Προς το περιεχόμενο

pericles

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4.013
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Video Comments από pericles

  1. https://en.wikipedia.org/wiki/The_Grease_Band

    σε αυτη την συναυλια των Roxy Music παιζει μπασο ο Allan Spener .Μπορεις να τον δεισ με πιο κοντα μαλια αλλα με το ιδιο μουσι.ryan Ferry - vocals, keyboards Andy Mackay - saxophone, oboe Phil Manzanera - guitar Alan Spencer - bass Andy Newmark - drums Neil Hubbard - guitar Jimmy Maelen - percussion Guy Fletcher - keyboards Fonzi Thornton, Michelle Cobbs, Tawatha Agee - backing vocals

  2. Καλημερα Dimsonic!! EΛΕΓΞΑ το ιστορικο του γκρουπ και οντως επαιξαν στο sound track. Αυτο αναφερεται ,αν επαιξαν και σε καποιες θετρικες παραστασεις δεν αναφερεται πουθενα σε οσα διαβασα.

    Μια διορθωση για τον Allan Spenner .δεν επαιξε με τον D.Bowei .ΑΛΛΑ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΛΛΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ .Μεταξυ αυτων και οι ακολουθοι.:Spooky Tooth , David Coverdale ,Kenny Loggins, Peter Frampton , Ted Nugent , Mick Taylor, ROXY MUSIC, KOKOMO (απο το 1973 εως και το 1991 που πεθανε απο καρδιακη προσβολη ) .Αν δεις το κομματι something coming on που επαιξαν στο wood stock με τον Cocker  καθως και το φιναλε του with the little help from my friends θα καταλαβεις οτι ηταν ενας εξαιρετος μπασιστας.Ευχομαι στην παλιοσειρα να εχει καλη Ανασταση.

  3. Θα ηθελα να γραψω 2 λογια γι'αυτην μπαντα -THE GREASE BAND - ολοι οι μουσικοι που την απαρτιζαν ηταν session αλλα εγιναν η μπαντα του Joe Cocker .Υπαρχουν διαφορα live  στο TUBE  σε μικρους χωρους που μπορειτε να τους δειτε.

    Ο μονος επιζων ειναι ο CHRIS STAINTON ο πληκτρας και μετεπειτα μαεστρος του Cocker.Oλοι οι αλλοι εχουν ''φυγει'' με πρωτον τον φοβερο μπασιστα  Allan Spenner ,μετα ο Henry McCullough ( Wings /Mac Cartney) και τελευταιοs  drummer Bruce Rowland  .

    O οποιος ηταν για την εποχη του ''παικταρας''.Ολοι οι μουσικοι του Γκρουπ επαιξαν σε ολο το sound track της ταινιας Jesus Christ Superstar .O Spenner  επαιξε και εγραψε για τον D. Bowie.Eιχα την τυχη να δω τον J.Cocker τo 1983 σε μια συναυλια στον Αγ.Κοσμα σε καποιο παραλιακο club νομιζω το ακρωτηρι.Θυμαμαι μονο τον οργανιστα ( MarshalΙ) και τον ντραμερ  B.J .WILSON που ηταν και μελος των Procol Harum.Στην ΟRIGINAL studio εκτελεση του with a little help from my friends στα ντραμς ειναι ο B.J.Wilson ,στα πληκτρα ο Chris Stainton & κιθαρες ο Jimmy Page .Αυτα τα ολιγα. 

  4. Λουκα Ευχαριστουμε.Η μπαντα οπως στηθηκε και για τον λογο που στηθηκε ηταν ικανοποιητικη.Θα μπορουσε να ειναι και πιο προβαρισμενη ,ολοι οι μουσικοι ειναι επαγγελματιες (ορισμενοι καλη ωρα τεως επαγγελματιες) με πολυχρονη εμπειρια και περισιο ταλεντο.

    Ο σκοπος εκπληρωθηκε ,περασαμε πολυ καλα κι αν βοηθαγε και ο ηχος θα ειμαστε 100% ικανοποιημενοι (αναλογα με την προσπαθεια που ειχαμε καταβαλει -8 ωρες προβα σε εκτελεσεις που δεν ειχαμε ξανασχοληθει ) .Ελπιζω με το τελειωμα της καραντινας να ξαναπαιξουμε καπου σαν μπαντα με το ιδιο προγραμμα + το αλλο που παιζουμε σαν κουαρτετο (classic rock band) 

    Nα ευχαριστησω τους διοργανωτες για την φιλοξενια και την ανταποκριση σε οποια αιτηματα μας !!!Καλη ανασταση σε ολους .

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου