Προς το περιεχόμενο

Troll ixnilatis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    70
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Troll ixnilatis

0

Φήμη

  1. Γειά σου menelaos. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για το τι θα πάρεις, διότι η νομοθεσία έχει προβλέψει για το άγχος των πολιτών (έτσι δεν είναι eyprotocol ? ) Μπορείς δηλαδή, να πας σε κάποιο κατάστημα, να αγοράσεις έναν καινούριο «του κουτιού», να τον κρατήσεις σπίτι σου καμιά βδομάδα να τον δοκιμάσεις, και μετά να τον επιστρέψεις πίσω και να πάρεις πίσω τα χρήματά σου εφ όσον «δεν ήταν αυτό που νόμιζες» :wink: και δεν «έμεινες» ευχαριστημένος !!! :P Μετά μπορείς να πάς σε άλλο μαγαζί και να πάρεις κάποιο άλλο μηχάνημα που να το κρατήσεις και αυτό καμιά βδομάδα ….. και πάει λέγοντας. Αλήθεια σου λέω! Το επιτρέπει η ευρωπαϊκή νομοθεσία …. Ρώτα και τον eyprotocol να σου πεί !!! :wink: Ξύπνησα με κέφια σήμερα ????
  2. :roll: :roll: :roll: :roll: Ορίστε; 8O 8O 8O :!: :?: :?: :?: . . . Εμπρός κλείδωμα αμέσως, και στο πυρ το εξώτερον … !!! :twisted: Μα αυτά τα έχουν διαγράψει – εξαφανίσει! :lol: :lol: :lol:
  3. yameth Στην δημοσίευσή σου με θέμα Frankfurt Musikmesse 2006 μετά το μπρώτο πόστ και κάτω από την φωτογραφία με τα κορίτσια, ο mentalvortex έθεσε το εξής μήνυμα: Και αμέσως αποκάτω ο liakos έθεσε: Αν αυτά τα μνήματα τα είχα θέσει εγώ, θα τα άφηνες; :wink: Αν ναι γιατί διέγραψες τα δικά μου που αποτελούσαν συνέχεια αυτών; Και μετά λες πως : Πώς; Με αυτόν τον τρόπο; Στο «νήμα» με θέμα «οι γνωστοί άγνωστοι καταστηματάρχες» που έθεσε ο frunobulax και το οποίο μετονομάσατε ειρωνικά σε «Ελλάς - Ευρώπη : Σημειώσατε Χ» αναφερόταν στην διαφορά τιμής και εξυπηρέτησης μεταξύ των Ελληνικών και Ευρωπαικών (Γερμανικών κυρίως)καταστημάτων. Ήταν λογικό και αναμενόμενο η συζήτηση να αγγίξει και την ιδιοσυγκρασία των δύο λαών, και η κουβέντα συνεχίστηκε από όλους κατ αυτόν τον τρόπο. Εγώ επειδή απλά είχα αντίθετη άποψη, δέχθηκα τα «πυρά» των άλλων, αλλά αυτό δεν με πείραξε καθόλου, διότι ο καθένας είναι ελεύθερος να θέτει την άποψή του είτε συμφωνούν με αυτήν οι Modulators είτε όχι. Ήρθε η στιγμή λοιπόν και εγώ σαν ελεύθερος άνθρωπος να απαντήσω πάνω σε ότι μου καταλόγισαν, και ιδιαίτερα στον Abraxas που με ρώτησε: και στον Chaostar που είπε διάφορα. Το θέμα όμως είχε κλειδωθεί από τον Wow! με την γελοία δικαιολογία πως το θέμα δεν ενδιαφέρει πλέον κανέναν. Έτσι λοιπόν τώρα όλοι θα νομίζουν πως εγώ έχω να κάνω με το συγκεκριμένο ίδρυμα ή σχολή ή και εγώ δεν ξέρω τι είναι αυτό « http://www.ihnilatis.gr/ » με το οποίο δεν έχω καμία μα απολύτως καμία σχέση. Και σε ρωτάω λοιπόν, αφού έχει ο κάθε ένας το δικαίωμα να μου θέτει ερωτήσεις, εγώ γιατί ρε γαμώτο δεν έχω το δικαίωμα να απαντήσω; Γιατί ο Wow! μου κλείνει το στόμα, με αποτέλεσμα να φαίνομαι πως ανήκω κάπου, με το οποίο εγώ δεν έχω καμιά σχέση; Και μετά απαιτείς αποφόρτιση, και καλά κάνεις, αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, και ξεκινάς από εμένα. Επίσης ο Wow! έσβησε μία απάντηση που έδωσα στον Abraxas, γιατί λέει και μην τρελαθούμε τώρα που έκανα εγώ κάτι τέτοιο. Τώρα λοιπόν ο Αβράξας και τα μέλη του Noiz θα έχουν μείνει με την εντύπωση πως είπα τίποτα παλιοκουβέντες που εγώ ποτέ ποτέ μα ποτέ δεν είπα. Γιατί τα κάνει αυτά ο Wow! ; Όλα αυτά που συμβαίνουν λόγω των κλειδωμάτων, το να κλειδώνουν δηλ. ένα «νήμα» την στιγμή που πρέπει να απαντήσω, δεν αποτελούν αισχρή συκοφαντία εναντίων μου; Αν αυτά τα έκαναν σε σένα, πώς θα αισθανόσουν; Yameth το φίμωμα δεν αποφορτίζει. Αντιθέτως, εκνευρίζει. Μάζεψε λοιπόν τα «παλικάρια» σου και κάντε μία σύσκεψη, και δώσε τους να καταλάβουν πως τα «κλειδιά» μιας Δημόσιας Συζήτησης (Φόρουμ) όπως αυτής του Noiz, είναι πολύ υπεύθυνη υπόθεση, και πως θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με σύνεση, με σοφία. Το ότι έχει κάποιος «κλειδιά» γιατί είσαστε «κολλητοί» δεν σημαίνει πως μπορεί να κάνει ότι θέλει. Τα «κλειδιά» δίνουν ένα αξίωμα σε αυτόν που τα κρατά. Το αξίωμα αυτό για να είναι σεβαστό, θα πρέπει πρώτα να το σέβεται ο ίδιος αυτός που το έχει. Με καταλαβαίνεις; Μα ποτέ δεν ήμουν … Γεια σου και χαρά σου! Φιλικά. Παναγιώτης.
  4. yameth Όσον αφορά στο Παρωνύμιο με Ελληνικούς χαρακτήρες δεν γνώριζα ότι δημιουργεί πρόβλημα, μια που δεν είδα κανένα. Τώρα αν το έγραφε στους κανονισμούς, ε, δεν τους θυμάμαι και απέξω. Στα υπόλοιπα θα απαντήσω άλλη στιγμή γιατί τώρα δεν έχω χρόνο. Πρέπει όντως να πούμε κάποια πράγματα γιατί εδώ μέσα με έχετε συκοφαντήσει αφάνταστα.
  5. Είπαμε!!! Ένα κλειδωματάκι την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα. :lol: Να δουμε στο τέλος τι θα μείνει ξακλείδωτο! 8O Αυτοί εδώ είναι ικανοί να κλειδωθούν στην τουαλέτα και ταυτόχρονα να αφήσουν το κλειδί απέξω. :x ______________ IxNiLaTiS
  6. Εγώ λέω πως για να φθάσει κάποιος εκεί θα: Πρέπει να έχει κάτι να "πεί". Να "εξωτερικεύσει" … Πρέπει να έχει βρεί το «μέσον» με το οποίο θα εκφραστεί. Πρέπει να πιστεύει σε αυτό, να καταλάβει δηλ πως η επιθυμία του να εκφραστεί είναι κάτι που αξίζει να ασχοληθεί μαζί της. Να το κυνηγήσει, και να μην είναι τεμπέλης. Πρέπει να είναι καλός χαρακτήρας, και να μπορεί να λειτουργεί μέσα σε ομάδα. Δεν πα να ‘σαι ο καλύτερος μουσικός, άμα είσαι κάθαρμα ή κανένας εγωιστής και διαρκώς ψάχνεις λόγο να παρεξηγηθείς, ε, τότε θα φας κλωτσιές και μούντζες. Αφού τελικά φτιάξεις κάτι, θα πρέπει και να ξέρεις πώς να το πουλήσεις. Θα πρέπει να είσαι και καλός επιχειρηματίας. Και το αν είσαι καλός επιχειρηματίας, σε αυτές τις περιπτώσεις, εξαρτάτε από την ικανότητά σου να διαλέγεις σωστούς συνεργάτες. Αν μαζέψεις γύρω σου σκουπιδάνθρωπους, τεμπέληδες, απατεώνες ή φαντασμένους, θα πάς και εσύ μαζί τους στα σκουπίδια.
  7. Έχω ενεργοποιήσει στο προφίλ μου την προσάρτηση υπογραφής. Αλλά δεν εμφανίζεται στις δημοσιεύσεις μου. Τι δεν κάνω καλά;
  8. . Ο λόγος που τα φθηνά φθηναίνουν κι άλλο, είναι κατά την γνώμη μου ο εξής: Οι πρώτοι που κατασκεύασαν στην Κίνα, είχαν τρομερά μικρό κόστος κατασκευής και ναι μεν έβαλαν χαμηλές τιμές, αλλά όχι τις χαμηλότερες που μπορούσαν. Τώρα που και σε αυτό το επίπεδο μπαίνουν και άλλοι και αρχίζει ο ανταγωνισμός, τις ρίχνουν συνεχώς. Στο επίπεδο αυτό, ο ανταγωνισμός γίνεται σε θέμα τιμής/ποιότητας, και όχι σε θέμα ποιότητας μόνον, που γίνεται με τα Hi End μηχανήματα. Θυμάμαι την εποχή που πήγαινα δημοτικό σχολείο, η λέξη «Γιαπωνέζικα» χαρακτήριζε τα φθηνά προϊόντα της χειρίστης ποιότητας. Σήμερα κοιτάξτε που έφθασαν σε ποιότητα …. και τιμή! Πάντως η κατάσταση με τα φθηνά μην νομίζετε οτι θα κρατήσει για πάντα! Η Κίνα αναπτύσσεται με τρομερά γρήγορους ρυθμούς, και ταυτόχρονα αναπτύσσεται και ο Κινέζος. Σήμερα μπορεί να ζουν 6 άτομα σε 50τμ. και να τρώνε μόνον λίγο ρύζι πιλάφι … Όσο αναπτύσσονται όμως θα «ξυπνάνε» και θα διεκδικούν καλύτερη ζωή, πιο ακριβή. Θα θέλουν και αυτοί να καταναλώνουν…. Το κεφαλαίο πάντα ζητά να βρει αγορές για να αυξήσει τις πωλήσεις του. Επιτρέπουν λοιπόν στην Κίνα να πουλά αδασμολόγητα τα προϊόντα της προκειμένου να την αφήσουν να αναπτυχθεί και μετά να γίνει μια αγορά 2 δισεκατομ. δυνατών καταναλωτών. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν προστατεύουν τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις πιά. Αν ο Κινέζος φθάσει να αποκτήσει την καταναλωτική – αγοραστική δύναμη του Ευρωπαίου, αν ο Κινέζος θέλει ευρωπαϊκό αμάξι, κλπ, τι την θέλουν την Ευρώπη μετά; Βέβαια θα μου πεις, πως μετά σειρά θα έχει η Αφρική, και μετά την Αφρική, σειρά θα έχει η εξαθλιωμένη πλέον Ευρώπη, και το «Κεφάλαιο» δεν χάνει ποτέ, και πάντα ξέρει τι κάνει.
  9. Δαυίδ Γκίλμουρ. Έχει μείνει πλέον στην ιστορία. Ο ήχος του, το παίξιμό του και αυτό που αισθάνεσαι όταν συντονίζεσαι με την μουσική του, τον έκαναν ιδιαίτερα δημοφιλή και τον ανέδειξαν ως πρότυπο. Ποιοι νομίζετε πως είναι οι παράγοντες που διαμορφώνουν έναν άνθρωπο σε Δαυίδ Γκίλμουρ; Γιατί αυτός είναι γνωστός ως κιθαρίστας και τόσος κόσμος ταξιδεύει με την μουσική του, ενώ πολλοί άλλοι είναι άγνωστοι; Τι τον έφθασε εκεί;
  10. EYE βλέπεις τι έκανες; Τώρα νομίζουν πως εγώ είπα φράσεις πχ, της μάνας σου κλπ, που εγώ ποτέ δεν είπα.
  11. Είμαστε σε Δημόσια συζήτηση και όπως και στον κανονισμό σας αναφέρεται, ισχύουν και εδώ μέσα οι … Το ότι ο Abraxas με αποκάλεσε Clown και η φωτό του Andouan_z, αυτά δεν παραβιάζουν τον Ποινικό κώδικα αρθρο 361 εξύβριση 361Α έμπρακτη εξύβριση 362 δυσφήμηση κλπ. ; Στον πάρα πάνω κανονισμό σας, φαίνεται να εξερείτε ο Ιχνηλάτης. Αυτός παιδιά έχει διαφορετικές απόψεις από μας, και δεν πειράζει να του φερόμαστε έτσι. :twisted: Τα πρόσωπα αυτά, ο ίδιος ήταν εκείνος που τα ανακάτεψε στην συζήτηση και τους έδωσε το συγκεκριμένο επίπεδο ήθους. Εγώ απλά προσπάθησα να του δώσω να καταλάβει τι ήταν αυτά που ο ίδιος είπε. Τέςπα σε κατάλαβα. ΟΚ. :arrow:
  12. Wow! Δεν ξέρω ποια φράση σε πέιραξε! Αλήθεια, και μια και το ανέφερες, από ότι έχει ειπωθεί και τοποθετηθεί εδώ μέσα εναντίων μου, δεν σου έκανε τίποτα εντύπωση; Θεωρείς πως κανένας και με τίποτα δεν έθιξε την τιμή μου και την αξιοπρέπειά μου; Όλα είναι εντάξει; :?:
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου