Προς το περιεχόμενο

trifonnn

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από trifonnn

  1. καλησπερα!!εχω στησει στο δωματιο μου ενα μικρο στουντιακι και το προβλημα μου ειναι οτι εχω αντιλαλο και οσο να ναι δεν μπορω να κανω την δουλεια μου!!!εχω ακουσει πως οι αυγοθηκες βοηθανε καπως στο προβλημα μιας και δυστιχως δεν ευκαιρω για να ξοδεψω χρηματα!!!σας δινω και μια εικονα για το πως ειναι το δωματιο και περιμενω μια βοηθεια αν γινεται και απο σας!!!ευχαριστω προκαταβολικα!!!
  2. ποια ειναι η γνωμη σασ για τα εξησ controller και ποια θα προτινατε για αγορα??? 1)Numark Omni Control 2)vestax vci-100 3)HERCULES DJ CONSOLE RMX
  3. trifonnn

    dj control

    παιδια ενδιαφερομαι να κανω καποια αγορα dj control και εχω βαλει στο ματι το vestax vci-100!το εχει δοκιμασει καποιοσ?και γενικα αν υπαρχουν αποψισ περι του θεματοσ...!!
  4. φιλε μου Alexei δεν τηα σου προτινα να αγορασεις καινουργια καρτα απλα κατεβασε τα drives για τα win 7 απο την ιδια την εταιρεια απλα να ειναι για την καινουργια tascam us-122l-144(mkII)emena pantow doyleyeiu mia xara elpizo na petyxei kai se sena!!
  5. jobforacowboy φιλε μου τελικα εφταιγαν τα waves και μαλλον επειδη χρησιμοποιω ενα κρακ για τα win 7!!ετσι και χρησιμοποιησω καποιο plug in απο αυτα που εχουν τα waves τερματιζει!!!
  6. didiribou ναι το εχω δοκιμασει και ειναι χειροτερα οταν βαζω την asio χρησιμοποιω και βαζω την tascam us - 122l αλλα και παλι τπτ προχωραει ο κερσορας διαβαζει ειτε midi ειτε audio αρχεια και δεν ωγαζει ηχο λογο του οτι ειναι απο κατω στα κοκκινα!για να φανταστειτε παταο το stop και δεν μπορο να παιξω καποιον ηχο απο το κλαβιε και παλι για τον ιδιο λογο!!
  7. εχω τα win 7 4 giga ram τετραπυρηνος στα 2.6 και την tascam us-122l με την οποια ειχα καποια προβληματα αλλα το διορθωσα!οσο για ριθμισεις buffer και latency ειπα πρωτα να παρω μια γνωμη και μετα να προχωρησο να ψανχω απο μονοσ μου γτ θα λεγα πως δεν ειμαι και πολυ καλος γνωστης των πραγματων και γι αυτο και ζητησα βοηθεια!!!
  8. γεια σασ!παιδια εχω το εξης προβλημα,ανοιγοντας το cubase στο traspot panel το asio time usage kai to asio time overload βαρανε κοκκινα με αποτελεσμα να κολλαει κιριολεκτικα το προγραμμα!Υπαρχει καποια ρυθμιση η καποια λυση?
  9. "κλαησπερα"!είμαι κάτοχος μια κάρτας tascam us-122l την οποια δούλευα μέχρι στιγμής μια χαρά,εδώ και μια βδομάδα έχω κάνει μια αγορά καινούργιου pc!στην αρχή δεν μπορούσα να κάνω το setup στα windows 7 και αφού τα κατάφερα ανοίγω πχ να δουλέψω στο cubase είτε καρπού αλλου αλλα το πρόβλημα είναι ότι ακούω μονιμους κάποιους ηχους και κολλάει αφάνταστα κρασάρει εντελώς ενώ η ram μου είναι στα 4giga,τι μπορώ να κάνω για να σταματήσω αυτούς τους ηχους και να μην κρασάρει ρε παιδιά?επίσης έχει και την onboard κάρτα ήχου το pc μια realtek μήπως δημιουργείται το πρόβλημα κάπου από κει?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου