Προς το περιεχόμενο

gregoman

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή gregoman

0

Φήμη

  1. Αν κάποιος θέλει να καπνίσει, χωρίς να ενοχλούνται οι γύρω του (όχι τα μηχανήματα) να καπνίσει. 8) Εξάλλου, όπως είπε κι ο μεγάλος Joe Strummer: "αν δεν υπήρχε ο καπνός, τα περισσότερα βιβλία, οι περισσότερες μουσικές του 20ου αιώνα, δε θα 'χαν γραφτεί".
  2. Εξοπλισμό ηχογράφησης δεν έχω δυστυχώς για να ανεβάσω κλιπάκι. Τσέκαρε αν θες το συγκεκριμένο link http://www.youtube.com/watch?v=L1qlR4A1_gU. Είναι το bass chorus της boss που πήρα κι εγώ. Προσωπικά, μου αρέσει πολύ ο ήχος που βγάζει. Ελπίζω να σε βοηθήσει το βιντεάκι.
  3. και η ηλιθιότητά μου επίσης.. Δεν είναι καθόλου χαζομάρα.. Το θέμα λύθηκε. Κομπλέ τα πετάλια. Απλά αγνοώ τα στοιχειώδη ακόμα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και πάλι.
  4. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Έχω νεότερα απ΄το μέτωπο. Το Bass Chorus δεν λειτουργεί ούτε με τροφοδοτικό τώρα. Οπότε από δευτέρα θα στείλω πίσω τα πετάλια. Η ταραχή μου, όπως καταλαβαίνετε είναι τεράστια.
  5. Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγες μέρες αγόρασα ένα πετάλι Βass Big Muff και ένα Bass Chorus από thomann. Το πετάλια είχαν μέσα μπαταρία(9V) και δούλευαν κανονικά. Αργότερα, επειδή θα τα τροφοδοτούσα με τροφοδοτικό, τα άνοιξα και έβγαλα τις μπαταρίες τους. Όταν τις ξαναέβαλα τα πετάλια δεν άνοιγαν. Δοκίμασα με τροφοδοτικό και λειτουργούσαν κανονικά. Θεώρησα ότι οι μπαταρίες τους τελείωσαν και έβαλα καινούριες(9V) αλλά πάλι δε δουλεύουν. Με το τροφοδοτικό όμως λειτουργούν κανονικά. Το μυαλό μου πάει στο ότι μπορεί να φταίνε οι υποδοχές των μπαταριών τους. Γνωρίζετε τι μπορεί να συμβαίνει? ή ανακηρύσσομαι σε βασιλιά των γκαντέμηδων δεδομένου ότι έγινε ταυτόχρονα στα 2 πετάλια λιγες μέρες μετα την αγορά τους.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου