Προς το περιεχόμενο

Animalcopy

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    45
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Animalcopy

  1. Ναι μπορεις να παρεις σημα απο το insert αν δεν εχεις direct out. Με ενα jack mono (απλο καρφι) αρκει να μην το κουμπωσεις μεχρι μεσα, σταματας στο πρωτο κλικ που κανει, ετσι παιρνεις ηχο απο το insert χωρις να κοψει τον ηχο στο καναλι.
  2. Κατ'αρχην ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους απο την ομάδα του "the land" για τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον που δείξατε και φέτος. Σε λιγες μέρες θα ανκοινωθεί το line up για το φετινό party και θα σας ειδοποιήσουμε. Τελευταίες δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 31/05/2014 THE LAND OF THE SHEEP PARTY Δηλώσεις συμμετοχής Το "The land of the sheep" Έγινε για πρώτη φορά το 2007 σαν ενα rock party Ξεκίνησε έτσι απλά από μιά ιδέα μερικών ανθρώπων που αγαπάνε τη μουσική και που θέλουν όλο αυτό να το μοιραστούν και να το διαδώσουν με τον δικό τους τρόπο. Βασική αρχή του πάρτυ είναι ότι δεν έχει αρχή, αλλά ούτε και τέλος, η είσοδος είναι δωρεάν και το camping ελευθερο. Το πάρτυ γίνεται σε ιδιόκτητο χώρο έξω από την πόλη της Αριδαίας , δίπλα στις όχθες του Αλμωπαίου. Δεν διοργανωνεται απο κανενα "συλογο" ουτε απο κατω απο την "Αιγιδα" κανενος δημου - νομαρχιας - εταιριας κτλ. Οι πόρτες ειναι ανοικτές για όλους, και για αυτούς που θέλουν να ακούσουν , αλλά και για αυτούς που θέλουν να παίξουν. Βοήθησαν και βοηθαν πολλοί άνθρωποι , γνωστοί & άγνωστοι για να καταφέρουμε να κάνουμε αυτό το πάρτυ και να συνεχίσουμε εδώ και 8 χρονιά. Μέσα σε αυτούς τους ανθρώπους είναι τα ίδια τα συγκροτήματα , που ήρθαν από διάφορα σημεία της Ελλάδας, δίνοντας χρώμα και ήχους, καθώς και ο κόσμος που αγκάλιασε όλη αυτή την προσπάθεια και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Μερικα απο τα συγκροτηματα που εχουν εμφανιστει ειναι οι : Λουδιας, Γκροβερ, PULSE-R, Scars of tears, Broken tempo, Λεξεις Σφαιρες, Radio active, Blues bone band, Χορευτές του βυθού, Κεραίες, Outdoor, Naja, Balguns, Αλέξης Αντωνάτος, Shock Absorbed και πολοι αλλοι. Ετσι για 8η χρονιά το "The land of the sheep" ειναι εδω. Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να εμφανιστούν στο Rock festival να επικοινωνησουν μαζι μας. https://www.facebook.com/pages/The-land-of-the-sheep/113847011976605?ref=bookmarks Τροποι επικοινωνιας email: [email protected] & [email protected]
  3. Μερικά βίντεο από προηγούμενες χρόνιες για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται.
  4. Το "The land of the sheep" Έγινε για πρώτη φορά το 2007 σαν ενα rock party Ξεκίνησε έτσι απλά από μιά ιδέα μερικών ανθρώπων που αγαπάνε τη μουσική και που θέλουν όλο αυτό να το μοιραστούν και να το διαδώσουν με τον δικό τους τρόπο. Βασική αρχή του πάρτυ είναι ότι δεν έχει αρχή, αλλά ούτε και τέλος , η είσοδος είναι δωρεάν και το camping ελευθερο. Το πάρτυ γίνεται σε ιδιόκτητο χώρο έξω από την πόλη της Αριδαίας , δίπλα στις όχθες του Αλμωπαίου. Δεν διοργανωνεται απο κανενα "συλογο" ουτε απο κατω απο την "Αιγιδα" κανενος δημου - νομαρχιας - εταιριας κτλ. Οι πόρτες ειναι ανοικτές για όλους, και για αυτούς που θέλουν να ακούσουν , αλλά και για αυτούς που θέλουν να παίξουν. Βοήθησαν και βοηθαν πολλοί άνθρωποι , γνωστοί & άγνωστοι για να καταφέρουμε να κάνουμε αυτό το πάρτυ και να συνεχίσουμε εδώ και 7 χρονιά. Μέσα σε αυτούς τους ανθρώπους είναι τα ίδια τα συγκροτήματα , που ήρθαν από διάφορα σημεία της Ελλάδας, δίνοντας χρώμα και ήχους, καθώς και ο κόσμος που αγκάλιασε όλη αυτή την προσπάθεια και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Μερικα απο τα συγκροτηματα που εχουν εμφανιστει ειναι οι : Λουδιας, Γκροβερ, Scars of tears, Λεξεις Σφαιρες, Radio active, Blues bone band, Χορευτές του βυθού, Κεραίες, Outdoor, Naja, Αλέξης Αντωνάτος, Shock Absorbed και πολοι αλλοι. Ετσι για 7η χρονιά το "The land of the sheep" ειναι εδω. Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να εμφανιστούν στο Rock festival να επικοινωνησουν μαζι μας έως τις 27 Μαϊου 2013 Τροποι επικοινωνιας email: [email protected] & [email protected]
  5. Καλη χρονια, παρε αυτο τα υπολοιπα 70 ευρω θα τα βαλω εγω ;D http://www.thomann.de/gr/shure_sm_7b_studiomikro.htm
  6. Χρονια πολλα, θα ηταν καλο να μας δωσεις περισοτερες πληροφοριες, οπως για το ποσα καναλια περιπου θα χρειαστεις αν σε ενδιαφερει το ενσωματωμενο εφε κτλ, στα λεφτα που δινεις μια πολυ καλη λυση ειναι αυτη. http://www.thomann.de/gr/soundcraft_efx_12.htm Προενυσχηση EQ εφε αξιοπρεπεστατα.
  7. Δε διαφωνω με αυτο που λες, εχεις δικιο, αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση το κλιπαρισμα του ενυσχητη ειναι πολυ κοντα στο peak του ηχειου, και ο συγκεκριμενος ενυσχητης δεν κοκκινιζει αν δε ξεπερασεις τα 0db απο την κονσολα σου. Για ενα απλο χρηστη πιστευω πως ειναι ενα σημειο αναφορας, για αυτο και το ειπα.
  8. Αν δε ξεπερασεις τα 0db στην κονσολα σου δε θα εχεις προβλημα, οπως ειπε και ο vranios τα ηχεια ειναι 300watt στα 8 και ο ενυσχητης 500watt στα 8, στην πραγματικοτητα ουτε 500 δεν ειναι γιατι αυτη ειναι μετρηση 1Khz. Στη μετρηση 20-20κ ειναι 450watt. Οποτε αν δεν βλεπεις να κοκκινιζουν κονσολα ή ενυσχητης εισαι ok.
  9. Lab gruppen και προβλημα με ρευμα ειναι κατι που δε θα δεις ποτε 8) Τους εχω βαλει να δουλεψουν σε πολυ ασχημες συνθηκες οταν τους κουμπωνα σε ενα συστημα eaw και του 4 μαζι σε μια 16Α ασφαλεια. ποτε δεν ειχα προβλημα ρευματος και πιστεψε με τους εχω δουλεψει πολυ, και σε πολους και διαφορετικους χωρους για live.
  10. Τι θελεις να μαθεις? μονο για τα πανω rack η για ολο το γραφειο? Εγω το εφτιαξα ολο απο την αρχη. Απο οτι θυμαμαι δεν ξεπερασα τα 200 ευρω μαζι με τα εξαρτηματα (βασεις rack, τζαμι, ροδες κτλ) το πανω μερος του γραφειου ειναι με 25mm mdf με ανεγκρε επικαλυψη, και τα rack ειναι σε 16mm.
  11. και ετσι σκεφτομουν να παρω κατι τετοιο μιας και εχω και 2-3 πραγματα που θελω να κουμπωσω πανω http://www.thomann.de/gb/thon_studiomoebel_desktoprack_5003g.htm μαζι με http://www.thomann.de/gr/auralex_acoustics_mopad.htm και να βαλω τα monitors(adam a7x) πανω στο γραφειο,αυτο που δεν ξερω ομως ειναι αν θα εχω προβληματα συντονισμου των ηχειων με το γραφειο? Αυτο να κανεις, οσο για τα προβληματα συντονισμου θα υπαρχουν μονο εαν υπαρχουν εξαρτηματα στο γραφειο σου που δεν ειναι βιδωμενα σωστα. αν το γραφειο σου ειναι γερο δεν θα εχεις προβλημα. Θα σου προτεινα να κατασκευασεις ενα μονος σου αν πιανουν τα χερια σου, δεν ειναι τοσο δυσκολο, εγω αυτο εκανα.
  12. Να το πολλαπλασιάσουμε με 6 για να παίζει φούλ σε πολύ κομπρεσαρισμένο πρόγραμμα, μας βγάζει κοντά 30A Εδω σε εχασα Ο xti 4000 ειναι 1250watt max. δηλαδη 5,20 κατι amper, και σε μπριζα ασφαλισμενη με δεκαρα να τον βαλεις δε θα εχεις προβλημα.
  13. Σε παρομοιο laptop της HP dv6 με win7 32 bit εχω δουλεψει με την Onboard fw σε Tracktion & Cubase χωρις προβληματα. Μαλον τα προβληματα σου ξεκινανε απο τα 64bit
  14. Ναι για firewire δεν κοιταω, θα παραγγειλω ετσι και αλλιως την UNIBRAIN FireBoardBlue-e. Δουλευει δε δουλευει της μητρικης πιστευω οτι η καρτα θα δουλεψει καλυτερα.
  15. Καταρχην να σας ευχαριστησω πολυ για το χρονο που μου δινετε για να με βοηθησετε Haryy & Dimfil. Ok δεν εχω προβλημα στο να παρω ακριβο επεξεργαστη π.χ. οπως ανεφερες τον i7 2600K αλλα με ποια motherboard και ποιες ram να τον παντρεψω ειναι το θεμα. Εχουμε καμοια προταση?
  16. κοιτα να δεις τι εχουμε παθει..... :o πολυ μπερδεμα ::) Λοιπον οπως ειπα ποιο πανω δουλευω το Tracktion της Mackie, τα καναλια που γραφω ειναι το πολυ 10 σε καθε take, στο συνολο του το καθε τραγουδι ομως μπορει να εχει και 20-25 καναλια που στα περισοτερα απο αυτα θα μπει και ενα vst εφε eq comp κτλ. Τωρα για το θεμα Intel & AMD και εγω δεν ειμαι κολημενος καμιας εταιριας, κανω τη δουλεια μου εδω και χρονια και ειμαι ευχαριστημενος και απο την intel και απο την Amd. Το θεμα ειναι ειναι να στησω ενα σωστο μηχανακι που να μου κανει τη δουλεια που θελω χωρις προβληματα για τα επομενα 2-3 χρονια. Μεχρι τωρα δουλευα με INTEL CORE 2 DUO E7300 σε μια GIGABYTE GA-73PVM-S2H mobo & KINGSTON KHX6400D2/2G, τα περισοτερα παραπονα τα ειχα απο τη μητρικη αλλα φταιω εγω γιατι εβαλα φτηνη 8) χωρις να ξερω βεβαια οταν τον εστησα οτι θα ειχα τις απαιτησεις που εχω σημερα.
  17. Μπορείς πάντα να βάλεις κάτι τέτοιο σε οποιοδήποτε Motherboard. http://www.unibrain.com/Products/p1394/FireBoardBLUE_e.htm Σωστα πολυ καλη ιδεα αλλα δε μπορουσα να βρω κατι τις προκοπης... Και απο οτι ειδα το εχουν καποια μαγαζια στη Ελλαδα. νομιζω οτι και να εχει η μιτρικη firewire αυτο θα ειναι καλυτερη λυση ε? ???
  18. Οποτε μου προτεινεις κατι τετοιο? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526086 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559621 http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=6E1F328FC8EB0E41B1D93355FDEC4208&pa=2E4C2FDB42B72747ADC5850EF747CE53 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.549227
  19. Τα ακουστικα τα εχω στο studio ενα χρονο + και ειμαι υπερ ευχαριστημενος με τον ηχο τους. Εγω διαφωνω με οσους ειπαν οτι δουλευουν και χωρις προενυσχιση, χωρις προενυσχιση απλα λειτουργουν :) Συγνωμη αλλα θα διαφωνησω και με την αποψη τις προενυσχισης millenium, ειναι κριμα να παρεις καλα ακουστικα και να χαλασεις τον ηχο σου για λιγα επιπλεον ευρα, θα ελεγα να κοιταξεις μια καλυτερη προενυσχιση.
  20. ΑΑΑ να αναφερω οτι δουλευω το tracktion με το universal controler τις mackie. Αν παιζει καποιο ρολο στη συμβατητα usb - midi κτλ.
  21. Τα περιφεριακα οπως οθονη πληκτρολογιο ποντικι κτλ. θα παραμεινουν τα ιδια εχουν αντικαταστσθει προσφατα, οσο για το οικονομικο δεν θελω να κανω οικονομια ουτε υπερβολες θελω να παρω οτι χρειαζεται και οτι ειναι ποιο σωστο οποτε μην κοιτατε τιμες
  22. Ηρθε η ωρα να αναβαθμισω το pc απο το studio, αλλα καλυτερα να πω αντικατασταση γιατι αυτο θα γινει. Εχω δει διαφορα και εχω διαβασει πολλα, συμπερασμα ομως δεν εβγαλα σε πολλα σημεια, οπως για τι πια μητρικη να διαλεξω (που νομιζω οτι ειναι και απο τα βασικοτερα) το μονο που εχω σαν κριτηριο για τη μητρικη ειναι να εχει firewire τις Τ.Ι.(Γραφω με onyx firewire τις mackie + tracktion). Για αυτο θελω την βοηθεια σας για να διαλεξω μητρικη - επεξεργαστη - μνημες που να συνεργαζονται σωστα και κανουν για τη δουλεια που τα θελω. ευχαριστω προκαταβολικα. και κατι απο αυτα που εχω δει... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559621 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526898
  23. To mic ειναι απο τα καλυτερα (τιμη-αποδοση) http://www.thomann.de/gr/rode_nt1a_complete_vocal_recording.htm http://www.thomann.de/gr/sm_pro_audio_tc01.htm και αν θελεις να δωσεις κανα ευρω παραπανω ξεχνας το sm και πας στο ART http://www.thomann.de/gr/art_pro_channel.htm
  24. Καλησπερα, οπως τα μου τα λες μαλοπν φταιει το καλωδιο σου, το οτι το δοκιμασες σε active ηχειο δεν λεει τιποτα γιατι και με μια επαφη μιον (εξαρτατε την επαφη) το ηχειο παλι θα παιξει οχι balance φυσικα αλλα θα παιξει, ενω το mic οχι. Βρες ενα καλωδιο να δοκιμασεις
  25. Η αληθεια ειναι πως δεν ειναι και το ποιο ευκολο πραμα να διαλεξεις δερματα, 7 στους 10 θα σου πουν Remo Pinstripe για το λογο που θα σου ελεγε ενας τραγουδιστης shure beta58 :) Η επιλογες ομως ειναι παρα πολες και οι συνδιασμοι ακομη πιο πολλοι. Ενα ειναι σιγουρο οτι οσο ποιο λεπτη η μεμβρανη τοσο διχνει τον ηχο απο τα ξυλα, οποτε οσο ποιο χοντρη η μεμβρανη τοσο κρυβει.... με αποτελασμα να ειναι η καλυτερη λυση για μετρια & φτηνα set. βεβαια βοηθανε και καθε ειδους muffler που εχουν μεμβρανες οπως οι coated, EQ, ring mounted κτλ. απο εξωτερικα muffler μια πολυ καλη λυση χωρις να πνιγεις τον ηχο ειναι τα MOONGEL http://www.thomann.de/gr/smile_moongel.htm Για να καταληξω και να σου πω και εγω τη γνωμη μου η προτση μου ειναι η εξης snare:http://www.thomann.de/gr/evans_14_ec_edge_control_snare_14.htm reso: http://www.thomann.de/gr/14_inch_resonating_snare_heads.html tom: http://www.thomann.de/gr/evans_10_ec2ssst_clear_control.htm reso: http://www.thomann.de/gr/evans_tt10g1_tomfell.htm kick: http://www.thomann.de/gr/evans_22_emad2_clear_bass_drum.htm reso:http://www.thomann.de/gr/evans_22_emad_reso_bass_drum_bk.htm
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου