Προς το περιεχόμενο

Oblivion4Lcf

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    25
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Oblivion4Lcf

  1. Npap είσαι μεγάλος δάσκαλος!!! Μου τα έχεις ξεκαθαρίσει όλα!! Το σωστά το εννοούσα ότι το γραφείο και η έξοδος των καλωδίων ηχού είναι απέναντι από την τηλεόραση σε μια ευθεία 5 μέτρα, αν το πάω με κανάλι τοίχο τοίχο πρέπει να βγαίνει γύρω στα 7με 9 μέτρα, οπότε να πω την αλήθεια μου αυτό το θέμα είναι που με μπλοκάρει περισσότερο... Ευχαριστώ πολύ, από τις δικές προτάσεις έψαξα κ κατέληξα σε αυτον
  2. Ρε πράγματα που μαθαίνω!! Για μένα δεν έχει ξεφύγει από το θέμα καθώς και αυτά αποτελούν γνώση και κατανόηση για το αντικείμενο. Οκ δε θα ασχοληθώ επαγγελματικά, αλλά καλό είναι να γνωρίζω και εγώ τι γίνεται σε αυτά που πήρα ή θέλω να πάρω. Για να κλείσω το θέμα με τη focusrite δε διατίθενται να τη χρησιμοποιήσω με άλλο τρόπο από αυτόν που ήδη χρησιμοποιώ, αναπαραγωγή μουσικής μέσα από τα μόνιτορ και ηχογράφηση, αυτό ήθελα να πω και δεν το διατύπωσα καλά σε προηγούμενα ποστ. Εκεί που καταλήγω είναι στα ηχεία Wharfedale που πρότεινε ο καθηγητής (δεν το λέω με ειρωνεία, αλλά σεβασμό) μας, τα οποία από ψάξιμο που έκανα φαίνεται να δίνουν πολύ καλή ποιότητα και να μπορούν να παίξουν με.ευκρινεια σε χαμηλές εντάσεις γιατί καλά τα ψέματα, αυτές είναι που χρησιμοποιούμε πιο συχνά. Οι μεγαλύτερες εντάσεις που και εκεί έχουν ευκρίνεια είναι για μια στο τόσο, ταινία, κάνα πάρτυ (σπανιότατα) κλπ κλπ. Οπότε πάω προς αυτά. Έχω κοιτάξει κάποιους αλλά τείνω προς τον Yamaha RX-V485 και τον devon που προτάθηκε σε προηγούμενα ποστ. Μάλλον προς το yamaha περισσότερο, χωρίς να καταλαβαίνω πλήρως το γιατί. Ακόμα στο κεφάλι μου δεν έχω συνειδητοποιήσει πως ακριβώς θα τα καταφέρω να γίνουν σωστά σαν σύνδεση και μου φαίνεται ότι θα πρέπει να ψάξω για κάποιον ειδικό να τα φτιάξει όλα που και εκεί δέχομαι προτάσεις!! Μπορώ να πω ότι η συζήτηση είναι πολύ ωραία, που γίνεται εδώ και τη χαίρομαι. Έχει αρκετό βάθος στην πληροφορία και σας ευχαριστώ για το χρόνο και την όρεξη σας.
  3. Σας ευχαριστώ και πάλι Η πληροφορία που παίρνω είναι πολύτιμη και βοηθάει πολύ. Πιστεύω πως το να πάω για ενισχυτή και καθαρό σετ ηχείων 5.1 είναι η πιο safe λύση. Το θέμα των χρημάτων δεν υφίσταται απλά σκεφτόμουν ότι δε θέλω να δώσω υπέρογκα ποσά. Τώρα ο λόγος που λέω safe λύση είναι πως έχει μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο. Θα βολεψει καλύτερα στη διάταξη που έχει το σπίτι με την εντοιχισμένη καλωδίωση την οποία θέλω να εκμεταλευτω όπως είναι και ηλεκτρολόγος, όσον αφορά τις θέσεις για τα 4 ηχεία, το υπολόγισε πολύ καλά βάσει του μεγέθους του καθιστικού. Το μόνο θέμα που παρουσιάζεται είναι ότι δε γλυτώνω να πρέπει να φτιάξω κανάλι να φέρω τα καλώδια από το γραφείο που θα πάει αναγκαστικά ο ενισχυτής, έως την τηλεόραση απέναντι για να συνδεθούν η συσκευή και το μπροστινό ηχείο με το woofer. Είναι λίγο μαλακια αυτό, αλλά τι να κάνουμε, δεν αλλάζει. Επειδή δε θέλω να βλέπω μόνο ταινίες, αλλά βάζω και spotify από εκεί, η παίζω παιχνίδια στην τηλεόραση, πιστεύω καλύτερα για focused λυση. Όσον αφορά την κάρτα ήχου που ανέφερα πριν, είναι πως δεν έχω ανάγκη να τα στήσω προς τον υπολογιστή καθώς εκεί έχω τα monitor και κάνω δουλειά από αυτά και πως να αγοράσω κάρτα ήχου αποκλειστικά για σύνδεση με τηλεόραση από τη στιγμή που ο ενισχυτής πιστεύω θα υπερκαλύψει αυτό το κομμάτι, μιας και συνήθως έχουν και το eq, είναι μια χαρά. Μίλησα με Νάκα και τα ηχεία θα τα έχει από Ιανουάριο Τις πηγές τις έχει άμεσα διαθέσιμες. Αν έβρισκα κάποιον που να ξέρει για να μου κάνει σωστή εγκατάσταση και δουλειά θα ήταν γαμω, θα πρέπει να ψάξω και για αυτό! Σίγουρα είμαι entry level στο home Cinema κλπ κλπ Ότι δεν αφορά γενικά studio ήχο, αλλά όταν μπαίνω σε μια διαδικασία να κάνω κάτι και να επενδύσω, θέλω να ξέρω ότι επέλεξα σωστά και θα με καλύψει.
  4. Ουαου Σε ευχαριστώ πολύκοιταξε, στον υπολογιστή έχω μια κάρτα focusrite 4i4 νομίζωμε 2 μόνιτορ επάνω της. Δεν ξέρω κατά πόσο θα βολεψεο να γίνει έτσι η σύνδεση καθώς είναι διαμετρικά αντίθετα ο υπολογιστής με την κάρτα, εκτός και αν φτιάξω ένα μικρό raspberry με windows για να το έχω στην τηλεόραση και να πετάξω εκεί πάνω τα ηχεία!!
  5. Ωραία άρα μιλάμε για περίπου 7 μέτρα καλώδια αν θέλω να τα περάσω σωστά από κανάλι ώστε να μην είναι στο πάτωμα. Βρίσκεις τέτοια μακριά ή είναι παραγγελία από ηλεκτρολόγο;
  6. Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Η καλωδίωση είναι εντοιχισμένη οπότε δύσκολο να κατέβουν. Από το ταβάνι είναι 40 πόντους οπότε με τη σωστή κλίση πιστεύω θα είναι οκ. Ενισχυτή δεν έχω οπότε είναι και αυτός στα έξοδα, αν και ίσως μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν παλιό των γονιών μου. Αυτό που σκεφτόμουν ίσως ήταν να έχω τον ενισχυτή στο γραφείο και με κάποιον τρόπο να συνδεθεί με την τηλεόραση. Το να φύγει καλώδιο από εκεί θα πρέπει να γίνει δουλειά, να περαστεί σε κανάλι δηλαδή παράλληλα με τους τοίχους, την πόρτα που είναι στο ενδιάμεσο κλπ κλπ Η προταση που μου έστειλες npap νομίζω είναι ιδανική καθώς έχει τέσσερις δορυφόρους που θα κρεμαστούν, ένας που θα πάει κάτω από την τηλεόραση και το woofer και επειδή είμαστε και στο noiz πιστεύω θα έχει και ποιοτικό ήχο. Αφού τα καλώδια έχουν έξοδο στο γραφείοδε θα ήταν ποιο σωστό να βάλω ενισχυτή εκεί να το συνδέσω και από εκεί κάπως να συνδεθεί με την τηλεόραση; Ταινία και μουσική (σοβαρά μουσική ακούω στα studio monitor που έχω, εδώ θα είναι πιο χαλαρά) Επίσης έχει να προτείνει κάποιος και ενισχυτή; Αν είναι ακριβως, ένα μήνα παίρνω αυτόν και τον επόμενο τα ηχεία, δεν παίζει πρόβλημα, Άλλωστε με την καραντίνα δε φεύγουν χρήματα...
  7. Χαιρετώ όλους τους μουσικόφιλους! Δεν έχει να κάνει με παραγωγή μουσικής αλλά με αναπαραγωγή οπότε ελπίζω να μπήκε σε σωστή κατηγορία! Έχω κάνει προεγκατασταση στο σπίτι καλωδίωσης για 4 δορυφόρους κοντά στο ταβάνι, αλλά έχω 2 προβλήματα: Το ένα είναι ότι δεν ξέρω τι να αγοράσω καθόλου καθώς είμαι εντελώς άσχετος με το συγκεκριμένο κομμάτι Και το 2ο είναι ότι για κάποιο λόγο ο ηλεκτρολόγος έχει βάλει την έξοδο καλωδίων 5 μέτρα απόσταση από την τηλεόραση που θα ήθελα να συνδεθούν και είναι στο γραφείο που έχει επάνω εξωτερικές κάρτες ήχου, μόνιτορ κλπ, άρα εκεί ήταν άχρηστα και εγώ αρκετά Άργος να καταλάβω τι είχε γίνει! Μπορείτε να προτείνετε κάτι και για αγορά δεδομένου ότι θέλω να τα κρεμμασω στον τοίχο και το budget δεν είναι μεγάλο, αλλά μπορώ να πάω κάπου προς τα 500 αν χρειαστεί και πιο πάνω ισως, και επίσης για το πώς θα κάνω σύνδεση με την τηλεόραση εφόσον είναι μακριά;! Ευχαριστώ για το χρόνο!
  8. Ωπ ωραίος!! Είχα βάλει σε μονές τις d'addario! ωραία gg! Έχω πει και σε άλλους 2 φίλους μου και το πάμε για μαζική παραγγελία! Καλά πάμε...μέχρι στιγμής φτάσαμε τα 90€ To site τα σπάει βρήκα και τις John Pearse χορδές που έψαχνα!!!
  9. χεχεχε Και εγώ τώρα έψαχνα να βρω μονές 046 για να ολοκληρώσω το σετ και έφυγε παραγγελία!!! τώρα που τις βρήκα!! Και πάλι ευχαριστώ και εσένα και τον KBasilis,βοηθήσατε πάρα πολύ! Ευελπιστώ σε λίγο καιρό δε θα ακούγεται σαν σύρμα για απλώστρα πάνω στο μπράτσο!
  10. Τα γνωρίζω αυτά φίλε μου και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!! Πάλι καλά που έχει fixed bridge γιατί στις 6χορδές μου με fr δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία!!!πολύ μπελάς άσε που δεν ξέρω να ρυθμίζω fr και σίγουρα θα θέλω πιο σκληρά ελατήρια αν ανεβάσω το πάχος που έχω από 10άρες!!!
  11. Καλημέρα φίλοι μουσικοί! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Το site που μου έστειλες για τις ghs του Wylde είναι gg και χρεώνει και 10 € μεταφορικά εν αντιθέσει με τα 20€ που ζητάει το thomman! θα πάρω καμιά 10αριά σετ από αυτές και θα συμπληρώσω με μονές! Ευχαριστώ για τη βοήθεια και όντως είναι δύσκολο να βρεις πράγματα που ξεφεύγουν λίγο από το normal στην Ελλάδα και καταντάει σπαστικό αυτό! Εδώ πήγα και ζήτησα σετ 7χορδης και με κοιτούσαν σαν εξωγήινο ειδικά όταν τους είπα ότι έχουν βγει και για 8χορδες μόνο που δε με ψέκασαν με αγιασμό!
  12. Πολύ σωστά κατάλαβες!!!! άμα δεις το πάχος στη συσκευασία αυτού που μου έστειλες με το πάχος που χρειάζομαι εγω και έχω γράψει στο Original post θα καταλάβεις ποιές θέλω να αλλάξω!!! Αν ξέρεις κανα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη μου κάνει και αυτό! Έστω να τις έχει μονές!
  13. Είσαι ωραίος!!! Το συγκεκριμένο σετ το έχω βρει,το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να αλλαχθούν κάποιες από τις χορδές γτ δεν είναι τόσο "παχύ" όσο χρειάζομαι!!! Και στη θεσσαλονίκη αν έχεις κάτι πες μου και θα βρω τον τρόπο κάποιος να τα αγοράσει να του στείλω τα λεφτά και να μου τα στείλει αθήνα!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο και τον κόπο σου!
  14. Γεια σας παιδιά! Ψάχνω για χορδες για 7χορδη...εχω κοιτάξει όσα μπορώ και οι μόνες που βρήκα ήταν οι La Bella HRS-75 με 011-014-018-036-046-052-070,το προβλημα ήταν ότι δεν τις βρήκα σε κανένα κατάστημα στην Αθήνα.Γενικότερα θέλω αρκετά "χοντρές" χορδές γιατί χρησιμοποιώ low tunning (Eb,Bb,F,Eb,Bb,F,Ab ναι κάποιες είναι πιο κουρδισμένες) και οι 010 είναι πολύ χαλαρές και fretάρουν! Αυτό που ήθελα να ρωτήσω,αν ξέρετε κάποιο κατάστημα που να έχει αρκετή ποικιλία έστω και σε μονές,όχι σετ, έτσι ώστε να φτιάξω το σετ που θέλω!!!βρίσκω σε μερικά για 6-χορδη αλλά τους λείπει 070 και άνω η 7η σε μονή. Ευχαριστώ πολύ
  15. Καλά δεν είπα οτί ήταν κ marshall αντίγραφο,απλά το παλικάρι marshall ενισχυτές modare μέχρι που έβγαλε κάτι δικό του με δικιά του υπογραφή στον ήχο..ότι έχει marshall επιρροές έχει πάντως!!! Αλλά όντως ο ήχος του ήταν ξεχωριστός κ πολύ καλός αλλά όχι στα γούστα μου ακριβώς! Τον VHT 2/90/2 θέλω να ακούσω κ να τον συγκρίνω απευθείας με το MESA 2:90! Αυτό θα έχει πολύ ενδιαφέρον!
  16. Eυχαριστώ κ τους δυο!!δεν μπορείται να φανταστείται πόσο έχω ενθουσιαστεί τώρα!!! Έβλεπα κ τα videakia απο τον αντιπρόσωπο της ευρώπης για το axe (4 είναι σύνολο) κ έχω φτιαχτεί άσχημα!!! Άμα έχω κ ταυτόχρονο έλεγχο όλων των συσκευών(είναι λίγο δύσκολο να το φανταστώ αν με καταλαβαίνετε)Triaxis,2:90,axe-fx k fb1010 αν είναι αυτο here I come,εκτός αν με συνεπάρει τόσο ο ήχος του CAE ώστε να το αντικαταστήσω το triaxis!!! Αλλά ψήνω ανέκαθεν boogie ήχο κ απο τότε που άκουσα κ τον dual rectifier κ το triaxis έχει γίνει ζημιά! το mesa 2:90 έχει καμία διαφορά με το fryette 2:90:2? Θα τα συζητήσω κ με τα παιδιά στο Guitar Store για τελευταία μιας κ εκεί κάνω τις αγορές μου κ τους εμπιστεύομαι αρκετά παρότι ελιτιστές!! Γιατί βλέπω πράγματα συνέχεια κ περαν του οτι τα θέλω όλα,μετά δεν μπορώ να αποφασίσω!! Θυμάμαι πριν χρόνια όταν πήρα το το Tech 21 GT-2,έκανα στο κατάστημα 2 κ 1/2 ώρες να αποφασίσω!!!
  17. Bihla άμα έχει κανενα post για να στείλουμε φωτο του εξοπλισμού μας στείλε link να ανεβάσω για να μη βγω εκτός εδώ!!!! Για το rack mount έχεις απόλυτο δίκιο φιλέ μου καθώς κ για το ζωύφιο που μας τρώει όλους εμάς κ δε σταματάει ποτέ!!ακόμα κ όταν δεν έχω λεφτά θέλω να ξεσκιστώ να αγοράσω γιατί ξέρω γω βρίκα μία ευκαιρία!!!Αν μπορείς Turrican στείλε μου ένα link για τα rack mounts που μου λες. TGL αυτό που μου έστειλες είναι πολύ καλή φάση!είναι μόνο για μεταφορά ή κ ανοίγει κ εμφανίζει τα rack κ τα κρατάς mounted σε αυτό στο studio ή live?? Όσο για τον CAE 3+SE έχω ψηθεί πολύ να πάω να τον ακούσω(αν ξέρει κανείς κανένα μαγαζί στην αθήνα που να το έχει κ να το ακούσω ας μου πει please!) κ ενίσχυση θα είναι καλα με το 2:90?? Είμαι αρκετά λογικός ανθρωπος(λέμε τώρα) πάντως..αν το ακούσω κ πω "εδώ είμαστε" τελείωσε,δλδ αν ταιριάζει τόσο με μενα δεν υπάρχει θέμα!Να ρωτήσω όμως,επειδή εγώ αλλάζω ήχο κ δεν θα έχω ένα distortion σταθερό ας πούμε αυτό είναι τρικάναλο κ ότι ρυθμίσεις εχεις κάνει ήδη στα 3 κανάλια του έτσι δεν είναι?-(γενικότερα θέλω πιο mesa boogie ήχο,γιατί είδα πιο πάνω ότι ο CAE βγάζει marshall ήχο,έχω έναν Valvestate 50αρη αν θύμαμαι καλά κ θέλω κάτι διαφορετικό)- Γιατί εφόσον έχω αυτά τα 3 κανάλια τότε για άλλους ήχους θα πρέπει να στηρίζομαι στο Axe-Fx,έτσι δεν είναι? Όσο για VHT πραγματικά δεν ξέρω τπτ...έχει κανείς κανα videaki ή να μου πει λίγο τι ήχο έχουν?!
  18. Πάντα πιστεύω στην ευγένεια,παρό,τι είμαι αρκετά ισχυρογνώμων ξέρω που να μιλάω κ πότε να ακούω καποιον που έχει να προσφέρει.αύριο μπορει να χρειαστει τη δική μου γνωμη! Ευχαριστώ όλους όσους απαντήσατε κ εξελίσεται σε πολύ καλή συζήτηση πιστεύω!ακόμα κ οι μικροτσακωμοι ή παρεξηγησούλες καλά είναι! ΤGL απ ό,τι ξέρω τα rack cases είναι πανάκριβα οπότε έλεγα να φτιάξω ένα από αλουμίνιο με ένα φίλο μοντελίστα(θα πεσουν blueprints φυσικά) για να γλυτώσω τις εξωφρενικές τιμές...από την άλλη μπορεί να έχω πεσει στις περιπτώσεις κ να βλέπω τα ακριβά!!! Μόνο τα επιπλέον υλικά να τσεκάρω κ πιστεύω θα ωγεί καλά!!θα περάσουμε κ μία επιπλέον ψύχτρα οπότε gg πιστεύω! Όσο γι αυτο που λες συμφωνώ... Δε γινεται κιθαρίστες να βγάζουν γαμώ ήχους χρησιμοποιόντας ένα axe-fx,triaxis k mesa καμπίνα με κανα compressor επιπλεον έτσι για να το βάλω κ να τα χαρακτηρίζουμε υποδεέστερα μηχανήματα! Κ εγώ πιστεύω οτι οι anderson είναι οι καλύτεροι μαγνήτες στον κόσμο,αλλά εχω 3 κιθάρες που κατ επιλογή έχω βάλει SD,dimarzio k EMG,στις υπόλοιπες έχω anderson αλλά είναι το δικό μου αυτοί! Προτείνουμε χωρίς να κατευθύνουμε! Για τους Carvin έχω ακούσει πολύ καλά λόγια αλλά πάντα κρατούσα μία επιφύλαξη. Πέραν τούτου το Triaxis καθώς κ το 2:90 θα τα βρω μεταχειρισμένα κ πολυ φθηνά κ καλά συντηρημένα!ήδη μιλάω με ένα shop που θα μου δώσει κ 3 χρόνια δική του εγγύηση γι αυτά τα 2 με πλήρη αντικατάσταση αν πάθουν κατι...τόσο σίγουρος είναι γι αυτό που πουλάει!κ μιας κ έχω αγορασει αρκετά από αυτον-μια χαρά! Αυτο που δε γλυτωνω να αγοράσω από ελλάδα είναι η καμπίνα! καθώς κ να μπς στη λίστα αναμονής της Fractal για το axe!!
  19. Αλλάζεις τις συσκευές κ πηγαίνεις από τη μία στην αλλή ή έχεις ταυτόχρονο έλεγχο για ολες την ίδια στιγμή αν θελήσεις?! Σε ευχαριστώ πολυ περίμενω πολύ καιρο για να τα πάρω αλλά κ να φτάνω να καταλήξω εξ αρχής!!!μετά την αγορά θα κάνω Test party σπίτι μου κ θα είναι ευπρόσδεκτοι όσοι θελήσουν να έρθουν!!! :P
  20. Λοιπόν για να καταλάβεις περίπου τι ήχους θέλω οι διασκευέ που επιλέγουμε να παίξουμε,αν το αποφασίσουμε είναι Tool,Machine Head,Symphony X,Dream Theater apo Falling into Infinity κ πίσω,Russian Circles,Nevermore άντε κ κανά Meshuggah. Εγώ έχω πολύ το τριπάκι να αγοράζω κιθάρες οπότε για πολλά χρόνια ήμουν εκεί κ επιτέλους είπα να κάνω μία παυση για να πάρω κάτι που λείπει κατά το ήμισυ από τον ήχο...γιατί βαρέθηκα κ τα πεταλάκια! Looper δεν έχει το axe/fx? Μπόρεις να μου πεις λίγα περισσοτερα για το CAE 3+SE?Έχει 3 κανάλια απ' ό,τι είδα χωρίς επιλογή για πολλά presets(αλλά εφόσον πάρω κ το axe-fx δε με απασχολεί γιατί μπορώ να συμπληρώσω σε preamp με αυτό,αλλά εφόσον μετράει τόσο πολύ το CAE 3+SE!) σε τι υπερτερεί απο to triaxis κλπ κλπ?!
  21. Bαγγέλη(που έχεις κ ωραίο avatar pic) ευχαριστώ,χαιρομαι που το ακούω οτι το fcb-1010 υποστηρίζει πολλές συσκευές γιατι δεν το ξεκαθάριζε αυτο κ μου αρεσε που έχει δυο assignable expression pedals!Δεν δημιουργείται πρόβλημα ή μπέρδεμα?!δλδμπορείς να χειρίζεσαι παράλληλα κ τα 2?!!γτ μου φαινεται λίγο μπέρδεμα πρακτικά! ΤGL θα συμφωνήσω μαζί σου κ όντως δε θεωρώ καθόλου πεταμένα λεφτά το ΤRIAXIS K TO AXE-FX ULTRA γιατί απλά είναι κορυφαία κ αυτό το βλέπω να το κρίνουν καταναλωτές στην συντριπτική πλειοψηφία τους,ακόμα κ φτασμένοι κιθαρίστες! Αυτό με το τσιπάκι δεν το πολυκατάλαβα βασικά!!!πώς θα το αναβαθμίσω? τη φάση με τα μόνιτορ όντως τη σκέφτομαι, αλλά θα κρίνω όταν θα έχω τριβή στο θέμα! Πάντως τα μηχανήματα αυτά είναι εξαιρετικές επιλογές κ πιστεύω οτι προσφέρουν ατελείωτο versatility σε ότι θελήσει να κάνει κανείς! Σήμερα λειτούργησα το triaxis μαζί με το axe-fx με ενίσχυση απο το mesa 2:90 κ όντως ο κατασκευαστής (αφού το έχτισε το axe fx πάνω στο 2:90) είναι πορωμένος με mesa εξοπλισμό!!! Κοινώς δεν μπορώ να τα ξεκολήσω αυτά τα 3 rack από το κεφάλι μου!!!! Ειλικρινά καταλαβαίνω τι μου λες αλλά θα τα πάρω κ τα τρία κ θα κάτσω να λιώωωωωωωωσω!!! Σε ευχαριστώ πολύ είσαι πάρα πολ'υ εξυπηρετικός κ ξέρεις γιατί μιλάς κ με βοήθησες πάρα πολύ!
  22. Bασικά είσαι ο πρώτος που μου το λέει!!! Είναι αρκετά ευέλικτα στον ήχο??? Θα τα τσεκάρω άμα είναι! Σε αυτά τα λεφτά παίρνω κ Soldano που είναι η καίλα μου!!! Αλλά κ πάλι δε με ενδιαφέρει να πάρω κεφαλή κ τους λόγους τους εξήγησα πιο πάνω...αλλά θα τους τσεκάρω όπως κ να 'χει για την περιέργεια!! σε ευχαριστώ για τη διευρυνση!!!! :P
  23. συγνώμη που άργησα αλλά ήμουν έξω!! Από MIDI footswitch το VOODOO LAB GROUND CONTROL είναι πολύ καλό αλλά θέλω να έχει κ expression pedals πάνω!κοίταγα το BEHRINGER FCB 1010 αλλά δεν ξέρω αν μπορει να υποστηρίξει 2 rack ταυτόχρονα.το Voodoo μπορεί απ' ό,τι διάβασα! Από racks ο,τι βρω μπροστάμου χρησιμοποιώ τόσα χρόνια! κ visual rack μετά με προγράμματα! Μετά...όντως η 4χ12 είναι μεγάλη αλλά με πιάνει καταναλωτική μανία ώρες ώρες οπότε stand by τα ηχεία! Έπειτα δεν ανησυχώ για μεταφορά προς το παρόν θα μένουν στο studio που έχουμε φτιά3ει γιατί θα αρχίσουμε σιγά σιγά να ηχογραφούμε demo κ να δουλεύουμε κομμάτια! Τόσο καιρό ημουν ουσιαστικά με πεταλάκια κ τα έχω βαρεθεί γιατί πρέπει να αλλάζψ ρυθμίσεις συνέχεια.αυτό που θέλω ειναι να εχς αποθηκεύμενα presets για κάθε κομμάτι ή θέμα κάτι που μία κεφαλή δε θα μου δώσει γι αυτό κ πάω για τα rack κ θα κρατήσω κάποια λίγα πεταλάκια. Το κάλο με το triaxis κ Ax-fx ultra ειναι οτι εχώ την προενίσχυση κ αλλή μια σε περίπτωση που θέλω να συνδύασω μιας κ το axe fx δίνει αυτή την επιλογή. Το Eventide Eclipse το έχω κοιτάξει αλλά πιστεύω οτι δεν είναι για μένα γιατί δεν πρόκειται να το αξιοποιήσω ποτέ...δηλαδή θα έπρεπε για παράδειγμα να παίζω space rock για να χρησιμοποιήσω έστω μεχρι ενα σημείο τα εξωφρενικά delays που έχει!!!! Απ ό,τι έχω δει το Axe Fx Ultra δίνει εξίσου καλή ποιότητα έχοντας την επιλογή να ρυθμίσεις το παραμικρό με μηνιαία upgrade στο λογισμικό +οτι έχει απίστευτη προενίσχυση, κατι που το Eclipse υστερεί αφάνταστα!! Το έχω χρηστιμοποιήσει το axe με λίγη καθοδήγηση κ είναι πραγματικα εξαιρετικό κ εφόσον μπορώ να τα συνδυάσω μαζι με το triaxis γιατί ο Cliff το εφτιαξε με εφαλτήριο το triaxis είναι πιστευω πολυ ολοκληρωμένο gear! Τα χρήματα δε με ενδιαφέρουν,οχι από την άποψη οτι τα έχω,αλλά ότι πιστεύω οτι άμα είναι να πάρεις κάτι πάρτο σωστα κ μην μένεις σε μέσες λύσεις...Θα πονέσει η τσέπη μου ναι,αλλά θα αποζημιωθώ με το αποτέλεσμα κ το ατελείωτο ψάξιμο ήχου!! Γιατί ξέρω οτι μετά από αυτήν την αγορά θα με χάσει ο κόσμος για κανά δίμηνο τουλάχιστον!!! Ελπίζω να απάντησα στις ερωτήσεις σας! Απ' ό,τι κατάλαβα, αυτά που προτίθεμαι να αγοράσω τα θεώρειτε top notch!!! Κ η συζήτηση συνεχίζεται!!
  24. Χαιρετώ τους φίλους μουσικούς κ μη! Είμαι καινούριος στο forum αυτό αλλά το διαβάζω καιρό! Είμαι στη φάση εδώ κ ένα χρόνο κ βάζω στην άκρη χρήματα για εξοπλισμό κιθάρας! Από κιθάρες είμαι gg οπότε λείπει το βασικό,ο ήχος. Μετά απο πάααααρα πολύ διάβασμα στο διαδύκτιο έχω καταλήξει στην εξής επιλογή εξοπλίσμου κ θα ήθελα την πολύτιμη γνώμη σας κ την αιτιολόγηση αν σας αρέσει ή όχι γτ θα φύγουν πολλά €!!!! Για προενίσχυση Mesa Triaxis για ενίσχυση Mesa 2:90 poweramp για effects Fractal Audio Systems Axe-Fx Ultra(διαβασα κ μεταξύ άλλων το review (απίστευτα κατατοπιστικό) του Μarillion) Κ για ηχεία Rectifier Cabinet 4x12'. Δεν έχω καταλήξει σε MIDI footswitch κ στο αν μπορώ να ελένξω κ το triaxis k to Axe-fx με ενα MIDI ftswitch...οπότε,επιπλέον, αν έχετε καμία πρόταση παρακαλώ πείτε την!!! Γι αυτόν τον εξοπλίσμο λοιπόν θα ήθελα τη γνώμη σας γιατί περα από το αν μου αρέσει καλή είναι κ η έρευνα!! Σημ.1:Δεν με ενδιαφέρει η τιμή μόνο η ποιότητα,άλλωστε δεν αγοράζεις κάθε μέρα τέτοια πράγματα...Ο ήχος που προτιμώ γενικότερα ειναιι Mesa Boogie,αλλά πέρα από αυτο μέσω της συζήτησης για τα παντα (εννοώ όλους τουσ κατασκευαστές που μπορεί να προτιμάει κάποιος) θέλω να καταλήξω!! Σημ.2: αν βρίσκομαι σε λάθος κατηγορία παρακαλώ μετακινήστε το thread κ πείτε μου! Ευχαριστώ πολύ Θάνος Χαιρομαι που σας βρίσκω!!!
  25. episimos antiproswpos tis Ibanez stin Ellada einai Trimis opote mono autos eisagei k meta tis dianemei sta katastimata!! dustuxws ama den tin exei k ti 8es mallon 8a prepei na tin paraggeileis.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου