Προς το περιεχόμενο

hindmost

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    329
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή hindmost

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. @manosx Μακριά και αλάργα απο τα chipset P67/H67 Τουλάχιστον μέχρι επιβεβαιωμένα να βγει το νέο version http://news.softpedia.com/news/Intel-Details-the-Source-of-the-P67-H67-Chipset-SATA-Bug-181752.shtml ή μέχρι να βγει το Ζ68 (Μάιο και βάλε)
  2. Κάτι άλλο που θυμήθηκα: Αμα δεν προσέχεις (ή την έχεις συνηθίσει) χαλαρά φεύγεις με το μάτι 2 τάστα πιο κάτω. Νομίζεις ότι παίζεις Λα και είσαι στο Σι. Μπερδεύεται το μάτι που έχει συνηθίσει headstock
  3. Σωστός. H μπάμπω (Allan) έπαιζε και με "σκαφάτες" (M-series) steinberger που φόραγαν το TransTrem ιδού ο πολύς David Torn που εξηγεί πως λειτουργεί το TransTrem. κάποιες εκδόσεις αυτού του τρέμολο κλείδωναν σε θέσεις. ενώ νομίζω ότι το είχε βγάλει και για μπάσο ...και μετά βγήκαν τα whammy pedals....
  4. ...και ο Mac με τον di Piazza έχουν έρθει στην Αθήνα προ 15ετίας...
  5. Όντως Roland http://www.hillmanweb.com/hillgt19.html (ανυπόφορα φρικτή 80-ίλα)
  6. Θα ήθελα να προσθέσω στις εύστοχες επισημάνσεις του Alchemist και του Ghen ότι οι Velociraptor είναι όντως πάρα πολύ ήσυχοι (σε σχέση με τις στροφές τους). Κάποιοι μάλιστα 'μερακλήδες' μέτρησαν το θόρυβο τους χωρίς το cooling case και το βρήκαν ιδανικά μικρότερο http://www.silentpcreview.com/WD_Velociraptor Επίσης, εαν δεν υπάρχει διαθέσιμο Seasonic S12 (το καλύτερο) ή χρειαζόμαστε τροφοδοτικό modular, υπάρχουν και μερικά μοντέλα της Corsair (όπως το 620) που είναι φτιαγμένα από την Seasonic. ;)
  7. Αυτός που κατάλαβε τους στίχους του (και δεν ψώνισε προιόν) ;D ...όπως και όοολοι εκείνοι που "έμαθαν" τον Muddy Waters απο τα μπλού-τζην... ::)
  8. Μωρέ ας μην ήταν το τεμάχιο στο soundtrack γνωστής αμερικάνικης χαζοκομωδίας και θα σούλεγα αν το τσίμπαγε ο διαφημιστάκος της cosmote. Φυσικά το κέρδος. Τα πιτσιρίκια που θα γουστάρουν τους Ten Years After, θα τους μάθουν και χωρίς τις διαφημίσεις....(ευτυχώς)
  9. Ωραία πράγματα, ωραία πράγματα.... Ως κάτοχος ενός DL4 και ενός MM4, ξερογλύφωμαι απο πέρισυ που διάβασα για πρώτη φορά το manual της. Έχω όμως μερικές χρηστικές απορίες: α) Εάν έχεις διαλεγμένο ένα (ή κάποια εφφέ) των κάτω 2 σειρών και ενεργοποιηθεί το looper τι γίνεται? (κλείνουν τα εφφέ?) β) Με ανοιχτό το looper μπορείς να αλλάζεις scenes αλλάζοντας τους ήχους της πρώτης σειράς? και αν ναι το lag της αλλαγής, χαλάει το χρονισμό της λούπας?
  10. ...ούτε που πρόσεξα τιμη.... :-[ (και ο You δίνει lifetime εγγύηση)
  11. http://www.pixmania.com/gr/gr/540925/art/belkin/4-pin-type-a-male-mini-us.html Belkin (ολίγον μπούρδα) αλλά σε τέτοιο short notice....
  12. ...ή driver. Στο Event Log (system & application), εμφανίζεται κανένα περίεργο error? Πάντως αν απενεργοποιηθεί το αυτόματο restart στο system failure, η μεγαλοπρεπής μπλε οθόνη μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το τι συμβαίνει.
  13. Παρόμοιο πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει κλείνοντας όλo τo video acceleration του Media Player [tools>options>performance, το slider του video acceleration στο none] (υ.γ.: οι ATi είναι άτιμες!)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου