Jump to content

Oblivion4Lcf

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

 • Instrument
  Κιθάρα
  Μπάσο
  Πλήκτρα
 • Gear List
  2 6χορδες ηλεκτρικές ibanez RG 550 (η μια anniversary edition) με αλλαγμένη καλωδίωση και μαγνήτες Anderson
  1 7χορδη ibanez 7321 με αλλαγμένη καλωδίωση και μαγνήτες seymour duncan
  1 εξαχορδη ακουστική ibanez
  1 12χορδη ακουστική ibanez
  ...
 • My Band(s)
  None
 • Day job
  Account Manager
 • Location
  Αθήνα

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Σας ευχαριστώ και πάλι Η πληροφορία που παίρνω είναι πολύτιμη και βοηθάει πολύ. Πιστεύω πως το να πάω για ενισχυτή και καθαρό σετ ηχείων 5.1 είναι η πιο safe λύση. Το θέμα των χρημάτων δεν υφίσταται απλά σκεφτόμουν ότι δε θέλω να δώσω υπέρογκα ποσά. Τώρα ο λόγος που λέω safe λύση είναι πως έχει μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο. Θα βολεψει καλύτερα στη διάταξη που έχει το σπίτι με την εντοιχισμένη καλωδίωση την οποία θέλω να εκμεταλευτω όπως είναι και ηλεκτρολόγος, όσον αφορά τις θέσεις για τα 4 ηχεία, το υπολόγισε πολύ καλά βάσει του μεγέθους του καθιστικού. Το μόνο θέμα που παρουσιάζεται είναι ότι δε γλυτώνω να πρέπει να φτιάξω κανάλι να φέρω τα καλώδια από το γραφείο που θα πάει αναγκαστικά ο ενισχυτής, έως την τηλεόραση απέναντι για να συνδεθούν η συσκευή και το μπροστινό ηχείο με το woofer. Είναι λίγο μαλακια αυτό, αλλά τι να κάνουμε, δεν αλλάζει. Επειδή δε θέλω να βλέπω μόνο ταινίες, αλλά βάζω και spotify από εκεί, η παίζω παιχνίδια στην τηλεόραση, πιστεύω καλύτερα για focused λυση. Όσον αφορά την κάρτα ήχου που ανέφερα πριν, είναι πως δεν έχω ανάγκη να τα στήσω προς τον υπολογιστή καθώς εκεί έχω τα monitor και κάνω δουλειά από αυτά και πως να αγοράσω κάρτα ήχου αποκλειστικά για σύνδεση με τηλεόραση από τη στιγμή που ο ενισχυτής πιστεύω θα υπερκαλύψει αυτό το κομμάτι, μιας και συνήθως έχουν και το eq, είναι μια χαρά. Μίλησα με Νάκα και τα ηχεία θα τα έχει από Ιανουάριο Τις πηγές τις έχει άμεσα διαθέσιμες. Αν έβρισκα κάποιον που να ξέρει για να μου κάνει σωστή εγκατάσταση και δουλειά θα ήταν γαμω, θα πρέπει να ψάξω και για αυτό! Σίγουρα είμαι entry level στο home Cinema κλπ κλπ Ότι δεν αφορά γενικά studio ήχο, αλλά όταν μπαίνω σε μια διαδικασία να κάνω κάτι και να επενδύσω, θέλω να ξέρω ότι επέλεξα σωστά και θα με καλύψει.
 2. Ουαου Σε ευχαριστώ πολύκοιταξε, στον υπολογιστή έχω μια κάρτα focusrite 4i4 νομίζωμε 2 μόνιτορ επάνω της. Δεν ξέρω κατά πόσο θα βολεψεο να γίνει έτσι η σύνδεση καθώς είναι διαμετρικά αντίθετα ο υπολογιστής με την κάρτα, εκτός και αν φτιάξω ένα μικρό raspberry με windows για να το έχω στην τηλεόραση και να πετάξω εκεί πάνω τα ηχεία!!
 3. Ωραία άρα μιλάμε για περίπου 7 μέτρα καλώδια αν θέλω να τα περάσω σωστά από κανάλι ώστε να μην είναι στο πάτωμα. Βρίσκεις τέτοια μακριά ή είναι παραγγελία από ηλεκτρολόγο;
 4. Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Η καλωδίωση είναι εντοιχισμένη οπότε δύσκολο να κατέβουν. Από το ταβάνι είναι 40 πόντους οπότε με τη σωστή κλίση πιστεύω θα είναι οκ. Ενισχυτή δεν έχω οπότε είναι και αυτός στα έξοδα, αν και ίσως μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν παλιό των γονιών μου. Αυτό που σκεφτόμουν ίσως ήταν να έχω τον ενισχυτή στο γραφείο και με κάποιον τρόπο να συνδεθεί με την τηλεόραση. Το να φύγει καλώδιο από εκεί θα πρέπει να γίνει δουλειά, να περαστεί σε κανάλι δηλαδή παράλληλα με τους τοίχους, την πόρτα που είναι στο ενδιάμεσο κλπ κλπ Η προταση που μου έστειλες npap νομίζω είναι ιδανική καθώς έχει τέσσερις δορυφόρους που θα κρεμαστούν, ένας που θα πάει κάτω από την τηλεόραση και το woofer και επειδή είμαστε και στο noiz πιστεύω θα έχει και ποιοτικό ήχο. Αφού τα καλώδια έχουν έξοδο στο γραφείοδε θα ήταν ποιο σωστό να βάλω ενισχυτή εκεί να το συνδέσω και από εκεί κάπως να συνδεθεί με την τηλεόραση; Ταινία και μουσική (σοβαρά μουσική ακούω στα studio monitor που έχω, εδώ θα είναι πιο χαλαρά) Επίσης έχει να προτείνει κάποιος και ενισχυτή; Αν είναι ακριβως, ένα μήνα παίρνω αυτόν και τον επόμενο τα ηχεία, δεν παίζει πρόβλημα, Άλλωστε με την καραντίνα δε φεύγουν χρήματα...
 5. Χαιρετώ όλους τους μουσικόφιλους! Δεν έχει να κάνει με παραγωγή μουσικής αλλά με αναπαραγωγή οπότε ελπίζω να μπήκε σε σωστή κατηγορία! Έχω κάνει προεγκατασταση στο σπίτι καλωδίωσης για 4 δορυφόρους κοντά στο ταβάνι, αλλά έχω 2 προβλήματα: Το ένα είναι ότι δεν ξέρω τι να αγοράσω καθόλου καθώς είμαι εντελώς άσχετος με το συγκεκριμένο κομμάτι Και το 2ο είναι ότι για κάποιο λόγο ο ηλεκτρολόγος έχει βάλει την έξοδο καλωδίων 5 μέτρα απόσταση από την τηλεόραση που θα ήθελα να συνδεθούν και είναι στο γραφείο που έχει επάνω εξωτερικές κάρτες ήχου, μόνιτορ κλπ, άρα εκεί ήταν άχρηστα και εγώ αρκετά Άργος να καταλάβω τι είχε γίνει! Μπορείτε να προτείνετε κάτι και για αγορά δεδομένου ότι θέλω να τα κρεμμασω στον τοίχο και το budget δεν είναι μεγάλο, αλλά μπορώ να πάω κάπου προς τα 500 αν χρειαστεί και πιο πάνω ισως, και επίσης για το πώς θα κάνω σύνδεση με την τηλεόραση εφόσον είναι μακριά;! Ευχαριστώ για το χρόνο!
 6. Ωπ ωραίος!! Είχα βάλει σε μονές τις d'addario! ωραία gg! Έχω πει και σε άλλους 2 φίλους μου και το πάμε για μαζική παραγγελία! Καλά πάμε...μέχρι στιγμής φτάσαμε τα 90€ To site τα σπάει βρήκα και τις John Pearse χορδές που έψαχνα!!!
 7. χεχεχε Και εγώ τώρα έψαχνα να βρω μονές 046 για να ολοκληρώσω το σετ και έφυγε παραγγελία!!! τώρα που τις βρήκα!! Και πάλι ευχαριστώ και εσένα και τον KBasilis,βοηθήσατε πάρα πολύ! Ευελπιστώ σε λίγο καιρό δε θα ακούγεται σαν σύρμα για απλώστρα πάνω στο μπράτσο!
 8. Τα γνωρίζω αυτά φίλε μου και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!! Πάλι καλά που έχει fixed bridge γιατί στις 6χορδές μου με fr δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία!!!πολύ μπελάς άσε που δεν ξέρω να ρυθμίζω fr και σίγουρα θα θέλω πιο σκληρά ελατήρια αν ανεβάσω το πάχος που έχω από 10άρες!!!
 9. Καλημέρα φίλοι μουσικοί! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Το site που μου έστειλες για τις ghs του Wylde είναι gg και χρεώνει και 10 € μεταφορικά εν αντιθέσει με τα 20€ που ζητάει το thomman! θα πάρω καμιά 10αριά σετ από αυτές και θα συμπληρώσω με μονές! Ευχαριστώ για τη βοήθεια και όντως είναι δύσκολο να βρεις πράγματα που ξεφεύγουν λίγο από το normal στην Ελλάδα και καταντάει σπαστικό αυτό! Εδώ πήγα και ζήτησα σετ 7χορδης και με κοιτούσαν σαν εξωγήινο ειδικά όταν τους είπα ότι έχουν βγει και για 8χορδες μόνο που δε με ψέκασαν με αγιασμό!
 10. Πολύ σωστά κατάλαβες!!!! άμα δεις το πάχος στη συσκευασία αυτού που μου έστειλες με το πάχος που χρειάζομαι εγω και έχω γράψει στο Original post θα καταλάβεις ποιές θέλω να αλλάξω!!! Αν ξέρεις κανα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη μου κάνει και αυτό! Έστω να τις έχει μονές!
 11. Είσαι ωραίος!!! Το συγκεκριμένο σετ το έχω βρει,το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να αλλαχθούν κάποιες από τις χορδές γτ δεν είναι τόσο "παχύ" όσο χρειάζομαι!!! Και στη θεσσαλονίκη αν έχεις κάτι πες μου και θα βρω τον τρόπο κάποιος να τα αγοράσει να του στείλω τα λεφτά και να μου τα στείλει αθήνα!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο και τον κόπο σου!
 12. Γεια σας παιδιά! Ψάχνω για χορδες για 7χορδη...εχω κοιτάξει όσα μπορώ και οι μόνες που βρήκα ήταν οι La Bella HRS-75 με 011-014-018-036-046-052-070,το προβλημα ήταν ότι δεν τις βρήκα σε κανένα κατάστημα στην Αθήνα.Γενικότερα θέλω αρκετά "χοντρές" χορδές γιατί χρησιμοποιώ low tunning (Eb,Bb,F,Eb,Bb,F,Ab ναι κάποιες είναι πιο κουρδισμένες) και οι 010 είναι πολύ χαλαρές και fretάρουν! Αυτό που ήθελα να ρωτήσω,αν ξέρετε κάποιο κατάστημα που να έχει αρκετή ποικιλία έστω και σε μονές,όχι σετ, έτσι ώστε να φτιάξω το σετ που θέλω!!!βρίσκω σε μερικά για 6-χορδη αλλά τους λείπει 070 και άνω η 7η σε μονή. Ευχαριστώ πολύ
 13. Καλά δεν είπα οτί ήταν κ marshall αντίγραφο,απλά το παλικάρι marshall ενισχυτές modare μέχρι που έβγαλε κάτι δικό του με δικιά του υπογραφή στον ήχο..ότι έχει marshall επιρροές έχει πάντως!!! Αλλά όντως ο ήχος του ήταν ξεχωριστός κ πολύ καλός αλλά όχι στα γούστα μου ακριβώς! Τον VHT 2/90/2 θέλω να ακούσω κ να τον συγκρίνω απευθείας με το MESA 2:90! Αυτό θα έχει πολύ ενδιαφέρον!
 14. Eυχαριστώ κ τους δυο!!δεν μπορείται να φανταστείται πόσο έχω ενθουσιαστεί τώρα!!! Έβλεπα κ τα videakia απο τον αντιπρόσωπο της ευρώπης για το axe (4 είναι σύνολο) κ έχω φτιαχτεί άσχημα!!! Άμα έχω κ ταυτόχρονο έλεγχο όλων των συσκευών(είναι λίγο δύσκολο να το φανταστώ αν με καταλαβαίνετε)Triaxis,2:90,axe-fx k fb1010 αν είναι αυτο here I come,εκτός αν με συνεπάρει τόσο ο ήχος του CAE ώστε να το αντικαταστήσω το triaxis!!! Αλλά ψήνω ανέκαθεν boogie ήχο κ απο τότε που άκουσα κ τον dual rectifier κ το triaxis έχει γίνει ζημιά! το mesa 2:90 έχει καμία διαφορά με το fryette 2:90:2? Θα τα συζητήσω κ με τα παιδιά στο Guitar Store για τελευταία μιας κ εκεί κάνω τις αγορές μου κ τους εμπιστεύομαι αρκετά παρότι ελιτιστές!! Γιατί βλέπω πράγματα συνέχεια κ περαν του οτι τα θέλω όλα,μετά δεν μπορώ να αποφασίσω!! Θυμάμαι πριν χρόνια όταν πήρα το το Tech 21 GT-2,έκανα στο κατάστημα 2 κ 1/2 ώρες να αποφασίσω!!!
 15. Bihla άμα έχει κανενα post για να στείλουμε φωτο του εξοπλισμού μας στείλε link να ανεβάσω για να μη βγω εκτός εδώ!!!! Για το rack mount έχεις απόλυτο δίκιο φιλέ μου καθώς κ για το ζωύφιο που μας τρώει όλους εμάς κ δε σταματάει ποτέ!!ακόμα κ όταν δεν έχω λεφτά θέλω να ξεσκιστώ να αγοράσω γιατί ξέρω γω βρίκα μία ευκαιρία!!!Αν μπορείς Turrican στείλε μου ένα link για τα rack mounts που μου λες. TGL αυτό που μου έστειλες είναι πολύ καλή φάση!είναι μόνο για μεταφορά ή κ ανοίγει κ εμφανίζει τα rack κ τα κρατάς mounted σε αυτό στο studio ή live?? Όσο για τον CAE 3+SE έχω ψηθεί πολύ να πάω να τον ακούσω(αν ξέρει κανείς κανένα μαγαζί στην αθήνα που να το έχει κ να το ακούσω ας μου πει please!) κ ενίσχυση θα είναι καλα με το 2:90?? Είμαι αρκετά λογικός ανθρωπος(λέμε τώρα) πάντως..αν το ακούσω κ πω "εδώ είμαστε" τελείωσε,δλδ αν ταιριάζει τόσο με μενα δεν υπάρχει θέμα!Να ρωτήσω όμως,επειδή εγώ αλλάζω ήχο κ δεν θα έχω ένα distortion σταθερό ας πούμε αυτό είναι τρικάναλο κ ότι ρυθμίσεις εχεις κάνει ήδη στα 3 κανάλια του έτσι δεν είναι?-(γενικότερα θέλω πιο mesa boogie ήχο,γιατί είδα πιο πάνω ότι ο CAE βγάζει marshall ήχο,έχω έναν Valvestate 50αρη αν θύμαμαι καλά κ θέλω κάτι διαφορετικό)- Γιατί εφόσον έχω αυτά τα 3 κανάλια τότε για άλλους ήχους θα πρέπει να στηρίζομαι στο Axe-Fx,έτσι δεν είναι? Όσο για VHT πραγματικά δεν ξέρω τπτ...έχει κανείς κανα videaki ή να μου πει λίγο τι ήχο έχουν?!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Guidelines