Προς το περιεχόμενο

pethamenos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    59
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή pethamenos

0

Φήμη

  1. Εσυ ομως που εισαι εμπειρος μουσικος με παγκοσμια καταξηωση θα επρεπε να μου πεις το ονομα της band σου.Οταν μια μερα φτασετε στην κορυφη θελω να λεω οτι να ο ταδε κιθαριστας της ταδε band εκανε τον κοπο να σχολιασει σε ενα thread που ειχα κανει στο Noiz. Οσα για αυτα που σχολιασες πριν στειλε ενα e-mail στον Andreas Kisser και ρωτα τον γιατι να καταστρεψει ενα τετοιο αριστουργημα οπως η Fender Stratocaster για να γραψει το Roots Boody Roots se B κουρδισμα. Δεν ειμαι επαγγελματιας μουσικος ειμαι απλα ενας τυπος που του αρεσει και ασχολειται μουσικη και προσπαθω σκληρα για να γινομαι ολο και καλυτερος. Δεν εχει νοημα τωρα να συνεχιστει το θεμα αυτο Γι'αυτο και το σταματω εδω. Να'στε καλα! :)
  2. Κανεις λαθος φιλε μου. Ειμαι πολυ ευγνωμων σε οσους ασχοληθικαν με το thread μου και προσφεραν την γνωμη τους,ασχετα αν με εβρησκε συμφωνο ή οχι, ομως το εκαναν με ευγενικο και καλοπροαιρετο τροπο ομως δυστυχως υπηρχαν και πολλοι οι οποιοι ασχοληθηκαν με το thread μου και μπηκαν στον κοπο να σχολιασουν μονο και μονο για να κραξουν και να να γελασουν ή μαλλον να γελοιποιησουν οχι μονο τις δικες μου αποψεις αλλα και αλλον συνφορουμιτων. Και το'' βαριεμαι να απαντησω σε ολους'' απευθηνοταν στα κακοπροαιρετα σχολια και μονο. Anyway ευχαριστω ολους οσουν ειχαν την καλη διαθεση να βοηθησουν! :) Τωρα μπορειτε να συνεχισετε με καποιο σοβαροτερο thread. ;)
  3. Λοιπον, επειδη βαριεμαι να απανταω σε ολους θα πω μονο μερικα πραγματα. Ειχα καποτε ESP. Εχω παιξει και με Βc Rich και με Schecter τυχαινει να εχω και μια Ibanez Prestige.Ετυχε να παιξω πριν καποιο καιρο με κανα δυο Fender και στο παιξιμο και στην αισθηση το μπρατσου μου αρεσαν περισσοτερο απο τις κιθαρες που ειχα παιξει μεχρι τωρα. Ο τυτλος ''Ψανχω Fender Stratocaster για Death Metal'' δεν ηταν για να μου δωσει κανεις την αδεια να παρω Fender οπως ανεφερε παραπανω ενας εμπειρος και καταξιομενος Death metaller με μεγαλη καριερα στην Σουηδια. Απλα ηθελα να ακουσω γνωμες απο αλλα ατομα που ετυχε να παιζουν ιδια μουσικη με το οργανο που θελω ή αν εχουν κανει καποιες μοντες.Παρ' ολα αυτα ολοι ορμηξαν με με κραξουν και να επιδειξουν τις γνωσες τους χλευαζοντας τα γουστα μου.οπως και να εχει εγω το θεμα το σταματησα απο την 5-6 σελιδα κιολας και αν το θεμα ηταν της πλακας πολυ απλα δεν χρειαζοταν να σχολιασει κανεις αλλος. Για να μην συνεχηστει και αλλο αυτο συμπληρωνω. α)Τον ενισχυτη τον εχω ηδη και κανει πολυ καλα τη δουλεια του για αυτο το ειδος που θελω να παιξω. β)Απο βδομαδα θα ξεκινησω Την κατασκευη μιας 7χορδης η οποια θα ανταποκρινεται στις αναγκες ΜΟΥ και θα προοριζεται για τα γουστα ΜΟΥ και τα χερια ΜΟΥ. γ)Ηδη βρηκα μια Fender american deluxe την οποια θα ανταλλαξω με την Ibanez που εχω. Ευχαριστω για τον χρονο σας το θεμα εκλεισε. Υ.Γ. Ναι εβγαλα και εγω το συμπερασμα μου το οποιο ειναι οτι δεν προκειται να ξανανοιξω αλλη φορα καποιο θρεντ στο Noiz, ουτε προκειται να ασχοληθω με καποιο αλλο θρεντ γιατι το μονο πραγμα που ειδα ειναι οτι ο δεν υπαρχει ο ελαχηστος σεβασμος προς τον αλλον και την γνωμη του, πολλοι χλευαζουν και γελοιοποιουν τα γουστα των αλλων με ρατσιστικο τροπο και ακομη περισσοτεροι μπανουν απλα και μονο για να κανουν κακοπροαιρετα σχολια. Καλα να περνατε :)
  4. Τα παιδια απ'οτι μου ειχε πει ο μπασιστας τους ειχαν ηχογραφησει το demo σε σπιτι ακομα κια τα drums και την φωνη. Ο ENGL μου βγηκε γυρω στα 1600+κατι μαζι με την καμπινα και τα μεταφορικα. Εγω δεν βλεπω κατι αστειο.
  5. Φιλαρακι οι ειρωνειες σου να λειπουν σε παρακαλω. Και αν το θεμα σου φαινεται γελοιο ή γλοιωδες τοτε μην ασχολεισαι.Αντε να πουμε μαθαμε ολοι να εχουμε αποψη και γνωμη για ολα.Αν ασχολιωσουν περισσοτερο με την κιθαρα σου αγαπητε φιλε μουσικε και εμπαινες λιγοτερο στο noiz με μοναδικο σκοπο να κραζεις, θα ειχες κατι καλυτερο να κανεις απο το να σνομπαρεις και να γελοιοποιεις τα γουστα των αλλων. Ευχαριστω φιλε με καλυψες πληρως.
  6. Εχω Ibanez και μαλιστα Prestige και ιεναι μακραν η πιο αθλια και χωρις χαρακτιρα κιθαρα που επαιξα ποτε μου.Γι,αυτο και θα την ανταλλαξω με Fender αν μου γινει καποια προταση. Οσο για τα προηγουμενα σχολια που εκανες απλα ακου αυτο. Μεταλ με κολοκυθοκορφαδες γεμιστους με αγγουρια και φασολακια...Επειδη οι κιθαρες εχουν ηχογραφιθει με fender μαλλον..
  7. Η fender ερχεται πολυ κοντα στα γουστα μου.Το μπρατσο της το θεωρω υπεροχο απλα και γενικα με εκφραζει.Θα φτιαξω μια custom επιδει θα μου δοθει η ευκαιρια να το κανω με ελαχιστα εξοδα.Δεν αποκλειω το γεγονος να παρω Fender. Ετσι κ αλλιως δεν θα αγοραζα κιθαρα στα τυφλα.Ζητουσα γνωμες απο τα παιδια για να ξερω τι παιζει.Την αλλη εβδομαδα φευγω για εξωτερικο και εκει προκειται να δοκιμασω καποιες Fender ετσι και αλλιως.
  8. Ναι αδερφε, Σε εχω δει live με τους revolted massew στο texas club.Ειχα δει κατι φωτογραφιες παλια και δε μπορουσα να πιστεψω οτι εβγαζες τετοιο ηχο στο demo σας με την fender.Μετα σε ειδα live και επαθα πλακα. :D
  9. Πρωτον, Μαλλον ειναι ακυρο οχι μονο για μενα αλλα και για τον Andreas Kisser που τοσα χρονια παιζει με Fender stratocaster Δευτερον αγαπητε φιλε, Αν δεν θεωρεις το θεμα αυτο σοβαρο για συζητηση δεν καταλαβαινω γιατι εκανες τον κοπο να σχολιασεις :) Υ.Γ. Πριν κατι μερες ειμαι ευτυχησμενος κατοχος ενως ENGL Savage.! Δεν κανει οσα λες ομως με μια καλη μοντα πιστευω θα μπορει να σερβιρει κιολας και καφε με αφρογαλα και σαντιγη.
  10. Βασικα καλησπερα σας! Την Charvel την δοκιμασα πριν τρεις μερες και μου αφησε παρα πολυ καλες εντυπωσεις. Ομως τελικα θα φτιαξω μια χειροποιητη 7χορδη strat οπως ειχα αναφερει και πριν. Πιστευω μια 7χορδη θα με βολεψει περισσοτερο και δεν θα χρειαζεται να αλλαζω κουρδισματα συνεχεια , διαφορετικο gauge χορδων, κτλ. + θα την φτιαξω με τα ξυλα που θελω.Θελω να της δωσω το κλασικο look μιας στρατ αλλα με πιο ''μεταλ'' παραλλαγες. Οσο για το αποτελεσμα πιστευω θα βγειι εξειρετικο και ετσι κ αλλιως θα την κατασκευασω με βοηθεια απο εμπειρο ανθρωπο και οχι εντελως μονος μου οπουε ξερω τι θα περιμενω. Απλα ειμαι σε διλημμα σχετικα με την κατασκευη. Σκευτομουν μπροστα να σκαλησω μονο το μερος που θα μπουν οι μαγνητες για να βιδωνουν κατευθιαν στο σωμα, ετσι πιστεω θα εχω περισσοτερο sustain, και να σκαψω και πισω μερος για τα ηλεκτρικα, ποτενσιομετρα κτλ,οπως γινετε στις υπολοιπες μη στρατοειδες κιθαρες, και να βαλω ενα pickguard απλα για να λογο αισθητικης. Αλλα μου περασε αργοτερα σαν ιδεα αν εσκαβα μπροστα το σωμα οπως στις στρατοκαστερ θα ειχα την δυνατοτητα να φτιαξω δυο ετοιμα pickguard,ενα με active ηλεκτρικα και με emg μαγνητες, και ενα με passive και με passive μαγνητες και θα μου δινοταν η δυνατοτητα να τα αλλαζω μετα απο καποιο διαστημα σε περιπτωση που επαιζα διαφορετικη μουσικη ;D
  11. Βασικα η ολη ιδεα μου μπηκε οταν κοιτουσα τις κιθαρες του stephen Carpenτer των deftones.Εχει και μια 7χορδη Telecaster custom shop της ESP.Ιδου http://www.espguitars.com/images/gallery/07/stef-vintage-t.jpg Μου αρεσε πολυ η ιδεα να φτιαξω μια ολοιδια αλλα σε κανoνικο stratocaster σχημα. Θα ηταν πανεμορφη. Οσογια το αν μπορω να κατασκευασω μονος μου. Δεν εχω σχετικη εμπειρια ομως εχω εναν δικο μου φιλο στην ιταλια ο οποιος ειναι ηχοληπτης και σαν hobby (και οχι μονο)φτιαχνει κιθαρες μετα απο παραγγελια.χρησιμοποιειν διαφορα ξυλα που ουτε καν ηξερα οτι υπαρχουν σε κιθαρα και μπασο.Παλια οταν σπουδαζα εκει καθομουν σχεδον καθε μερα και ψιλοασχολιομουν με τριψιματα κια τετοια.
  12. Δεν με εχετε καταλαβει μαλλον.Εννοουσα οτι θελω να ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΩ Ο ΙΔΙΟΣ μια οχι να φτιαξω μια partcaster απο warmoth etc.
  13. Ξαλλον δεν καταλαβατε,δεν λεω Ξ½Ξ± πληΟωσω Ξ³ΞΉΞ± παΟτκαστεΟ,λεω Ξ½Ξ± κατασκευασω ΞµΞΎ'ολοκληΟΞΏΟ… σε ΞµΟγαστηΟΞΉ.
  14. Δεν καταλαβες οταν κατασκευαζεις ενα χειροποιητο οργανο το κανεις για να το κρατησεις οχι ια να το πουλησεις.Αλλωστε η μεταπωλητικη αξια του ειναι ανυπαρκτη.Και δεν θα μου κοστισει μια περιουσια.κανα 150αρι τα ξυλα και μετα τα ηλεκτρικα,μαγνητες,hardware και βαφη.αντε κανα 800αρι 900αρι βαρια βαρια.
  15. Οχι κανεις λαθος. Ειχα κατασκευασει παλια μια Ken Lawrence replica και το αποτελεσμα ηταν πολυ καλο.Κριμα που την πουλησα. Οταν λεω να κατασκευασω εννοω να το κανω σε εναν χωρο που εχει τα καταλληλα εργαλεια και μηχανηματα. ;)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου