Προς το περιεχόμενο

snare

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    104
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Τύμπανα
  • Day job
    the man
  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή snare

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. snare

    Ludwig Acrolite

    ωραίο κούρδισμα φιλε κ' πολύ ωραίο ταμπούρο :) φυσικά η αρχη του βιντεο δεν μπορουσε παρά να θυμίσει κλασσικό bonzo ταμπουρο-ήχο. εύγε.
  2. Έχω μια imperialstar αγορασμένη τέλη δεκαετίας '80 (24'' κάσα :o) κ' στέκονται μέχρι κ' σήμερα μια χαρά. Ήταν το πρώτο μου αξιοπρεπές σετ κ' δεν το πούλησα για συναισθηματικούς λόγους. Με αλλαγή δερμάτων είναι μια χαρά τα τύμπανα. Φυσικά έχω κολλήσει σε τάμα έκτοτε ;) Τώρα για σύγκριση με σόνορ δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός.
  3. Μπράβο Χάρη, το είχα χάσει αυτό το λινκ!!!! Σημειωτέον ότι το τέικ 22 είναι η επιτομή του γκρούβ. Τι να τον κάνεις τον τίτλο ο καλύτερος τεχνικά ντράμερ άμα έχεις το ταλέντο κ' μπορείς να παίξεις έτσι?... Το είχα σημειώσει και παλαιότερα, αλλά για όσουν ενδιαφέρονται για τον Μπόναμ, υπάρχει βιογραφία του απο τον αδερφό του (Μικ Μπόναμ) που είναι πολύ ενδιαφέρουσα κ' καλογραμμένη (για ντράμερ κ' μη).
  4. Συμφωνώ με όλα όσα ειπώθηκαν παραπάνω και επειδή εμείς οι ντράμερ είμαστε και λιγάκι (εως πολυ) ξεροκέφαλοι: άμα σου πεί ο γιατρός/αθλίατρος/φυσιοθεραπευτής για αθλητές (μετράει σα γνώμη) να μην παίξεις... ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙΣ!!! δεν αξίζει για αυτά που θα τραβήξεις μετά... ...απλά μην παίξεις
  5. Ασχέτως προσωπικής τοποθέτησης πολύ καλά έκανες φίλε κ' ανέβασες την επιστολή.
  6. Θα συμφωνήσω εδώ με τον superfunk οτι η κοινωνική πλευρά της ιστορίας της μουσικής είναι εξίσου σημαντική στο να κατανοήσουμε τις μουσικές του παρελθόντος κ' να αποκτήσουμε μια πιο σφαιρική εικόνα των οργάνων που τυγχάνει να παίζουμε / ακούμε. Μελετώντας κάποια πράγματα για την ζωή των ντράμερ (ή οποιουδήποτε μουσικού) μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά στην προσέγγιση που ακολουθούσαν ώστε να έρθουν σε επαφή με το όργανο τους. Μελετώντας / ακούγοντας κάποιον μουσικό μόνο από την τεχνική κατάρτιση του θα φτάσουμε μέχρι ενός σημείου. Εαν θέλουμε να προχωρήσουμε παραπέρα και μελετήσουμε λίγο τη ζωή τους, τότε ίσως καταλάβουμε την ψυχή που έβγαλε τελικά αυτόν τον ήχο και πως το έκανε αυτό. Παραδείγματος χάριν κυκλοφορεί σε βιβλίο η βιογραφία του Bonzo απο τον αδελφό του Mick που μου έδωσε μια εντελώς διαφορετική αντίληψη για τον μεγάλο αυτόν ντράμερ. Πέρα απο τις τεχνικές κ΄ συνεντεύξεις που βλέπουμε στα διάφορα βίντεο που κυκλοφορούν διαβάζοντας την ιστορία αυτού του ντράμερ κατάλαβα περισσότερα πράγματα από τις 20 φορές που έχω δεί το moby dick. :wink:
  7. Keith Moon -> R E S P E C T !!!! Αυτοδίδακτος, τρελλός (πραγματικά ανισσόροπος), ιδιοφυής, αδικοχαμένος. Είχα διαβάσει ότι είχε κάνει τη κέντα με τα χρυσόψαρα όταν είχε ξεκινήσει να παίζει πριν από τους "Οι Ποιοί". Very nice!
  8. ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: κ' πολύ ενδιαφέρον θέμα επίσης :wink: ....καλά μερικά απο τα comments κάτω απο τα βιντεάκια είχαν τρελλό γέλιο... κ' ποιός είναι αυτός ο Bezeh????? (πως στο καλό γραφόταν!?) anyways nice find mr. χταπόδης υγ1 ...όντως κ' εγώ ένιωσα εντελώς κουλός... υγ2 το πρώτο βιντεάκι γα***ει. ο τύπος τα σπαει εντελώς. πολύ - πολύ. :D
  9. Το τεράστιο σετ είναι αναγκαίο μέρος για να καταφέρει να αναδείξει το στυλ που ίσως και να δημιούργησε ο συγκεκριμένος ντράμερ. Ο T.B. είναι respect δεν υπάρχει αμφιβολία. Απο εκεί κ' πέρα το τί αρέσει προσωπικά στον καθένα μας.... Έτσι και του έπαιρνες ένα τύμπανο (έστω κ' να το κούναγες ελάχιστα) να είσαι σίγουρος οτι θα το έπαιρνε χαμπάρι. Ο μάστορας σίγουρα κάνει το εργαλείο κ' όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να αποδώσεις τα μέγιστα από ένα ΜΕΓΑΛΟ αν όχι ΤΕΡΑΣΤΙΟ σετ σαν του Τ.Β. Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα μεγάλα σετ κ' ο συγκεκριμένος ντράμερ δεν με εκφράζει. Μπορώ να πώ ακόμη οτι με κουράζει.
  10. Υπάρχει στο εμπόριο tape της ahead που βάζεις στις μπαγκέτες (αντί στα δάχτυλα) ώστε να μην γλυστράνε. Φυσικά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σε οποιαδήποτε άλλη μπαγκέτα... Καλόπαιχτες!
  11. φίλε sadsoul1980 κατ' αρχάς καλορίζικο το MD! Για γράψε σχόλια-εντυπώσεις ύστερα απο ηχογράφηση κ' συγκεκριμένα όλη τη διαδικασία (απο το στήσιμο μικροφώνου μέχρι την μεταφορά στο pc) καθώς εμένα με ενδιαφέρει προσωπικά κ' φαντάζομαι κ' άλλους συμφορίτες... Είναι τελικά απλό και πρακτικό το MD για μια απλή ηχογράφηση πρόβας? Τα δεδομένα μεταφέρονται εύκολα στο pc? Thanx
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου