Προς το περιεχόμενο

pappas81

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    16
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή pappas81

0

Φήμη

  1. Οχι φίλε blackie τίποτα κατα τα αλλα παίζει μια χαρά! ούτε στο bending έχω πρόβλημα.
  2. Παιδιά γειά σας και πάλι! Η κιθάρα όπως αναφέρετε στο site έχει R2 nut λέτε να το είχε αλλάξει ο προηγούμενος σε R3? Στο nut είναι το θέμα νομιζώ να το αλλάξω λέτε? ένας μάστορας που την είδε αυτό μου είπε οτι αν υπάρχει πρόβλημα ειναι στο nut κατα άλλα δεν είδε κάτι άλλο. http://www.espguitars.co.jp/original/m2/index_end.html#m2custom
  3. Ευχαριστώ πολύ παιδiά όλους σας που ασχοληθήκατε με το θέμα μου! Οτιδήποτε άλλο σκεφτείτε οτι μπορεί να φταίει πείτε μου.Θα προσπαθήσω να βρώ κάποιον καλό μάστορα να τη δει που να ξέρει και απο floyd rose. Έχετε να προτείνετε κάποιον κοντά στη Λαμία γιατί εκεί κοντά μένω?
  4. φιλε blackie εκτός απο το πρόβλημα που αναφέρω δεν έχω παρατηρήσει κατι άλλο σοβαρό.ούτε ghost notes.Γιατο FR δεν γνωρίζω αν έχει αλλαχτεί.Αυτό που βλέπω απο όλους σας τουλάχιστον συμφωνείτε οτι το πρόβλημα επικεντρώνεται στο FR και όχι στο μπράτσο της κιθάρας..και είναι κάτι το οποίο διορθώνετε, έστω και στην περίπτωση ακόμη αλλαγής του floyd..
  5. Δεν έχω πειράξει ποτε τίποτα στη κιθάρα παιδιά! set up είχε κάνει ένας τεχνικός ο οποίος μου είχε πει οτι δεν έχει πρόβλημα η κιθάρα..παρολαυτά το πρόβλημα παρέμεινε.
  6. Με τις άλλες χορδές δεν έχω πρόβλημα μόνο με high e. neck thru einai το μοντέλο.
  7. Φίλε μου bsolution ευχαριστώ πολύ και σένα που ασχολείσε με το θέμα μου! παρατηρώντας και της άλλες κιθάρες που εχω διαπιστώνω οτι η high e χορδή ειναί πιο μέσα, πιο κοντά δηλαδή στην 2η χορδή b, ενώ στην M ii είναι εντελώς στην άκρη του τάστου με μεγαλύτερο κενο απο τη b χορδή με αποτέλεσμα να γίνετε αυτό που έχω αναφέρει. Πιστεύετε οτι είναι κάτι το οποίο διορθώνεται?
  8. Εγώ όχι μόνο μαγνήτες άλλαξα τώρα αυτός που την είχε πρίν απο μένα δεν ξέρω τι έκανε αν και δεν φαινόταν εξαρχής κάτι στη ταστιέρα..
  9. Καταρχήν σευχαριστώ πολύ φίλε μου nasokosm για τη βοήθεια! την είχα αγοράσει δεύτερο χέρη απο ebay. ο τύπος που την είχε πριν, πρέπει να της είχε αλλάξει το floyd γιατι δεν είναι original. Λες να φταίει αυτό? Τι φώτο θέλεις, τη κιθάρα η κάποιο συγκεκριμένο μέρος της όπως ταστιέρα π.χ.? Ευχαριστώ!
  10. Γειά σας παιδιά και καλή χρονιά να έχουμε! Στο θέμα μας λοιπόν.Εχω μια ESP M II custom και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα που δεν το συναντώ σε άλλες κιθάρες που έχω. η χορδή high E πολλές φορές στη διάρκεια κάποιου solo μπορεί να γλυστρήσει και να βγεί εκτός ταστιέρας. Γνωρίζει κάποιος γιατί γίνεται αυτό? Είναι κατι το οποίο διορθώνετε? Βοήθεια παιδιά όποιος ξέρει κάτι..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου