Προς το περιεχόμενο

sedna

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή sedna

0

Φήμη

  1. Γεια χαρά σε ολους,ηθελα να πληροφορήσω τους χρήστες που εχουν αντικειμενα προς πώληση προσοχή στον εξης αγοραστή [email protected] ειναι μούφα. Ενας τρόπος να το καταλάβεται ειναι οτι ενω αρχικά στέλνεται ειδοποίηση απο το νοιζ στο προσωπικό σας email,στο inbox του νοιζ δεν υπάρχει μήνυμα. Γνωρίζω οτι εχει γίνει και στον παρελθόν απλα σκέφτηκα να ενημερώσω.. Εννοειται οτι ο συγκεκριμένος εχει φαει block .
  2. τον εχω ακετο καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος
  3. Μαλλον,δεν διατυπωσα σωστα την ερωτηση.Μηπως υπαρχει σε καποιο μαγαζι στην αθηνα για την δοκιμασω και να την αγορασω?
  4. γεια χαρα,καποιος μουσικος που να εχει στα χερια του την συγκεκριμενη κιθαρα?δεν μπορω να αποφασισω σχετικα με μια αγορα που θελω να κανω και θα ηθελα να την δοκιμασω,γνωριζει καποιος αν υπαρχει σε stock στην αθηνα σε καποιο μαγαζι για δοκιμη?
  5. γεια χαρα,να προσθεσω στην ολη συζητηση,οτι ενας πολυ καλος κλωνος του civil war muff ειναι αυτος απο big knobs pedals,το εχω 3 χρονια και σκοτωνει!!σε συγκριση με τον κλωνο του jam pedals μου φανηκε πιο πιστο στον αρχικο ηχο,φιλε μου θα ηταν ενδιαφερον να τα ακουσουμε μαζι,αν εισαι μεσα στειλε!
  6. και 2 κιθαρες,μια japan jazzmaster me serial number T + μια squier strat με αλλαγμενα ηλεκτρικα,μαγνητες και neck εκλαπησαν απο το σπιτι μου στο μετς,δυστυχως δεν εχω κρατησει καποιο serial number,της strat πρεπει να ηταν yz..
  7. Στέλνω φωτο από 2 κιθάρες που εκλάπησαν χθες.Η μία ήταν σε μαύρη σκληρή θήκη και η άλλη σε μαλακή μαύρη.Αν κάποιος μάθει κάτι ας τηλ στο 6979971785. *το αυτοκόλλητο στη strat είχε βγει *στη σκληρή θήκη υπήρχαν μερικά αυτοκόλλητα δίπλα στο χερούλι
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου