Προς το περιεχόμενο

airborne

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    226
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή airborne

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. Mac or PC? Tι λειτουργικο? Για τι χρηση (production/mixing)? Χρησιμοποιω Cubase/Logic/PT σε καθημερινη βαση και απο εμπειρια εχω να πω οτι το λιγοτερο efficient απο τα 3 ειναι τα ProTools οσον αφορα το ποσα plugins μπορεις να τρεξεις με το μικροτερο buffer size. Ειδικα το τελευταιο Cubase 8 για Mac ειναι παρα πολυ ελαφρυ αν το τρεξεις με το Asio Guard.
  2. Σημερα: Ακομα 2 email απο τον ΙΔΙΟ χρηστη με το ΙΔΙΟ email . Ο τυπος την εχει καταβρει...
  3. yameth, Στην περιπτωση που αναφερω ο συγκεκριμενος χρησιμοποιουσε το ΙΔΙΟ email. Ακομα και το ιδιο φυσικο προσωπο να μην ηταν το θεμα ειναι οτι δεν χρησιμοποιησε διαφορετικο λογαριασμο. Εννοειται πως μπορουν να χρησιμοποιησουν χιλιαδες λογαριασμους, ip κλπ αλλα ο συγκεκριμενος χρησιμοποιησε τον ιδιο μετα απο 2 μηνες (αρχαριος?). Εχω ενα point που το λεω αυτο, δεν το λεω απο αγνοια του θεματος. ;)
  4. Κατα τη γνωμη μου αν ειναι να χρησιμοποιησεις desktop pc η λυση σημειο αναφορας αυτη τη στιγμη ειναι η PCI-e. Για λαπτοπ πλεον θα ελεγα usb. Ειδικα αν μιλαμε για RME απο προσωπικη εμπειρια (εχω την UFX)μπορω να σου πω οτι με usb εχω ισως και λιγο καλυτερο performance σε σχεση με τη firewire(η RME στο σαιτ της λεει αληθεια σε αυτην την περιπτωση). Περα απο το γεγονος οτι το usb προτοκολο θα αργησει να εξαφανιστει.
  5. 1. Δεν εχει τους ιδιους μετατροπεις. Αλλα η διαφορα ειναι τοσο μικρη που αν δεν εχεις ακουστικα διαμορφωμενο χωρο ακροασης και high end monitors δεν θα καταλαβεις διαφορα. 2. Ειχα και τις 2. Ναι, εχουν διαφορα στον ηχο, κατα την αποψη μου η RME εχει πιο ισορροπημενο ηχο. Η τεραστια διαφορα ωστοσο ειναι στη σταθεροτητα των drivers και εννοειται στην ποιοτητα κατασκευης. Την 1820m την ειχα αγορασει 500 ευρω ενω την Multiface II 1200. Δεν το μετανιωσα ποτε που εκανα την αναβαθμιση. Οι RME αξιζουν τα χρηματα τους μεχρι τελευταιας δεκαρας.
  6. Χαχαχαχα! Τελικα εχει πολυ πλακα...εμενα μου εστειλε πριν 2 μηνες περιπου και ελεγε τα ιδια για την κορη της που εκτελει φιλανθρωπικο εργο στη Νιγηρια. Εντελως τυχαια η κορη της ειχε απολυτη αναγκη μια φθηνη καρτουλα RME για να τη βοηθησει στο εργο της! Περα απο την πλακα παντως, ενας φιλος μου πηγε να την πατησει απο τον εν λογω απατεωνα και ηταν πολυ τυχερος που με πηρε τηλεφωνο να μου πει με χαρα οτι βρηκε αγοραστη! Εννοειται πως επροκειτο για τον ιδιο. Εγω παντως το διασκεδασα καθως με το που μου ειπε για Νιγιριες, απαντησα πως δεν χρειαζεται καν να το στειλω γιατι ταξιδευω συχνα και μπορω να το δωσω αυτοπροσωπως. ;D Εννοειται πως δεν ξαναστειλε τιποτα μετα απο αυτο... :P
  7. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση yameth. Δεν προκειται για μενα απλα αποφασισα να αρχισω αυτο το τοπικ γιατι πηγε να πεσει θυμα καποιος γνωστος μου και ηθελα να το καταστησω γνωστο και σε οποιονδηποτε αλλο δεν ειναι υποψιασμενος.
  8. Φιλε μου ξερω πολυ καλα τι συμβαινει, νομιζω οτι απο το πρωτο ποστ μου φαινεται αν γνωριζω η οχι αυτα που μου λες. Αλλωστε οπως λες κι εσυ τον αγνοησα οταν μου εστειλε το πρωτο email 2 μηνες πριν. Και το ιδιο οταν εστειλε κ το δευτερο. Οταν ομως με παιρνει τηλ γνωστος μου ανθρωπος ενθουσιασμενος γιατι βρηκε αγοραστη , και διαπιστωνω οτι ειναι ο ιδιος ακριβως με το ιδιο email δεν οφειλω να το αναφερω στο φορουμ? Εχω μια αισθηση οτι ειδατε ολοι το ποστ με εντελως αρνητικη σκοπια. Ναι, εγω και οσοι γραψατε εδω μπορει να γνωριζουμε αλλα υπαρχουν και ανθρωποι που δεν γνωριζουν τις κακοτοπιες του ιντερνετ (βλεπε ανθρωποι 60+ χωρις επαφη με τεχνολογια). Εστω και ενας απο αυτους να δει το ποστ για μενα ειναι επιτυχια. Επισης το email το ανεφερα απλα και μονο επειδη και τις 3 φορες ηταν ιδιο. Εννοειται πως μπορει να ξαναμπει με αλλο email αλλα αυτο σημαινει οτι πρεπει να ανεχομαστε σε καθε αγγελια που βαζουμε να μας spammarei αυτος και να μη λεμε τιποτα? Εννοειται οτι δεν ειναι παλικαρακι... Υπαρχει σαφης σκοπιμοτητα, ο ανθρωπος δουλευει με template...
  9. Δε διαφωνω, απλα ειναι πολυ προσφατο (μολις σημερα συνεβη σε ατομο που γνωριζω) ενω σε εμενα ειχε στειλει 2 μηνες πριν πρωτη φορα. Με το ιδιο email. Αρα ο τυπος αλωνιζει και δεν εχει ενοχληθει ποτε. Δε θα ηταν φρονιμο να μπει σε μια black list η κατι τετοιο? Οταν καποιος εχει μια πληροφορια καλυτερο ειναι να την περναει και στους αλλους. Ο συγκεκριμενος μπορει να απομονωθει γιατι εχει κανει το λαθος και χρησιμοποιει το ιδιο email ολες τις φορες.
  10. Καλησπερα, ηθελα να ενημερωσω οσους χρησιμοποιουν το section με τις αγγελιες οτι επεσε στην αντιληψη μου οτι υπαρχει ενας υποπτος "αγοραστης" Ο συγκεκριμενος επικοινωνει ως γυναικα και ρωταει αν υπαρχει το αντικειμενο προς πωληση καθως και ποσα τεμαχια υπαρχουν (πολυ περιεργο καθως εμενα με ρωτησε ποσα τεμαχια εχω για μια καρτα ηχου που στοιχιζει καινουρια 1200 ευρω). Δεν μιλαει ελληνικα, μονο αγγλικα και οταν ερθεις σε επαφη μαζι του σου λεει οτι θελει το αντικειμενο προς πωληση για την κορη της που ειναι σε ανθρωπιστικη αποστολη στη Νιγηρια και οτι θα σου δωσει περισσοτερα χρηματα απ'οτι ζητας στην αγγελια. Φυσικα δεν σταματαει εκει και αργοτερα σου ζηταει να αποκαλυψεις αριθμο λογαριασμου και διαφορα προσωπικα δεδομενα. Μου εχει στειλει 2 φορες προσωπικα για διαφορετικες αγγελιες αλλα σημερα πηγε να την πατησει κι ενας φιλος μου που του εστειλε ακριβως τα ιδια πραγματα. Παρακαλω οποιος ειναι υπευθυνος να επιληφθει, εχω στη διαθεση του το email του υποπτου χρηστη. Οποιος ειναι υποψιασμενος δεν διατρεχει κινδυνο αλλα μπορει καποιος να καταληξει θυμα. Ευχαριστω.
  11. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Γνωριζω γενικα πως να περναω χορδες, και στη συγκεκριμενη κιθαρα ειναι σωστα περασμενες με τις καταλληλες στροφες και με τσακισμα στην καθε χορδη ωστε να κραταει καλυτερο κουρδισμα. Για την ακριβεια, εχω δοκιμασει μεχρι και να βαλω μολυβι στο nut για να κραταει καλυτερο κουρδισμα. Το μονο που δεν εχω κανει σχολαστικα ειναι το stretching αλλα πιστευω οτι μαλλον εχω συνηθισει απο την Ibanez μου που δεν ξεκουρδιζεται με τιποτα. Τα locking κλειδια θα μου δωσουν τη δυνατοτητα να κραταει το κουρδισμα η κιθαρα σε επιπεδα οπως μια κιθαρα με Floyd Rose πχ?
  12. Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα την αποψη σας (απο τους κιθαριστες του φορουμ) για μια μετατροπη που θελω να κανω σε μια κιθαρα μου. Ειμαι κατεξοχην πιανιστας αλλα τα καταφερνω πολυ καλα και στην κιθαρα και μεχρι στιγμης εχω μαζεψει 3-4 ηλεκτρικες. Εχω αγορασει λοιπον μια Epiphone Les Paul UltraII η οποια ενω για τα λεφτα της ειναι μια χαρα, με ενοχλει πολυ το γεγονος οτι δεν κραταει το κουρδισμα οσο θα ηθελα. Δηλαδη αν αποφασισεις να σολαρεις για κανα τεταρτο θες κουρδισμα επειγοντως καθως η σολ θα εχει παει κοντα στο φα #. Θα ηθελα λοιπον να μου προτεινετε καποια καλα locking κλειδια για αυτη την κιθαρα. Σιγουρα η τιμη τους θα πρεπει να ειναι σε λογικα πλαισια δεδομενου οτι δεν θα βαλω κλειδια 500 ευρω σε μια κιθαρα που η τιμη της ειναι 500 ευρω! Υπαρχει κατι που να αξιζει τον κοπο ή να το ξεχασω? Ευχαριστω
  13. airborne

    Mac OS X Lion

    Η TC Electronic Impact Twin δεν δουλευει με το Lion παντως. Better wait...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου