Προς το περιεχόμενο

mdvq

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    31
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    DJ - MC
  • Day job
    Ιδιωτικός υπάλληλος
  • Τόπος
    Πειραιάς

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή mdvq

0

Φήμη

  1. Αναγνωρίζω ότι είμαι ανακολουθος με την παραπάνω δήλωση μου αλλά υπόσχομαι ότι όντως αυτή είναι η εσχατη ερώτηση μου προς εσας ;D https://www.thomann.de/gb/dap_audio_imix_5.3.htm Ρε σε μπελάδες που μπήκαμε! ! Αυτό ειναι ακριβώς οτι χρειάζομαι. Και μικτης και 3 ζώνες εξόδου. Αλλά δύσκολα το βρίσκεις, είναι (αναγκαστικά ) φορτωμένο με ένα καρο μπλιμπλικια (χαλάει ή δεν χαλάει? ) και από μια μάρκα που δεν την ξέρω! Βέβαια και την rane δεν την ήξερα αλλά την έμαθα. Ξέρει κανένα καλό παλικάρι κάτι για αυτήν την dap? Προκαταβολικες ευχαριστίες!
  2. Μια ερωτηση ακομα και τελος οι αναζητησεις ;D Υπαρχει ετοιμοπαραδοτο αυτο: https://www.bestprice.gr/item/2153854589/behringer-mx-882.html Το ART, που ειναι και η απολυτη λυση, ειναι με παραγγελια και βλεπουμε. Λετε στην εσχατη περιπτωση να το παρω ή ειναι μακακια!!!
  3. Νομίζω φίλτατε ότι με τις 2 λύσεις που μου έχεις προτείνει, πρέπει να είμαι απόλυτα καλυμμένος. Από την αλλη επειδή δεν είναι αγορά που πρέπει να γίνει. ....χθες και δυστυχώς το μηχανάκι δεν είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά που προτιμώ για να το αγοράσω ,λέω να περιμένω και καμμια άλλη πρόταση μπας και έχω περιθώριο επιλογής. Σε ενα τηλ. που έκανα μου προτάθηκε και ενα μηχανάκι της behringer (στο κατοσταρικο) αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν σε αυτή την γκάμα η behringer είναι αξιόπιστη. Κάνα δυο μηχανάκια της που έχω είναι καλά, αλλα κατι κονσολιτσες ήτονε για κλωτσιές.
  4. Ναι ειναι διαφορετικά 1 ζευγάρι jbl,ένα behringer,ένα yamaha και ένα presonus Μικτης είναι ένας τετρακαναλος vestax με xlr ή ένας μικρός δικαναλος numark με rca. Controller είναι o rmx της hercules με 1/4 καρφι unbalanced. Διαφορά dacακια, όλα με rca εξόδους.
  5. Ο χώρος θα είναι και μέσα και έξω ανάλογα την εποχή. Τα αυτοενισχυομενα που υπάρχουν δεν είναι PA αλλά στούντιο μόνιτορ που έχουν ξεμείνει από άλλες καταστάσεις . Οπότε το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να τα τροφοδοτησουμε όλα μαζί και να εχουμε ήχο σε ολο το χωρο οποτε δεν έχει νόημα να κουνάει το κτήριο, απλά να εχει αξιοπρεπή ήχο και να μην ψιθυριζουν!! Είναι ψιλό ερασιτεχνική φάση και το ψάχνουμε από πολλές μεριές,ωστε να πάρουμε οσο το δυνατόν λιγοτερες συσκευες χρησιμοποιώντας ότι έχουμε στην αποθήκη. Cd-p υπάρχουν ,laptop υπάρχει, dac υπάρχει, μικτης υπάρχει,eq υπάρχει, dj controller υπάρχει, ηχεια υπάρχουν, μόνο αυτή η συσκευή λείπει για να παιξουν όλα τα ενεργά στον ίδιο χώρο.
  6. Το ζητουμενο ειναι το εξης: Μια συσκευη η οποια θα δεχεται 2καναλο σημα και μετα θα δινει εξοδο line για 6 ενεργα ηχεια ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Επειδη τα Αγγλικα μου ειναι φτωχα και οι συσκευες αυτες απευθυνονται στο χωρο του επαγγελματικου ηχου (οπου δεν εχω γνωσεις και προσβαση), καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Σας μερσω προκαταβολικα για την οποια βοηθεια. υ.γ. Φυσικα και θα πεσουν τηλεφωνα σε επαγγελματικα μαγαζια,αλλα καθε συμπληρωματικη πληροφορια θα εινα πολυτιμη
  7. Εντελώς πρόχειρα και με αστείο εξοπλισμό (ταμπλετ ,foobar, audiotechnica ακουστικά) διαλέγω σαν wav το 4. Τα υπόλοιπα είναι ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΚΟΝΤΆ με το 4 και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να ζήσω μαζί τους. Απλά ένεκα το ...χουι, πότε δεν έχω ριπαρει σε mp3.....πάντα σε wav και αν υπήρχε ανάγκη τα εκανα mp3 320αρια. Νίκο τα σέβη μου!!
  8. Σε μερσώ πολύ :) Τον 1500 τον ειχα και γω, αλλά τον πούλησα για να πάρω ένα Peavey . Mάλλον βλακεια έκανα ε ?? Τες πάντων...για να είμαστε και ολίγον εντος θέματος αν βρείτε κάνα μεταχειρο Mission cyrus II μην τον προσπερασετε αβίαστα. ....το phono του σκοτώνει! !
  9. Και λάθος δεν κάνεις και καλά τα θυμασαι :) Crown K1......και αμα λάχει λιωνει(στην κυριολεξία ) ακόμα και τα dust cup από 4 μεγάφωνα των Ερμήδων!
  10. Πολύ θα με υποχρεωνες αν τους ονοματιζες κιόλας. ....τον τελευταίο καιρό ψαχνομαι μόνο με επαγγελματικά. Το παραμύθι με τα "σπιτικα" είχε κακο δράκο τελικά! !
  11. Aκουσα τα Yamaha και τα Focal solo6,alpha80 και cms50. Τα cms 50 είχαν ηχο που δεν σε παρέπεμπε σε focal. Επιπρόσθετα είχαν ενα κάρο ρυθμιστικά , διακόπτη standby και volume στην πρόσοψη και έχει ταίρι δικό του sub (άσε που είναι και ταμάμ οι διατάσεις τους). Αλλά είναι ακριβά και με το sub τους τσούζει το νούμερο. Τα Yamaha πολυ μου άρεσαν αλλά,δυστυχώς ,το bass reflex πίσω είναι εξόχως περιοριστικο. Τα fostex δεν τα εχω ακούσει, οπότε είδομεν. Αν έχετε κατι αλλο κατα νου , μου το αναφέρεται. Δεν βιάζομαι καθόλου.
  12. Πολύ χρήσιμες οι απόψεις σου. Το μονο που αδυνατώ να βρω είναι που μπορώ να δω τα blue sky στην Ελλάδα.
  13. Μπα ....δεν εχω πρόβλημα να καταργήσω τον τελικό! Και δεδομένου ότι ο προ έχει balanced εξόδους ,με βολεύουν τα ενεργά. Ξέρετε τι μου κάνει εντύπωση?? Ότι σχεδόν κανένας (με μια εξαιρεση που κάτι μου θυμίζει!!)δεν έγραψε θετικά για τα fostex. Σε άλλα forum πίνουν νερο στο όνομα τους (καθ'υπερβολην βεβαίως βεβαιως) Περιμένω με υπομονή και άλλες προτάσεις - γνώμες.
  14. Και με το ταιρι τους sub πρεπει να ειναι στις επιλογες μου. Επειδη δεν τα εχω ακουσει, παραμενουν προβολικα οπως τα παλια Yamaha ή εχουν ¨στρογγυλεψει¨ τον ηχο το0υς??
  15. http://www.canuckaudiomart.com/details/649170519-rotel-rc1090-preamplifier-with-mmmc-phono-stage/images/885497/ http://www.hifiengine.com/gallery/images/crown-k1-stereo-power-amplifier.shtml Αυτα ηδη υπαρχουν, οποτε με απασχολει μονο το θεμα ηχειου. Για το Presonuς eris 8 εχετε καμμια αποψη???
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου