Προς το περιεχόμενο

full shred

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    202
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Gear List
    Cort g290/Ibanez 350rg/akai mpk mini 3
  • Day job
    Χημικος
  • Τόπος
    Λιβαδειά

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή full shred

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. full shred

    Home at last

    Καλησπέρα, Νεα δημιουργία, με καλύτερα εργαλεία. Από την δωρεάν BBC στο Musio και με χρήση χορωδίας. modern classical στυλ. ΥΓ. Εγώ τα παιζω εγω τα ακουω αλλα επιμένω. λολ
  2. full shred

    Techno Ballerina.

    Καλησπέρα στην παρέα, Εκανα μια μουσική αναζήτηση αυτή την φορά σε dance στυλ. Τρείς απλές συγχορδίες φα-σολ-λα (φασολάδα που λέγαμε παλιά) Με ένα πολύ απλό μοτίβο για να δω που θα το εξελίξω....Ολα καταλήγουν απλά σε λα. Όποιος θέλει τα αρχεία για να το εξελίξει είναι διαθέσιμα. Σχόλια δικά σας.
  3. full shred

    Land of sanity

    Καλησπέρα, Η αναζήτηση με τα vst συνεχίζεται, παίζει η δωρεάν bbcso της spitfire. Την επόμενη θα χρησιμοποιήσω μια πιο ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη. Lant of sanity, το μέρος που πάμε για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να καθαρίσει το μυαλό μας. Σχόλια παντός τύπου καλοδεχούμενα.
  4. full shred

    Travel to Kronos

    Ευχαριστώ για τα σχόλια cos_dr. Ναι θα μπορούσα να δώσω πιο επική ενορχήστρωση αλλά προτίμησα να την χρησιμοποιήσω κατά σημεία για να υπάρχουν περισσότερες δυναμικές. Είναι όντως σε στυλ sountrack. Πραγματικά μέτρησε το well done.
  5. full shred

    Travel to Kronos

    Καλησπέρα, Υστερα από πολλά χρόνια απουσίας από την μουσική και το forum, έκανα και δύο παιδιά, ανακάλυψα τα vst. Επίσης ανακάλυψα προγραμματάκι που κάνει βιντεα. Το κομμάτι έχει γραφτεί από εμένα και προσπάθησα να έχει μια συνοχή στην σύνθεση. shoot me!
  6. full shred

    Waltz For Vee

    Πολυ ομορφη συνθεση!!! Θα μπορουσες να μας πεις τι οργανα ακούμε? κατι σε πληκτρα,μπάσο κλπ .. ποσα καναλια εχεις βάλει για να το ενορχηστρώσεις? Για εκπαιδευτικούς λόγους....
  7. Θα έλεγα οι Laney Lionheart με το παράλληλο τελικό τους στάδιο κλάσης α.
  8. Ετσι όπως σε βλέπω να παιζεις θελεις μια ibanez. Να μοιάσεις στους satriani και vai... Τα όργανα αυτά παίζουν τα πάντα. Μια 555 σε λευκό θα ήταν υπέροχη. Να ξέρεις οτι στις cort υπάρχει μεγάλος δεικτης τιμής απόδοσης οπότε είναι κιθάρες που σε άλλες εταιρείες θα κόστιζαν πολύ περισσότερα.
  9. full shred

    υψος χορδών

    Σε καταστήματα με εργαλεία, λέγεται filler. Το χρησιμοποιουν και άλλοι μαστορες σε διάφορες εργασίες ακριβείας.
  10. Πολυ μ'αρεσε μπαίνει τέλεια και θεωρω ότι ο τρόπος που μπαίνει είναι εκφραστικότατος. Παρατήρησα πολλούς διαφορετικούς ήχους με την κιθάρα και συνεχείς αυξομοιώσεις έντασης της κιθάρας. Αυτά θεωρω οτι είναι μερος της έκφρασης. :) Να ανεβασεις και αλλα...
  11. Πολυ καλο ελληνικο μεταλ...ποτε δεν πιστευα οτι το μεταλ ταιριαζει στα ελληνικα....καλη προσπαθεια ;)
  12. Επαθα την πλακα μου. Τα είχα τοσο καιρο στο Pc και δεν ειχα βγαλει ακρη για το πως λειτουργούν μέχρι που χρειάστηκε να ηχογραφήσω οποτε και το εψαξα λίγο παραπάνω. Εχει ακριβώς τον ήχο των ενισχυτών!!!! Δοκιμάστε το και δοκιμάστε και όπωσδήποτε το lecab. Για ηχογραφήσεις είναι οτι πρέπει!
  13. Tωρα το εβαλα και μονο απο το feel του ήχου έχω καραφτιαχτεί. Και το κομματί που δωθηκε είναι το μονο με τραγουδι γιατι αναφερει οτι όλα τα αλλα ειναι ορχηστρικα.... Αυτοι και μονο με το στυλ τους ότι και να γραψουν είναι τέλειο.
  14. Συμφωνω Dark Oblivion εχω και λαμπατο και μοdeling....Μαντεψε που παιζω στο σπιτι....απλο καλο guitar rig. Αυτη ειναι η καλυτερη λυση του σπιτιου και ηχογραφεις κανεις βιντεακια και τα παντα... Αρης δεν νομιζω οτι κανουν τα ιδια ενας μοντελινγκ με ολα τα εφε πανω και ποσες προσομοιώσεις με εναν μονο-δι-τρικάναλο λαμπάτο. Οι λαμπάτοι ειναι τελειοι αλλα τους εχω μονο για ξεκα**λωμα. Χρηστικότητα ειναι αλλού. Αλλα εαν ο φιλος θελει να παρει λαμπατο για να δει την φαση γιατι οχι....Όλοι καναμε και κανουμε ξανά αυτο το βημα...αλλα στο δωμάτιο στο guitar rig παιζουμε....
  15. Σκεπτομενος τις ανάγκες σου και τις προτάσεις που δίνονται θα έλεγα οτιδήποτε μεγαλύτερο απο τον blackstar που αναφέρεις είναι υπερβολικό και προσωπικά εγω δεν χάρηκα λαμπάτο στο σπίτι. Διστυχως είναι πολύ δυνατοι. Mετα αφου δλδ σου φυγει η πόρωση για τον γαμάτο ήχο του θα τον χρησιμοποιείς για συγκεκριμένα πραματα ΜΟΝΟ. Σου προτείνω απλά να πας σε modeling ενισχυτή που είναι πιο καλοι για practice για τον απλούστατο λόγο οτι μπορείς να βγάλεις ότι ηχο θες. Τι ενοώ??? Αν βαρεθεις τους λαμπ οφ γκοντ και θες να παιξεις λιγο acdc βρίσκεις british sound. Αν θες να βάλεις λιγο bonamasa στο κρασί σου βρίσκεις κατι αμερικάνικο και αν θες να παιξεις κατι Ελληνικό σαν Ελληναρας πάλι βρισκεις ήχους. Συν το ότι έχεις και εφφε αν θέλεις για να βάζεις delay reverb, flanger κλπ και να πιάνεις το feeling κατευθείαν του εκάστοτε τραγουδιού.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου