Προς το περιεχόμενο

mariossen

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    192
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή mariossen

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. Η αλήθεια είναι πως αν είχε κάποιο πρόβλημα το αμερικάνικο τροφοδοτικό θα δημιουργούσε θέματα κ στο ευρωπαικό προενισχυτάκι! Αλλά δεν...! Anyway. Μάλλον το ghost in the machine ξέρει καλύτερα! Και πάλι ευχαριστώ!
  2. Αυτό σκέφτηκα να κάνω και εγώ από τη στιγμή που λειτουργεί έτσι, απλά δεν έχω ιδέα για το αν θα δημιουργήσω δυσλειτουργία κ μελλοντική βλάβη στο αμερικάνικο μηχανάκι! Η λογική μου μου λέει πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα απλά έψαχνα υποστηρικτές πάνω σε αυτό και βρήκα έναν! Ευχαριστώ για την απάντηση! Απλά με προβληματίζει ακαδημαϊκά και το γιατί μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο!
  3. Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Έχω μία πολύ συγκεκριμένη ερώτηση, ειδικά προς τους γνώστες ηλεκτρολογίας ή ηλεκτρονικης! Λοιπόν, μόλις αγόρασα από Αμερική μια προενίσχυση Presonus Studio Channel η οποία ήρθε κανονικά με τον αμερικάνικο μετασχηματιστή της (INPUT 120 VAC 60Hz 23 W, OUTPUT 16 VAC 1000mA). Αγόρασα σαν καλό παιδί έναν μετατροπέα απο αμερικάνικο σε ευρωπαικό ρεύμα (!) (INPUT 220/240 AC 50W, OUTPUT 110/120V AC 50/60 Hz), την έβαλα γεμάτος χαμόγελο να ηχογραφήσω τη φωνή μου για τέστ κ ήταν γεμάτη στο θόρυβο ρεύματος! Παράλληλα τυχαίνει να έχω μια προενίσχυση επίσης Presonus tubePre με τον ευρωπαικό της μετασχηματιστή (INPUT 230V 50Hz, OUTPUT 16V -1000mA 16VA) και τον δοκίμασα στην αμερικάνικη προενίσχυση κ ήταν όλα οκ !Ούτε θόρυβος ρεύματος, ούτε κάτι παράξενο! Επιπροσθέτως δοκίμασα τον αμερικάνικο μετασχηματιστή στην παλιά μου ευρωπαικη προενίσχυση και δούλευε μια χαρούλα χωρίς θόρυβο!Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να παίζει?Καμία υποψία? Ghost in the machine? Αν συνεχίσω να τα δουλεύω με ανάποδους μετασχηματιστές (ίδιου output όπως προανέφερα) έχω πιθανότητα να κάψω κάτι απο τα δύο? Χίλια ευχαριστω εκ των προταίρων!!! ΥΓ είναι λαμπάτες και οι δύο!
  4. Το Band Complete Project είναι μια φρέσκια ιδέα, η οποία στήθηκε από σπουδαστές της SAE Athens των τμημάτων Creative Media & Advanced Audio και Music business και ουσιαστικά προσομοιώνει μια ανεξάρτητη(indie) δισκογραφική εταιρεία! Αναλαμβάνοντας ουσιαστικά μια μπάντα απο το μηδέν υπόσχονται επαγγελματική ηχογράφηση δίσκου ή ΕΡ, Mastering και full promotion με παραγωγή video clip,συνεντεύξεις,Lives και επίσημες φωτογραφίσεις! Ο παραγωγός για το 2011 ήταν ο Chris Tsangarides (γνωστός σε όλους μας φαντάζομαι από τη θητεία του σε Black Sabbath & Judas Priest)! H πρώτη μπάντα του Band Complete ήταν και είναι οι Puta Volcano( Stoner Dessert Rock). Αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να μπείτε στις παρακάτω σελίδες και να δείτε την εξέλιξη τους και να ακούσετε και δείτε διάφορα πραγματάκια!!! Το πιό ενδιαφέρον??? Η μπάντα απολαμβάνει Free υπηρεσίες!!! http://www.bandcomplete.com/ http://www.facebook.com/bandcomplete?sk=info
  5. Αν θες πες και τι μπάσο έχεις...Ιδιαίτερα αν είναι 5άρι ή 6άρι με χαμηλή Σι πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην καμπίνα και τον κώνο του ενισχυτή!
  6. Αν θες all around μπασάκι κοίτα κ προς τα warwick!Παίζουν πραγματικά τα πάντα και σου μένουν για πάντα!!!
  7. Για τον πρώτο φίλο... Αν θες τη γνώμη μου πάρε ή ενα RODE NT-2 ή το SONTRONICS STC-2,ειδικά το δεύτερο...με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο.
  8. Επαναφέρω αυτό το θεματάκι γιατί βρίσκομαι ακριβώς στο ίδιο δίλλημα με το παλικάρι που άνοιξε το θέμα! Η διαφορά είναι πως θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς που μπορώ να δοκιμάσω στην Αθήνα τον Mark compressore!!!! Έχει κανείς τα φώτα?? Ευχαριστώ~!
  9. Καλά τα λες,ποιό είναι το πρόβλημα?δεν έχεις ήχο η δεν μπορείς να γράψεις?
  10. Ωραία παραγωγή! Η εισαγωγή μου θύμισε λίγο perfect circle οπότε ψήθηκα καλοπροαίερετα για το παρακάτω αλλά προσωπικά με χάλασε λίγο ο ελληνικός στίχος! Πού έγινε η ηχογράφηση κ η μίξη ρε μάγκες? Καλή συνέχεια!
  11. Τι εννοείς με το πάλι δεν? Δεν έχεις σήμα στην κονσόλα, δεν ακούς ήχο αλλα έχει σήμα η κονσόλα,δεν έχεις σήμα στον υπολογιστή σου,τι ακριβώς! Επιπλέον εφόσον το μικρόφωνο είναι δυναμικό δεν χρειάζεσαι φάντομ πάουερ οπότε κλείστο! Σύνδεσε το μικρόφωνο πάνω στην κονσόλα στο πρώτο κανάλι κ μιλωντας ανέβασε το gain(trim) του καναλιού! Δυστυχώς δεν την ξέρω την κονσόλα οπότε για να δεις ένδειξη συνήθως ενεργοποιείς το PFL solo κ βλέπεις αν έχεις σήμα!Στην χειρότερη δρομολόγησε το σήμα σου κατευθείαν στο stereo bus(δίπλα στο fader του καναλιού λογικά θα έχει κουμπάκι main mix ή stereo) ,πάτησε το,σήκωσε το fader του καναλιού και το master fader κ δες τι γίνεται! Επίσης καλό θα ήταν να αναφέρεις τη συνδεσμολογία που έχεις κάνει γιατί μπορεί να έχεις κάνει λάθος!Αλλιώς βγάλε μια καλή φώτο για να δώ απο κοντά τι γίνεται! Ελπίζω να ψιλοβοήθησα!
  12. Βασικά δεν μας έχεις πει ποιό μικρόφωνο είναι! Αν δεν είναι πυκνωτικό ή ribbon(με τροφοδοσία) που το αποκλείω τότε δεν χρειάζεσαι phantom power! Αν όντως χρειάζεται phantom power τοτε θα ανοίξεις τον διακόπτη της κονσόλας αφότου πατσάρεις πάνω στο κανάλι το μικρόφωνο κ έχωντας πατημένο το mute ή κατεβασμένο το master fader! Πες μας όμως το μικρόφωνο και σε ποιά είσοδο της κονσόλας το πατσάρεις για να σε βοηθήσουμε αν μπορούμε!
  13. Καλημέρα! Όσοι είστε fans των theater μην ανησυχείτε,τον Mike θα τον αναπληρώσει ο Ulrich!Όλοι απολαύσαμε τις ρυθμικές του ικανότητες τον Ιούνιο στο sonisphere ;D ;D Έτσι κ αλλιώς τη θέση του επιχειρηματικού μυαλού μπορεί να την καλύψει επάξια! Μήπως να πήγαινε κ ο mike στους 'tallica να αγιάσουμε?? ;D Χιούμοοοορ!!!
  14. Μήπως έχεις και τη φωνή του james? ;D Γιατί στο παίξιμο ήσουν πιστότατος! Σαν live ηχογράφηση του συγκροτήματος ήταν! Εύγε...ωραίος
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου