Προς το περιεχόμενο

el-voice

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    71
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Guitarist-Composer-Singer
  • Τόπος
    θεσσαλονίκη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή el-voice

0

Φήμη

  1. Μπράβο ρε Ηλία ευχαριστώ πολύ :)
  2. Ο mark jenny έχει μόνο για La cabronita.Ξέρω γιατί έχω αγοράσει πράγματα.Ηλία την είδα αυτή στο ebay χθες που έψαχνα αλλά θέλω να κάνω Replica της Fender Custom 60th Anniversary Limited.Η διαφορά είναι ότι χρησιμοποιεί snakehead neck. ;D
  3. Ψάχνω σώμα απο Prototype body Tele αλλά δεν έχω βρει ούτε στο ebay αλλά ούτε στη Warmoth.Όποιος γνωρίζει καμιά άλλη σελίδα?
  4. Ξεκινάω..Gibson les paul vos 1959 iced tea-Gibson L-5 [1942] - Fender stratocaster American deluxe-Peavey reactor [1992]-Martin OM-30 DB-Sigma Martin SE 40TB [1992] Marshall JMP 50-Fender Blues Junior III T-Rex Mudhoney II-MXR M173 Classic 108-Dunlop Crybaby CB-535Q-MXR M148
  5. Πολλές φορές σαν άνθρωποι λειτουργούμε με το συναίσθημα και όχι με την απλή λογική.Θα πάρω σε λίγο την ΙΝΚΑ και θα συμβουλευτώ και τη Δικηγόρο μου.Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να προβώ σε διαδικασίες τύπου μηνύσεων που καλά είπατε δεν θα με βγουν σε καλό.Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη της υπόθεσης.Σας ευχαριστώ όλους άλλη μια φορά για τη συμπαράσταση και τις συμβουλές.
  6. Δεν ξέρω ρε παιδιά το μόνο σίγουρο είναι πως είναι Αλήτες με όλη τη σημασία της λέξης και δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι απλά.
  7. Είναι προφανές ότι η τύπισσα απέφευγε να μου μιλήσει..δεν έχει σημασία αύριο παίρνω τη δικηγόρο μου.Δεν είναι για τη κιθάρα ούτε για τα money αλλά η κοροϊδία ρε παιδιά..
  8. Την Ιστορία για τη κιθάρα που πούλησα και μου την έκανε ζημιά η Ε.Λ.Τ.Α πάνω κάτω τη γνωρίζεται..σήμερα το μεσημέρι λοιπόν χτυπάει το κουδούνι και ήταν ένας κύριος από τα Ε.Λ.Τ.Α με τη σπασμένη κιθάρα..μη γνωρίζοντας φυσικά τι έχει συμβεί ήθελε να μου τη δώσει[δηλαδή να χάσω την αποζημίωση μου] και να πληρώσω 33 ευρώ μεταφορικά..δηλαδή σου λένε 1-2-3 ένας μαλάκας θα τσιμπήσει..σαν να μην έφτανε αυτό παίρνω καπάκι την υπεύθυνη Door-Door αλλά δεν τη βρίσκω.Αφήνω μήνυμα να με πάρει και με πήρε μετά από 1 ώρα με έντονο ύφος να με ρωτήσει τι θέλω.Φυσικά τη στόλισα κανονικότατα και αν δεν έχω νέα θα προβώ σε μηνύσεις.Το όνομα της κυρίας θα σας το πω φυσικά αν δεν ξεκαθαρίσουν με την υπόθεση μου.
  9. Παιδιά δυστυχώς παρολου τη σκληρή θήκη που πραγματικά ακομα προσπαθώ να το πιστέψω πως το καταφέρανε κάτι τέτοιο είμαι ένας στο εκατομμύριο στο να γίνει τέτοια παλαβή ζημιά.Η υπεύθυνη του Door Door μου είπε πως πρέπει να έχω πολύ υπομονή για την αποζημίωση.Θα ήθελα να ξανά-ευχαριστήσω για τη κατανόηση και την ανθρωπιά που έδειξε ο αγοραστής του οργάνου ο Νικόλας που στις μέρες μας σπανίζουν τέτοιοι άνθρωποι.Για το τι θα γίνει θα σας ενημερώσω για το μοναδικό λόγο πως δεν θέλω και απαιτώ να μη γίνει σε κανέναν άλλο..Τους θερμούς χαιρετισμούς σε όσους με συμπαραστέκονται εδώ στο Forum.Να 'σται καλά.
  10. Πήγα σήμερα στο κατάστημα Ε.Λ.Τ.Α που είχα στείλει τη κιθάρα και έγραψα προς την υπεύθυνη Door Door όλα αναλυτικά ότι έγινε και επίσης ότι ζητώ την αποζημίωση.Η υπεύθυνη του καταστήματος μου είπε πως θα πάρω ότι γράφει το πόσο που έβαλα όταν την έστειλα.Περιμένω να δω τι θα γίνει..
  11. Ναι παιδιά η θήκη ήταν σκληρή και δεν καταλάβαινε τίποτα αλλά φαίνεται η ηλιθιότητα τους να τη βάλουν όπως να ναι [από τη στιγμή που είδαν ότι πρόκειται για κιθάρα]δεν έχει όρια.Όπως και να 'χει τα καντήλια θα τα κατεβάσω αύριο..
  12. Μια ηλ/στικη όχι ακριβή αλλά πέρασα πολλά live μαζί της και γενικά με όλα τα όργανα μου έχω μια πολύ ευαίσθητη σχέση.Για αυτό και το κάνω θέμα.Με πήρε τηλ. ο ένας άνθρωπος από τη μεταφορική και μου είπε πως να μην ανησυχώ.Θα κάνει λέει αναφορά και θα πάρω μια αποζημίωση..Εύχομαι να μη τύχει σε κανένα..Νικόλα λυπάμαι για την άτυχη συναλλαγή μας και εύχομαι να έρθω σύντομα στη Κρήτη να πιούμε καμιά Ρακί..Πως θα την αντικρίσω δεν ξέρω..
  13. Πριν λίγες μέρες αναγκάστηκα να αποχωριστώ μια κιθάρα μου διότι είχαν μαζευτεί αρκετές..κατά τη μεταφορά του οργάνου[Ελτα]που έστειλα στη Κρήτη έσπασε η θήκη και το Σώμα του οργάνου..είμαι σε πολύ κακή κατάσταση διότι τη κιθάρα την αγάπησα και τη φρόντισα και ήταν σε κατάσταση Βιτρίνας..δεν ξέρω τι να πω δε βλέπω μπροστά μου..
  14. Mε κάνει εντύπωση που δεν αναφέρθηκε κανείς για τον Aaron Spears.Μεγάλος παίχτης..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου