Προς το περιεχόμενο

djIV

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    DJ - MC
  • Day job
    kafe - bar
  • Τόπος
    Ellas

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή djIV

0

Φήμη

  1. Έπειτα από την αγορά νέου PC μιας και διατηρώ κατάστημα kafe bar χρησιμοποιώ εδώ και αρκετά χρόνια το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής winamp το ξέρω ότι ειναι ξεπερασμένο όμως αυτή ειναι μια πραγματικότητα η απορία μου ειναι αν γίνεται να ''σώσω'' τις μουσικές λίστες που έχω καταχωρημένες στο winamp ώστε να τις μεταφέρω στο νέο PC υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό;
  2. Αγόρασα έναν dj controler που έχει ενσωματωμένη κάρτα ήχου και θέλω να τον συνδέσω στο PC ή σύνδεση γίνεται με USB ωραία ώς εδώ, όμως θέλω να συνδέσω και τον μίκτη ήχου που έχω ήδη συνδεμένο με την μητρική του PC (με κάρτα ήχου) σ 'αυτήν την περίπτωση τι κάνουμε βγάζουμε τα καλώδια απο την κάρτα ήχου του PC και τα βάζουμε στο dj controler: για δώστε τα φώτα σας γιατί έχω μπερδευτεί λίγο.
  3. Θέλω να συνδέσω μέσω desktop PC ηχεία χωρίς καλώδια για αναπαραγωγή ραδιοφώνου μέσω ίντερνετ σε σπίτι διώροφο (στον επάνω όροφο είναι το Pc στον κάτω το εργαστήριο που χρειάζομαι τα ηχεία) Έχω ακούσει για κάποια συσκευή που λέγεται transmmiter δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο για αυτήν την δουλειά επίσης αν υπάρχει δυνατότητα να γίνει με bluetooth, όποιος γνωρίζει για το θέμα ας απαντήσει. ευχαριστώ. :)
  4. Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας με υπερκαλήψανε πλήρως.
  5. Εχω αγοράσει τον μίκτη http://www.djtechpro.com/product_detail.asp?product_id=242&sub_id=105 και δεν ξέρω πως να συνδέσω τα ακουστικά είσοδο για καρφί δεν βρίσκω πουθενά μήπως γνωρίζει καποιος κατι ωστε να βοηθήσει την κατάσταση;ευχαριστώ.
  6. Γεια σε ολους σας ειναι το πρωτο μου ποστ στο φορουμ του noiz.gr να ρωτησω το εξης, εχω εναν ενισχυτη αρκετα παλιο yamaha AX-492 http://www.turbosquid.com/3d-models/3d-hi-fi-amplifier-yamaha-ax-492/262689 και θελω να τον συνδεσω με αυτην την motherboard http://www.gigabyte.com.gr/products/mb/specs/ga-790fxta-ud5_10.html τα ηχεια που εχω ειναι bose http://www.bose.com/controller?url=/shop_online/speakers/stereo_speakers/acoustimass_5/index.jsp θελω να μου πειτε την καλυτερη δυνατη συνδεση για αυτο το σετ σας ευχαριστω προκαταβολικα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου