Προς το περιεχόμενο

Nicholas_Chili

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    131
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Video Comments από Nicholas_Chili

  1. 23 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

    Άπειροι. Για βόδια τούς έχεις? Δεν χρειάζεται να έχει βγάλει κανείς το Juilliard για να καταλάβει τις "πρασινιές" ενός μουσικού. Τις ακούει, και στην περίπτωση των RS τις βλέπει κιόλας, αφού στην σκηνή είναι τραγικοί.

     

    Κάποιος που παίζει κι αυτός μουσική και έχει ακούσει (θέλω να πιστεύω) και κάτι παραπάνω απ'την μουσική των RS, οπότε μια χαρά μπορείς να κρίνεις πότε ένας μουσικός δεν τραβάει. Με αυτό που λες υποβιβάζεις τον εαυτό σου.
    Το "τρισμέγιστο ιερό τέρας" το αφήνω ασχολίαστο, γιατί προβλέπω κλείδωμα του θρεντ πριν τις 4:00μμ.😄

     

    Αν δεν τον πειράζει να τον λυπούνται, ας το κάνει ως και τα 150 του...😌 (μαζί με τον άλλον απίθανο που το παίζει 18χρονος🧒).

     

     

    Είσαι λίγο υπερβολικός. Τότε γιατί ακόμα η μουσική τους "λέει κάτι" σε εκατομμύρια κόσμου και όλες οι συναυλίες τους είναι sold out; Πηγαίνει ο κόσμος και τους βλέπει για να τους λυπηθεί;;;
    Επίσης αν δεν είναι ο Keith ιερό τέρας της ροκ, ποιος είναι;;;
     

  2. 22 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

    Σαν γκρουπ θα έπρεπε να έχουν σταματήσει να παίζουν live (τις σπάνιες φορές που παίζουν τέλος πάντων) εδώ και πολλά, πολλά χρόνια. Αυτό ισχύει x2 για τον Keith. Πρέπει να ξέρει κανείς πότε να σταματάει, πριν γίνει νούμερο επιθεώρησης.


    Εντάξει θα διαφωνήσω εδώ, αφενός γιατί πόσοι από τον κόσμο που τους παρακολουθεί live θεωρείς ότι αντιλαμβάνεται το πόσο "πεσμένος" είναι, αφετέρου για το ποιος είμαι εγώ για να κρίνω πότε πρέπει να αποσυρθεί αυτό το τρισμέγιστο ιερό τέρας; Αφου το γουστάρει ας το κάνει. Τα χρόνια του να πάρουμε!

  3. Αυτό είναι γνωστό εδώ και χρόνια, αλλά ποτέ ως τώρα δεν είχε ΤΕΤΟΙΟ θεμα να χρειάζεται να τον αντικαθιστά ο Ronnie στα δικά του μέρη...
    Οι πρασινίλες ξεκίνησαν δειλά δειλά το 2006 και από το 2012 και μετά γίναν κανόνας.
    Και γενικά φαίνεται ότι καταβάλει τη μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους για να φαίνεται αξιοπρεπής, ωστόσο το προχθεσινό με ξεπερνάει. Είναι σα να παρέδωσε τα όπλα...

  4. Για να μην ανοίξω νέο thread και αφού βλέπω ότι επανήλθε ο θείος Keef στην επιφάνεια λόγω του νέου άλμπουμ και των αλλεπάλληλων εμφανίσεων τόσο όλου του συγκροτήματος όσο και του κάθε μέλους ξεχωριστά, θα πω εδώ τον πόνο μου.

    Παραπροχθές το βράδυ κάναν ένα "μυστικό" live στο club Racket της Νέας Υόρκης και έπαιξαν συνολικά 7 κομμάτια, τα 4 εκ των οποίων καινούρια.

    Έψαξα να βρω ότι ερασιτεχνικό βιντεάκι υπάρχει στο Youtube από αυτή τη βραδιά γιατί ήθελα πολύ να δω πως έπαιξαν και δυστυχώς έπαθα ένα μικρό σοκ το οποιο και θα αναλύσω.

    Ένα από τα τραγούδια που 'παίξαν και περίμενα πολύ να το δω live ήταν το "Angry" από το νέο άλμπουμ.
    Το οποιο τραγούδι προωθήθηκε βεβαίως βεβαίως σαν ένα ΗΔΗ ΚΛΑΣΙΚΟ 5-STRING OPEN G TUNING rocker, πιο classic Keith πεθαίνεις δηλαδή.

    Περιμένω και εγώ να δω τον Keith να παίρνει την Micawber (άντε στην ξεφτίλα τον Malcolm) με το capo του και να αρχίσει να βαράει.

    Βλέπω του δίνουν την μαύρη Gibson ES-355 (standard tuning πάντα η συγκεκριμένη). Λέω ώπα... τι γίνεται;

    Ο Ronnie παίρνει την αγαπημένη του 1955 Stratocaster (standard tuning πάντα).

    Ο Steve Jordan ξεκινάει το κομμάτι στα ντραμς και εγώ περιμένω να δω τι θα γίνει με την εισαγωγή...

    Και την παίζει ο Ronnie... Στην Stratocaster με standard tuning. Και γενικά σε όλο το τραγούδι, ο Ronnie έπαιζε το riff και ο Keith απλά γέμιζε, εκτός από το solo που το πήρε πάνω του ο Keith και το πάλεψε όσο μπορούσε.

    Τι φάση; Τι γίνεται; Τι έπαθε ο θείος Keith; Έμεινα κάγκελο... Ξέρω ότι δεν σας νοιάζει, αλλά εγώ πραγματικά στεναχωρήθηκα και έπρεπε κάπου να το πω. Όπως προείπα, τυχεροί είστε που δεν άνοιξα νέο thread...
     

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου