Προς το περιεχόμενο

spiezone

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή spiezone

0

Φήμη

  1. θέλω τα όρια αντηχησης..Οχι να τα υπολογισω...το να τα υπολογισω οκ γνωρίζω τον τρόπο...τα όρια ψάχνω.Ευχαριστώ
  2. Γνωρίζει κανείς ποιά είναι τα όρια του χρόνου αντήχησης σε msec για ένα ''σωστό'' control room και για το Vocal Booth ? Ευχαριστώ.
  3. σε ευχαριστω πολλη για τα Links κατεληξα στα εξης.. καρτα ηχου http://www.thomann.de/gr/focusrite_saffire_pro_24.htm monitors http://www.thomann.de/gr/samson_resolv_a6.htm
  4. σε ευχαριστω πολλη για την απαντηση σου και τον χρονο σου...οπως ηδες το budjet μου ειναι στα 550 eyrw . Σιγουρα η RME ειναι μια τελεια λυση και πραγματικα ειναι απο τισ καρτες ποθ θελω αλλα αυτη την στιγμη το οικονομικο δν το επιτρεπει αν σου ηταν ευκολο θα μοθ αρεσε να μου postareis κανα 2 audio interface να τσεκαρω .. οσο για το Mic εχεισ απολυτο δικιο εχω ακριβως το ιδιο..δν το αλλαζω προσ το παρων..και για τα monitors που αναφερθικες σιγουρα εχεισ απολυτο δικιο η genelc ειναι μια ετερια που θα σου δωσει ηχεια σοβαρα και ακσιοπιστα..για ποσταρε μ και κανα monitor τισ επιλογης σου να τσεκαρω , ευχαριστω και παλι..!
  5. Καλήμερα , θα θελα να ακουσω τις αποψεις σας..φτιάχνω ενα Home studio και τωρα ηρθε ο καιρος να παρω καποια πιο ''εππαγελματικα'' πραγματα...το budjet πoυ μπορω να δωσω είναι 550 eurw...θελω να μου προτείνετε τισ δικεσ σασ επιλογες και φισικα εδω ειμαστε για να το σηζητησουμε..σε παρένθεση θα μπούν αυτα που εχω διαλεκσει..αλλα τιποτα δν ειναι σιγουρο ακομα..γιαυτο θελω να το σηζητησω εδω μεσα..η δουλεια που το θελω σιγουρα ειναι για ηχοληψια(mixing) ως πρωτο σκοπο και δευτερον αν θελω να γραψω μια φωνη και μια κιθαρα..τπτ παραπανω σε θεμα recording.. 1.Καρτα Ηχου - (http://www.thomann.de/gr/focusrite_saffire_6_usb.htm) περιμενω και αλλες προτασεις.. 2.Monitos - (http://www.thomann.de/gr/krk_rp5_g2_rokit.htm) 3.phones - (http://www.thomann.de/gr/akg_k121_studio.htm) ευχαριστω!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου