Προς το περιεχόμενο

sotos9

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    685
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από sotos9

  1. ετσι ακριβως...συμφωνω,,, εχω βιβλια του martiinez to flamenco 1 kai 2 και του martin..αλλα δεν λενε και πολλα...Oσο για τον Herero και Nunez εχω δει βιβλια τους στο Storemusic.live.com.αλλα δεν εχω αποψη.. Θα τσεκαρω αυτα που ειπες ..Ευχαριστω
  2. ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου...Για να καταλαβεις περις τινος προκειται,παιζω κιθαρα απο το 1991.ξεκινησα με κλασσικη ..και μετα ηλεκτρικη ..τα τελευταια δυο χρονια παρατησα την ηλεκτρικη και το εριξα στο flamenco.Eχω μια Amalio Burguet και μια Hermanos Sanchis Lopez...Flamenco κιθαρες εννοειται,,,το προβλημα μου δεν ειναι ουτε το αριστερο μου χερι ουτε η θεωρια ..κλιμακες κτλ κτλ κτλ..,,,,εχω παει σε ωδεια χρονια....και πιστεψε με μεχρι και σημερα στα 42 μου μελεταω..το προβλημα ειναι το δεξι χερι..Οχι οτι δεν παει....παει...αλλα μπορω να παιξω μονο rumba που ειναι 4/4..εχω θεμα με ρυθμους οπως Bulerias ..Alegrias ..Solea..κτλ κτλ...εαν με πιανεις...εχω παρει αρκετα βιβλια αλλα δεν βγαζω ακρη...εχουνε πολυ διαφορετικο μετρημα...το κλασσικο μετρημα των 12 ...με accent 3 6 8 10 1(12)...σε αυτο χρειαζομαι βοηθεια...και αυτο μονο μαθαινετε απο καποιον που το εχει...ευχαριστω πολυ
  3. Το ξερω.. δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια..αλλα εδω στην Αλεξανδρουπολη δυσκολα τα πραγματα..εχω καψει εγκεφαλικα κυτταρα τα τελευταια 2 χρονια με βιβλια videos κτλ κτλ..οποτε δεν υπαρχει αλλη λυση...
  4. ευχαριστω man..τον ξερω...μεγαλο κερατο..
  5. Γεια σε ολους, γνωριζει κανεις καποιον δασκαλο ο οποιος παραδιδει μαθηματα flamenco κιθαρας μεσο skype;; Ευχαριστω για τον χρονο σας.
  6. Ευχαριστώ για την απάντηση.Δεν το είχα σκεφτεί αυτο...Ωραίος..ευχαριστω
  7. Καλησπερα σε ολους. Τα φωτα σας παρακαλω... Εχω ενα marshall tsl 100 head. Tα speaker output ειναι 1x16 και δυο 4x8 parallel jacks και φυσικα διακοπτη 4-8 ohm. Eχω μαι 4x12 1960A cab kαι μια 2x12 jcm900 cab. Η 4χ12 εχει πισω 16/4 Ohm MONO, 8 Ohm STEREO. H 2x12 εχει πισω 8 Ohm MONO, 16 Ohm STEREO. Εχω βαλει στην 4χ12 τον διακοπτη στο mono 16/4 ohm kαι στην 2χ12 τον διακοπτη παλι στο mono 8 ohm. Τις εχω συνδεση στα 2 output του marshall 4x8 parallel jacks και τον διακοπτη στα 8 ohm.. Eιναι σωστα;;;;;; Εαν ειχα δυο 4χ12 δεν θα ειχα αυτη την απορια...με προβληματιζει η 2χ12 που εχει διαφορετικο back panel.... Eυχαριστω.
  8. ααααααααα....με συγχωρεις ξεχασα εσυ γεννηθηκες προ χριστου..
  9. Ξεχασες και την νουνου εβαπορε...μεγαλωνει γερα λεφτα... Πεντε περσονες αξιζουνε απο ολους αυτους και ειναι μεσα και η melissa. Oσο για τον Sykes τον ξερουνε πολλες μανες.... απο Thin Lizzy και Tygers of Pan Tang εποχη και αργοτερα whitesnαke και Blue Murder.
  10. To rolling stone δεν ειναι κιθαριστικο περιοδικο.... Ο καθε τρεντοροκας γραφει οτι θελει. Οποτε αυτη η λιστα ειναι ακυρη για εμενα. Λιστα χωρις JOHN SYKES;;;;;;;;;; Και πολλους αλλους;;;; Ελεος..
  11. Ωραιος.... Η δευτερη καποτε ητανε ασπρη....
  12. Σουπερ το μωρο...Το switch;;;;;booster....kill switch;;; Ειμαστε λιγο off topic αλλλα πιστευω μας παιρνει..
  13. Στειλε μου pm εαν την εχεις φωτο ολοκληρη.Θελω να την χαζεψω εαν δεν σου κανει κοπο.Εγω εχω μια 77 custom original με αρκετους τσαμπουκαδες και μια 68αρα reissue toy 94 σε τελεια κατασταση.
  14. Kαι δεν χαιρεσαι;;;;;Gibson ειναι...ετσι πρεπει να ειναι...που να δεις την 77αρα μου. Μια χαρα ειναι ειναι μην σκας το νιτρο ετσι ειναι.Καλα παιξιματα.
  15. θα ηθελα να μου χαριζανε μια 77αρα original ....αλλα πριν λιγες μερες την πηρα.. οποτε θα ηθελα ακομη μια 68αρα...
  16. Στο τελος θα πουλησεις αυτο που θα παρεις και θα παρεις ενα bb... ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  17. Θα σου προτεινα να κοιταξεις καμια 10ετια 20ετια πισω.. παρε καποια used..εχει διαμαντια στις αγγελιες. πηρα μια 68 vos και θελω πραγματικα να πεταξω ολες τις αλλες.. για μενα δεν αξιζει να δωσεις 2000 3000 χιλιαρικα για "τετοιες" 2016 gibson.
  18. Εγω εχω αυτο.. http://www.thomann.de/gr/gruvgear_fretwraps_sm.htm?ref=search_rslt_gruvgear_313699_1 ολα αυτα καλα αλλα χανεις την "αλητεια" του παιξιματος.. οποτε πλεον δεν βαζω τιποτα.
  19. αυτα ακριβως περιμενα να ακουσω... ευχαριστω.
  20. Γεια σε ολους, εχω μια κιθαρα στις αγγελιες και μου την ζηταει καποιος Matt απο το colorado στην Αμερικη.Για να πω την αληθεια ψιλοτρομαξα ...μηπως πεσω θυμα απατης;;;εχει κανεις εμπειρια;;;μου ζητησε αριθμο της τραπεζας μου αλλα καπου κολαω...... ευχαριστω
  21. τσαμπα χρονος-σκεψη-απορια.. παρε αλλη κιθαρα και ριξε τονο-τονους...οτι θες. Σαν το αληθινο δεν υπαρχει.Κοστιζει αλλα αξιζει.
  22. Καλημερα, Εγω προσωπικα δεν συμφωνω. Η καθε κιθαρα απο αυτες εχει τον δικο της ηχο και χαρακτηρα. Ειναι σαν να εχεις μαγαζι που κανει φραπε ,μουσακα.κρεπα αλλα εχει και αστακο. ;D
  23. Παρε ενισχυτη της προκοπης και αλλαξε κιθαρα. Αργοτερα αποφασισε εαν θες πεταλακια η πεταλιερα..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου