Προς το περιεχόμενο

Fotillas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από Fotillas

  1. Λοιπον παιδια δοκιμασα αυτες τις μερες: Bugera 333xl, Peavey Valveking 112, Blackstar ht-20 studio... και εχω να πω τα εξης:

    Βugera: Πολυ ωραια καθαρα σχετικα γεματα θα ελεγα, το Crunch καναλι καλουτσικο δεν με τρελανε και το Lead εξαιρετικο και πολυ ωραιο το 'xl'.

     

    Peavey: Το μονο που μου αρεσε ηταν το Boost στο Lead. Οχι οτι ειναι κακος αλλα ειναι κατωτερος ηχιτικα τουλαχιστον απο τον Bugera.

     

    Blacktar: Τα καλύτερα καθαρα απο τους τρεις παρα πολυ γεματα αλλα στο βρωμικο προτειμω του Bugera. Ισως με ενα πεταλακι ομως να τον ''ετρωγε''. Ομως ειναι και 150 ευρω πανω.

     

    Οποτε προτεινω Bugera και Blackstar και προσωπικα για εμενα απεκλεισα τον Valveking

  2. ευχαριστω al6sjackson...

     

    δεν ειχα την ευκαιρια να ακουσω τον 333...ξερω που θα τον βρω αλλα χωρις euros στην τσεπη δεν γουσταρω να πηγαινω να δοκιμαζω(για το καλο της ψυχολογιας μου!!).

     

     

     

     

     

    Δεν μας λες και εμας που θα τον βρουμε;

  3. η κεφαλη του Bugera παραπανω ειναι 635 και ειναι μονο κεφαλη. Δεν το εχω. Αναμεσα σε Peavey 6505 και Bugera 333xl τοτε τι λετε; Και τελος ξερετε που θα τους δοκιμασω. Μια απο αυτες τις μερες θα βγω στην γυρα οποτε να ξερω που να ψαξω. Σας ευχαριστω παντως ολους  ;D

  4. Συγνωμη για την λιγο καθυστερημενη απαντηση μου αλλα ειμαι σε ενα παρομοιο προβλημα. Πρωσοπικα εχω αποκλησει τους Bugera οχι λογο ηχου αλλα γιατι δεν εχω σκοπο να ρισκαρω να δωσω λευτα και να ''μεινω'' απο ενισχυτη. Εχω δει ομως ενισχυτες στην τιμη του Valveking και θελω γνωμες. Συγκεκριμενα ειμαι αναμεσα στους παρακατω ενισχυτες.

     

    Peavey Valveking (112 ή 212) http://www.thomann.de/gr/peavey_valve_king_112_gitarrencombo.htm

     

    Peavey 6505plus

    http://www.thomann.de/gr/peavey_6505_plus_112_combo.htm

     

    Traynor Custom YCV50B

    http://www.thomann.de/gr/traynor_custom_wave_ycv50b.htm

     

    Σε αυτες τις τιμες υπαρχουν και καποιοι Laney αλλα δεν μου πολυαρεσουν και στ 600 ευρω ειναι o Blacksta studio 20 με τον οποιο εχω παιξει και μου αρεσαν πολυ τα καθαρα του.

  5. Ευχαριστω παιδια σε ολους και συγνωμη που αργησα να απαντησω. Δοκιμασα και κατασταλαξα στο digidelay. και το Hardwire μου αρεσε  ομως λογω τιμης κυριως (οχι μονο βεβαια) δεν το προτιμησα. Οσο για τα Boss εκτος οριων. Βλεπετε ειμαι μολις 17 χρονων και δεν εχω δικα μου χρηματα, οποτε μετα μενω ταπι και εχω και κοπελια να θρεψω  :P

  6. Σαμουελιαν. Στο Μοναστηρακι στον εμπορικο δρομο περιπου στη μεση. Το προβλημα ειναι αν δεν ειναι ο ιδιοκτητης εκει, η γυναικα του δεν το εχει τοσο... :P

    μου ειχε πει οτι εχουν Fender Tele με 150 ευρω....

     

    αλλα απο τιμες σχεδον ιδιες με thomann

  7. Γεια σε ολους,

     

    Ειναι το πρωτο μου τοπικ γι' αυτο συγχωρεστε για τυχον λαθη.

    Ψαχνω πεταλακι Delay οχι πανω απο 100-110 ευρω.

    Εχω βαλει στο ματι το Danelectro Wasabi Forward/Reverse Delay. Απο thomann κανει 90 ευρω. Εχω βαλει και αγγελια αλλα τζιφος. Επισης εχω κοιταξει λιγο και το Digidelay αλλα για καποιο λογο δεν μου αρεσε πολυ. Δεν εχω δοκιμασει κανενα παντως.

     

    Σημαντικη λεπτομερεια ειναι οτι το Danelectro εχει και Reverse το οποιο μου αρεσει απιστευτα οποτε του δινε ενα +

     

    Αυτα. Ευχαρσιτω

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου