Προς το περιεχόμενο

Insomniac

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    153
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Insomniac

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα, το εξωτερικό σου εφέ δείχνει να παίρνει σήμα; Για δες, η κονσόλα σου στην δεξιά πλευρά έχει 3 ρυθμιστικά που λένε Send Aux 1, Aux 2, Aux 3. Αυτά τα έχεις ανεβάσει; Είναι το Master Send Level των Auxilliary σου, αν δεν τα έχεις ανεβάσει ίσως να ευθύνεται αυτό.. Επίσης, για ν'ακούσεις την επιστροφή του εφέ σου, πρέπει ν'ανεβάσεις και τα αντίστοιχα ρυθμιστικά (Return) που βρίσκονται διπλά απ'το Send. Αν δεν λυθεί το πρόβλημα σου και μ'αυτά, πες μας και ποιο εφέ έχεις!
  2. Εντάξει, το 1 τέταρτο ήταν υπερβολή, συνήθως είναι ενός τσιγάρου αναμονή..Οσο για την πατέντα που λες droneblack, πολύ πιθανό να υπάρχει ήδη κάποιο amp to cab splitter (δεν το έχω ψάξει), αλλά ok, δεν μου χρειάζεται ούτως ή άλλως μωρέ..Ένα καλώδιο βάζω/βγάζω μόνο. Thanks για τις απαντήσεις παίδες!
  3. btw όλες μου οι λάμπες είναι pre-boiled (custom made), οπότε δεν έχω τέτοια θέματα ;)
  4. myster_maze, ευχαριστώ για την απάντηση! Συνήθως ηχογραφώ με 2 ενισχυτές και κάποιες φορές χρειάζεται να πηγαίνω μπρος - πίσω απ'τον έναν στον άλλον, οπότε αναγκαστικά ο ένας απ'τους δύο μένει χωρίς καμπίνα συνδεδεμένη..
  5. Χαίρετε, χαίρετε.. έχω 2 σχετικά απλές απορίες για τις οποίες νομίζω ότι ξέρω την απάντηση, αλλά η ημιμάθεια καίει τους ενισχυτές, οπότε είπα να ρωτήσω για να 'χω το κεφάλι μου ήσυχο.. Ερώτηση 1: Ας πούμε ότι ανοίγουμε το Power ενός λαμπάτου ενισχυτή (π.χ. Diezel VH4 - ανεκπλήρωτο όνειρο) ΧΩΡΙΣ να είναι συνδεδεμένος σε κάποια καμπίνα. Εφ'όσον δεν ανοίγω το Stand By, υπάρχει περίπτωση να τον κάψω; Ρωτάω γιατί θέλω να έχω 2-3 ενισχυτές 'ζεσταμένους' κι έτοιμους για ηχογράφηση/σύγκριση, χωρίς να πρέπει να περιμένω κάθε φορά ένα τέταρτο για να ζεσταθούν.. Ερώτηση 2: Θέλω να συνδέσω έναν τρανζιστοράτο ενισχυτή (Randall RH150) στον τελικό ενός VHT Pitbull 50, βγαίνοντας από το Send του Randall και μπαίνοντας στο Return του VHT. Η απορία μου είναι η εξής: Υπάρχει κίνδυνος να καεί/χαλάσει ο Randall επειδή δεν θα είναι συνδεδεμένος σε καμπίνα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας ;)
  6. Καλημέρα παίδες, κάνω και εγώ αγορές από thomann χωρίς να πληρώνω ΦΠΑ και έχω και το ΟΚ του λογιστή μου ο οποίος το έψαξε πολύ (πάρα πολύ) πριν μου το δώσει.. Από την άλλη όμως, δεν σας παραφαίνεται καλό για να είναι αληθινό; Το ΦΠΑ που γλυτώνουμε από τον thomann δεν θα έπρεπε κάποια στιγμή να το αποδώσουμε στην ελληνική εφορία;
  7. Μπορείς να μας πεις και τι κάρτα ήχου έχεις; Αν σου περισσεύουν είσοδοι/έξοδοι, μπορείς να βάλεις τα κανάλια που θες να παίζουν από την έξοδο (π.χ.) 3-4 της κάρτας σου και ταυτόχρονα να τα ηχογραφείς από την είσοδο 3-4. Εσωτερικά (δηλαδή μέσα στο Nuendo, χωρίς να 'λουπάρεις' το σήμα μέσω της κάρτας ήχου) κατά 99% δεν υπάρχει τρόπος.. Πάντως, πιστεύω θα ήταν περιττό να κάνεις τέτοιες 'μανούβρες', γιατί αυτά που σου είπαν τα παιδιά είναι η καλύτερη λύση! Και κάτι ακόμα για το export: Στο παράθυρο του export, δηλαδή εκεί που του λες που θα σώσει το αρχείο, σε τι format κτλ., κάπου προς τα κάτω έχει μια επιλογή "import to audio track" ή κάπως έτσι (δεν το χω μπροστά μου τώρα:/) Αν τικ-άρεις αυτήν την επιλογή, τότε αυτόματα το καινούριο σου αρχείο θα μπει σε ένα κανάλι στο Nuendo, στην ίδια θέση που είναι και τα 3 αρχεία που έκανες export.
  8. Ρε guys ευχαριστω παρα πολυ για ολες τις απαντησεις - απο κει που ημουν αναμεσα σε 1-2 attenuators, τωρα εχω βρεθει με καμια 10αρια επιλογες..! Τα ψαχνω ολα τωρα, να δω και οικονομικα τι με παιρνει να κανω και...θα επανελθω δριμυτερος ;) Thanks και παλι! Υ.Γ.: Παντως τελικα το Hot Plate φαινεται να βγαινει τελειως απ'τη λιστα.. :P
  9. ποσο παει το μαλλι για το ultimate...? κι απο που το παιρνω? USA exclusively?
  10. Εχω δει και για το ultimate, αλλα θα ηθελα να δοκιμασω και το Hot Plate..ουτως η αλλως δεν θελω τρελο attenuation αφου ηδη μπορω να παιζω αρκετα δυνατα, μετρια πραγματα θελω.. Πριν απο λιγο μπηκε στη λιστα και το The Leash της Bad Cat, αλλα διαβασα ασχημα reviews στο Internet..Τα αλλα attenuators που ειχες ποια ηταν, αν επιτρέπεται; :)
  11. Η ερώτηση τα λέει όλα..από που μπορώ να βρω το Hot Plate στην Ελλάδα? Τα έχει δει κανείς πουθενά; Thanks ;)
  12. ε, ας πουμε οτι μεχρι τωρα εχει χρειαστει να κανω αυτην την ιστορια 4 φορες.. ;D ΚΑΙ τις τεσσερις δεν θυμομουνα τι πρεπει να κανω :P
  13. http://www.noiz.gr/index.php?topic=152449.0 Αυτο το θεμα με το Nuendo εχει αρχισει να μου σπαει τα νευρα - μετα απο καθε format πρεπει να τρεχω στο Noiz για να θυμηθω πως λυνω το προβλημα με το latency.. Ελπιζω να δουλεψει αυτο.. (αν και μου φαινεται λιγο περιεργο να μην εχει use system timestamp sto Windows Midi ???)
  14. Σε συνεχεια του προηγουμενου post μου, θα ηθελα να ρωτησω και για τον επεξεργαστη που σκεφτομαι να παρω.. Κατ'αρχην, λογω προσωπικου κολληματος (ή ξεροκεφαλιας, εστω :P) απορριπτω τους quad core, οποτε pls πειτε μου μονο γι αυτους τους δυο.. Ο Ε8600 κανει 70 ευρω παραπανω απ'τον Ε8500. Αξιζει τοση διαφορα για 0.17 MHz?? Να σημειωσω οτι τρεχω Cubase 4, Reason 3, Wavelab 5 και διαφορα, βαρια και απαιτητικα VST και VSTi. Δεδομενου οτι θα φροντισω να φορτωσω το μηχανημα μου με 4GB ram, πιστευετε οτι αξιζει να παρω τον Ε8600 αντι του Ε8500? Thanks προκαταβολικα ;)
  15. Εννοειται οτι ενδιαφερομαι πιο πολυ για μενα, πλακιτσα εκανα :D Τα μηχανηματα...let them burn! Θα ρωτησω αμεσα και θελω να πιστευω οτι αφου καπου μεσα στο σπιτι υπαρχει γειωση, λογικα δεν θα ειναι και πολυ δυσκολο να γινει ενα extension και στο δωματιο μου, ετσι; Thanks!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου