!!
  11. Καλησπερα σε ολους, Το προβλημα με τη πολυκατοικια ειναι τεραστιο.Και εγω το ειχα και το αντιμετωπισα με μια ηλεκτρονικη ντραμς. Η ηλεκτρονικη ντραμς θα ελεγα οτι ειναι η πιο καλη λυση. Βεβαια αν δεν διαθετεις τοσα λεφτα η μονη λυση που ουσιαστικα σου απομενει ειναι τα δερματα μελετης τα οποια δεν εχουν κανενα rebound και τελικα σου καταστρεφουν τα χερια. Μια αλλη καλη λυση ειναι και τα mesh heads αλλα βεβαια δεν ακους τιποτα : http://www.thomann.de/thoiw2_tdrum_th10_prodinfo.html Το θεμα ειναι και τι σας ενδιαφερει ομως...Δηλαδη αν εχετε σκοπο να μελετησετε αναγκαστηκα θα το προσπαθησετε με mesh heads(για καποιο διαστημα) αν ομως θελετε να παιζετε απλα για τη κ***α τοτε πρεπει να σκεφτειτε σοβαρα τη λυση μιας ηλεκτρονικης. Τελος να γνωριζετε οτι αυγοθηκες και φελιζολ δε κανουνε τιποτα απλως μαζευουνε λιγο την ηχω.
  12. Καλησπερα σε ολους, Ειμαι κατοχος ενος P4 1,6 με 512 RAM 200 + 80 gb σκληρους δισκους και μια m-audio delta 1010lt. Το PC το χρησιμοποιω και για ηχογραφηση αλλα και για μιξη. Οπως καταλαβαινεται το PC ειναι πλεον παλιο και σκεφτομαι να το αναβαθμισω....Σας "δινω" :D :D λοιπον 600-700 ευρω και θα ηθελα τις προτασεις σας... Σημειωνω εδω οτι θελω να αγορασω μονο κεντρικη μοναδα και τιποτε αλλο...Ευελπιστω στη βοηθεια σας μια και γινεται ενας χαμος εκει εξω με τους επεξεργαστες !! Οποιες αλλες πληροφοριες θεωρειτε χρησιμες αναφερετε τις. ευχαριστω εκ των προτερων για τις οποιες προτασεις γινουν.
  13. Καλημερα παιδια, Μηπως θα μπορουσατε να αναφερετε το site του musicstore για να ριξω και εγω μια ματια στις τιμες????
  14. ρε παιδια να ρωτησω κατι μια και ειμαι λιγο ασχετος.Με την XENYX 1204 μπορω να ηχογραφω πολλα οργανα σε ξεχωριστα καναλια το καθενα? Γινεται αυτο? Προς στιγμην εχω μια m-audio 1010lt και παρ'ολο που ειμαι πολυ ικανοποιημενος θα γουσταρα την ευκολια ενος audio interface σαν της behringer. Αν γινεται αυτο που ρωταω παραπανω.
  15. Καλησπερα Dani, Oχι δε νομιζω.Δε γινεται αυτο.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου