Προς το περιεχόμενο

loucas

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  328
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  3

loucas ήταν Μέλος της ημέρας 2 Μαρτίου 2019

loucas είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

146 Excellent

1 Follower

Σχετικά με τον loucas

 • Rank
  Musician

Bio

 • Mojo
  Κιθάρα
  Τύμπανα
  Πλήκτρα
 • Gear List
  Physis piano Roland XV5080 Alesis FusionHD. Tama Royalstar
 • Επάγγελμα
  Researcher
 • Τόπος
  Λιβαδεια
 1. loucas

  Lyle Mays RIP

  Να μην αλλάξουμε θέμα, αλλά φαντάσου είχα 50 cd του και επι 10 χρονια τον άκουγα...και φυσικά και τώρα όποτε δωθεί ευκαιρία. Αξεπεραστος.
 2. loucas

  Calm Words

  Ωραίες αρμονϊες και θέματα. Λϊγο πρόσεξε τον συγχρονισμό των τυμπάνων. Ϊσως θέλει κάποιο πρόγραμμα απλά για να μην χάνεται οϋτε δέκατο του sec. Γενικά πολϋ καλο.
 3. loucas

  Lyle Mays RIP

  Λέω οτι αισθάνομαι μετά απο κάποια χρονια . .Αυτοϊ που παίζουν μουσική ανεμπόδιστα, όταν θελουν και όχι όταν πρέπει έτσι το βλέπουν νομίζω. Και το Noiz forum έχει πολλοϋς ευτυχώς κια ταλαντούχους. By the way: Ωραϊα θέματα ανέβασες μεγάλε.... Σίγουρα η αγάπη για τον Bill Evans να εϊναι το κοινό σημείο με τον Lyle.
 4. loucas

  Lyle Mays RIP

  Ως πρός τα...... φρύδια. μπορεϊ λϊγο . Στα άλλα θέλει απέραντο δρόμο. Βέβαια η διαδρομή για όλους ατέλειωτη ,...και ο καθένας γράφει το δικό του " βιβλϊο" και στην πορεϊα και όταν σταματά , και προπάντων με την δική του μοναδική υπογραφή Αυτό μετράει
 5. loucas

  Lyle Mays RIP

  Πολυ δίκιο έχεις φίλε. "Βρές το ρόλο σου μες την μπάντα "και "μάθε να ξέρεις πότε κάνεις το βήμα μπροστά και πότε πίσω " στο κομμάτι. Αυτά τα υπηρέτησε o Lyle.....
 6. Πίσω απο κάθε μεγάλο μουσικό υπάρχει σϊγορα κάποιος μεγάλος επίσης που τον συνοδεϋει ...
 7. loucas

  Lalo Schifrin

  Μεγάλος συνθέτης!
 8. Ωραία όλα με κοινό παρονομαστή τα money.... Μεγάλη στροφή πολλών εταιριών στα classic keys και synth με ανάλογα remake. Πάντως εχω το Physis της Viscount και για σπίτι είναι άψογο. Οι παράμετροι που μπορείς να επέμβεις σε κάθε όργανο εϊναι πολλοί και ουσιαστικοί. Επίσης οι ήχοι Rhodes ειναι οι καλϋτεροι που εχω ακοϋσει.
 9. Συμφωνώ με τον Στράτο. Πολϋ ωραία εισαγωγή και θέμα. Γενικά κομματάρα.
 10. Ευχαριστώ για την πάσα φιλάρα. Δεν το ήξερα. Θυμϊζει μείγμα πολλών ...Θα τον μελετήσω. Πολύ καλός. Όσο για το τσίπουρο αξίζει η δοκιμή. Θα το φροντίσω! 21,5 c είναι αυτοί αντί για 18c. Πολλά τα "οκτάνια" απο την τριπλή ....και το κρϋο κάνει πέρα!
 11. Φϊλοι μου ακοϋστε: Εγώ δεν πϊνω και τεκϊλα δεν έχω. Έχω τσίπουρο τριπλής αποσταξης. απο τον μερακλή πεθερο μου σκετος δυναμϊτης για το κρϋο. Μαζί με τον Wes σε αυτό το άσμα άστε με να το κατεβάσω μέχρι το πρωί....
 12. loucas

  Naked And The Prayer-5 seaside stories

  Advanced music.Ευχαριστοϋμε Σπύρο.
 13. loucas

  Dimsonic - Welcome Christmas Improv

  Πολύ ωραίο.Έχει την ίδια επίδραση σαν να ακοϋς το "in a silent way" του Miles. Θα ήθελα να έβαζα κάποια τϋμπανα though...αν μπορούσα να είμαι παρόν βέβαια..χαχα.
 14. Το ειπα. μετριωπαθώς. Δημήτρη. Χρειάζεται. Βιβλίο να γράψεις για το έργο του.. Για μένα είναι ανώτερος και απο κάποιους κλασικοϋς των αρχών του 20ου αιώνα. Ήδη τα έργα του παίζονται ως κλασσικά απο πολλών ειδών μουσικοϋς.
 15. Καλησπέρα. Τα πάντα ακοϋω στο youtube αλλά όταν τρακάρω στον Ennio κάτι παθαίνω....ειδικά οι τοποθετήσεις των έγχορδων στήν σϋνθεση του...
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.