Προς το περιεχόμενο

mad_nassos

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  235
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  1

mad_nassos ήταν Μέλος της ημέρας 25 Νοεμβρίου 2018

mad_nassos είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

14 Good

2 Followers

Σχετικά με τον mad_nassos

 • Rank
  Musician
 • Ημ/νία γέννησης 17/04/1988

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

92 προβολές προφίλ
 • Tamtam

 • Earendil

 • LK

 • manosx

 • gutter

 1. mad_nassos

  Νέα Σειρά: Songwriting Tips

 2. mad_nassos

  Νέα Σειρά: Songwriting Tips

  Το Chorus περιέχει το Βασικό Μήνυμα του Τραγουδιού
 3. mad_nassos

  Νέα Σειρά: Songwriting Tips

  Γράφε Περισσότερο, Διόθρωνε Λιγότερο 🖋
 4. Με αφορμή τη συλλογή που έχω φτιάξει με "Ελληνικά κομμάτια για κιθάρα", ξεκινάω μία αντίστοιχη συλλογή με ελληνικά κομμάτι για ukulele! Ξεκινάμε με το 'Όταν έχω εσένα' του Κραουνάκη σε εκτέλεση Μαρίζας Ρίζου:
 5. mad_nassos

  Νέα Σειρά: Songwriting Tips

  Μην Περιμένεις να βρεις Χρόνο για να Κάτσεις να Γράψεις
 6. mad_nassos

  Αναβάθμιση του forum 2018

  Εδώ Yahoo.
 7. mad_nassos

  Αναβάθμιση του forum 2018

  Κι εγώ τώρα το παρατήρησα! Σαν να κάνει τυχαία επιλογή. Για το ίδιο θέμα κάποιες ειδοποιήσεις είναι στο Inbox, ενώ κάποιες άλλες στο spam folder.
 8. mad_nassos

  Νέα Σειρά: Songwriting Tips

  Αν κάτσω να το περιγράψω αναλυτικά θα γράψω post-σεντόνι. Αυτό που παραθέτεις όμως το γράφει: Whereas a refrain is usually a repeated line or phrase incorporated lyrically and musically within the verse itself Στο Fields of Gold έχεις ένα επαναλαμβανόμενο verse πράγματι λοιπόν, στο οποίο είναι incorporated ένα repeated line or phrase ("as we walk in fields of gold"). Μάλιστα, έχεις variations του refrain στιχουργικά ("among the fields of gold", "as we lie in fields of gold", κτλ.). Παρόλα αυτά στο τέλος ολοκληρώνει το τραγούδι με την μία φράση που μοιάζει αρκετά με την αρχική μορφή του refrain σε παρελθονικό χρόνο ("when we walked in fields of gold"), το οποίο επαναλαμβάνει για να κλείσει το τραγούδι.
 9. mad_nassos

  Νέα Σειρά: Songwriting Tips

  Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό που λες, σεβαστό. Θέλω απλά να επισημάνω ότι το Fields of Gold έχει ρεφρέν. Πιο συγκεκριμένα, έχει refrain αλλά όχι chorus. Πολλά τραγούδια γράφτηκαν με αυτό τον τρόπο, και μάλιστα ήταν το πιο συνηθισμένο μέχρι τη δεκαετία του '50, ενώ άρχισε να σβήνει τη δεκαετία του '60. Θα βρεις όμως πολλά κομμάτια των Beatles, αλλά και γενικά της Tin Pan Alley, με refrain, αλλά χωρίς chorus. Cheers
 10. mad_nassos

  Η κριτική των clips

  Να πω κι άλλη μία βλακεία, έτσι για να περάσει η ώρα. Λέμε στα Ελληνικά "Έχω λίγο χρέος" ή "Έχω λιγάκι χρέος"; Όχι! Άρα: (α) Σκέφτηκα στα Ελληνικά με μία φράση που δεν υπάρχει στα Ελληνικά. Θεός! (β) Αν διαβάζαμε/ακούγαμε σε στίχους τραγουδιού, "έχω λιγάκι χρέος", θα λέγαμε ότι το έγραψε ξένος που το σκέφτηκε στη γλώσσα του και το μετέφρασε στα Ελληνικά με google translate;
 11. mad_nassos

  Η κριτική των clips

  Μπράβο ένα πράγμα που συμφωνούμε... η γνώμη σου δεν αλλάζει και δεν θα αλλάξει. Χαίρομαι γι' αυτό. Ειλικρινά.
×

Χρήσιμες πληροφορίες

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύχρηστη. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε.