Προς το περιεχόμενο

Dr. Lonnie

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    32
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Ότι δημοσιεύτηκε από Dr. Lonnie

  1. Παιδιά καλησπέρα. Ανεβάζω εδώ το link από τον πρώτο μας ολοκληρωμένο δίσκο, ο οποίος κυκλοφόρησε σε βινύλιο τον Δεκέμβρη που μας πέρασε, από τη Nasoni Records, Berlin. Καλή ακρόαση! https://www.nasoni-records.com/catalogue/bag-of-nails-release-the-wolf-inside-me.html Εδώ μπορεί να το ακούσει κανείς και σε full ποιότητα. https://bagofnails.bandcamp.com/album/bag-of-nails-the-wolf-inside-me Να 'στε καλά! Πάνος από Bag of Nails.
  2. Καλησπέρα παιδιά. Στον παρακάτω (ή παραπάνω) σύνδεσμο μπορείτε να ακούσετε (και να δείτε) το πρώτο single του επερχόμενου δίσκου μας (Bag of Nails - ''The Wolf Inside Me'') που θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο απ' την Nasoni Records, Berlin το Νοέμβρη που μας έρχεται. Καλή ακρόαση. Πάνος από Bag of Nails.
  3. Ωραίο θέμα ανοίξατε παιδιά. Η άποψη η δική μου είναι ότι η οποιαδήποτε μορφή τέχνης υπηρετεί τις ανάγκες του καλλιτέχνη περί εσωτερικής έκφρασης αρχικά. Σε δεύτερη φάση οφείλει να υπηρετεί και τις ανάγκες του κοινού. Σίγουρα για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο εκλαϊκευμένη χωρίς βέβαια να χάνει κανένα από τα χαρακτηριστικά που την καθορίζουν. Πιστεύω ότι ο κοινωνικός ρόλος της τέχνης, ως απόροια των συναισθηματικών, ψυχολογικών και ιδεολογικών κενών ή αναγκών που έχει η κοινωνία, είναι να ευαισθητοποιεί και να προβληματίζει τον άνθρωπο, πέρα από την ψυχαγωγία. Επίσης οφείλει να δημιουργεί στον αποδέκτη το συναίσθημα ότι δεν είναι μόνος του ούτε στις πιο ενδόμυχες σκέψεις του. Αν και δεν πιστεύω σε ελιτίστικες φόρμες, πιστεύω ότι η τέχνη αφ'ενός μεν πρέπει προσφέρει όλα τα παραπάνω, αλλά ταυτόχρονα να ανοίγει και τον δρόμο προς νέες κατευθύνσεις. Γενικα η επιτυχία είναι μια υποκειμενική έννοια. Κατ' εμέ επιτυχία είναι να εκφράζεσαι ως "καλλιτέχνης" χωρίς να συμβιβάζεσαι με τις διάφορες επιταγές (μουσική βιομηχανία, στυλιστικές-μουσικές νόρμες κ.ο.κ). Και αν και δεν είμαι ελιτιστής, μερικές φορές μάλλον γίνομαι και λέω στον εαυτό μου "Κάνε αυτό που νιώθεις κι ας το καταλάβουν μόνο 10 άτομα". Προφανώς και θα μου άρεσε ότι κάνω να έχει αποδοχή. Όταν όμως δεν γίνεται αυτό, στεναχωριέμαι περισσότερο για το γεγονός ότι το επίπεδο της κοινωνίας (κι αυτό φαίνεται και από την πολιτική και ιδεολογική σύσταση της) αποδέχεται τα σκυλάδικα και τις πορνοταινίες και όχι το μπλουζ για παράδειγμα ή τον πολιτικό κινηματογράφο. Μπορεί να χάθηκα στις σκέψεις μου αλλά ελπίζω να βγάζουν νόημα όσα γράφω.
  4. Dr. Lonnie

    Mr Delay and The Tallman- Demo

    Nasokosm να 'σαι καλά φίλτατε! Μας τιμάνε τα σχόλιά σας!
  5. Dr. Lonnie

    Mr Delay and The Tallman- Demo

    Φίλε Jazzjoker ευχαριστούμε για την εκτίμηση. Θα χαρούμε να σε δούμε από κοντά σε κανα live.
  6. Dr. Lonnie

    Mr Delay and The Tallman- Demo

    Mr Delay εδώ (lead guitar(συνήθως)/vocals). Σ' ευχαριστώ προσωπικά για το σχόλιο επί της φωνής και εκ μέρους της μπάντας για την συνολική θετική γνώμη. Να 'σαι καλά.
  7. Dr. Lonnie

    Mr Delay and The Tallman- Demo

    Έγινε. Οπωσδήποτε φίλτατε! χαχα
  8. Dr. Lonnie

    Mr Delay and The Tallman- Demo

    Να 'σαι καλά gvour. Χαίρομαι που σου άρεσε. Ο Νίκος είναι φίλος κι έχουμε παίξει μαζί κανά δυο φορές.
  9. Dr. Lonnie

    Mr Delay and The Tallman- Demo

    Φίλε Κωνσταντίνε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που εκτίμησες τη δουλειά μας. Να 'σαι καλά.
  10. Dr. Lonnie

    Mr Delay and The Tallman- Demo

    Αυτοί είμαστε. Ελπίζω να σας αρέσει! https://www.facebook.com/pages/Mr-Delay-and-The-Tallman/302737523190912
  11. Συμφωνω!Ειναι αυτη η μοντελοφοβια που λες κι εσυ και το συνδρομο της παραδοσιακης φιρμας στο καθε στυλ(Gibson εν προκειμενω).Γι αυτο και ρωταω..
  12. Γινε λιγο πιο σαφης φιλε Genius Loci..Ποιος θα κλεψει ποιον??
  13. Το καλο γιατι το γραφεις με μικρα να μην φαινεται? :)Αξίζει πιστευεις?
  14. Καλησπέρα!Βρισκομαι στην διαδικασία αναζήτησης μιας semi-hollow κιθάρας.Εχω ακούσει αρκετές Gibson και Herritage.Τα λεφτά που απαιτούνται γι αυτές όμως είναι πολλά αν μιλάμε για καινουριες.Και είναι αρκετά ακόμα κι όταν μιλάμε για μεταχειρισμένες.Πριν μερικές μέρες έπεσε στα χέρια μου μια Yamaha SA2200.Και μου άφησε την αίσθηση ενός πολύ αξιόλογου οργάνου και σε πολύ καλή τιμή(1400 στον Νακα-γυρω στα 1000 μεταχειρισμενη).Ποια είναι η γνώμη σας ρε παιδιά για την συγκεκριμένη κιθάρα?Αξίζει τον κόπο?
  15. Αυτό θα ήταν πολύ χρήσιμο γιατί είμαι πολύ κοντά στην αλλαγή του στοκ μεγαφώνου. Όποτε μπορέσεις στείλε μου να κανονίσουμε. Ευχαριστώ για τον κόπο σου και την περιγραφή όπως και να χει πάντως! Τα λέμε
  16. Φίλε Vagtanplan παρόλη την καλή σου θέληση αντιλαμβάνεσαι πως είναι δύσκολο να βγουν σαφή συμπεράσματα από τα αρχεία ήχου.. Θα ήθελα να μάθω ποιο το συμπέρασμα που έβγαλες για το καναβις ρεξ και τι άλλαξε στον μπλουζ τζουνιορ.
  17. Πόσο κοστίζει αυτό το σετ περίπου? Το site του Bill το έχω τσεκάρει.Επικοινώνησα μαζί του και αυτός προτείνει cannabbis rex.
  18. Γεια χαρά και πάλι...Είμαι σε καλό δρόμο αλλά ακόμα ψάχνω ;D Στις επιλογές μου είναι πλέον Cannabis Rex, Swamp Thang kai Private jack. Ποιά η γνώμη σας για το τελευταίο και γενικά για την σειρά Red Coat της Eminence σε σχέση με την σειρά Patriot?ΠΟιες οι πιθανές διαφορές??Στην τιμή πάντως είναι στα ίδια. Ευχαριστώ προκαταβολικά...
  19. Συγγνώμη αν γίνομαι βαρετός προσπαθώ να αποφασίσω! (σημειώνω ότι δεν υπάρχει πια αντιπρόσωπος eminence στην ελλάδα και η επιλογή θα πρέπει να μια κι έξω) Ανάμεσα λοιπόν σε swamp thang, cannabis rex, texas heat kai greenback/gb12 τι θα προτείνατε τελικά? Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση..
  20. κι εγω πμ πρεπει να σου στειλα! ναι θα θελα να τον ακούσω!μπας και αποφασίσω!
  21. Φίλε μου συγγνώμη αλλά επειδή είμαι καινούιρος στο φορουμ που θα το δω?
  22. Στο swamp thang προσανατολιζόμουν κι εγώ αλλά σε μαγαζί της αθήνας με αποθάρυναν γιατί είναι πολλά watt και θα υπολειτουργεί!Εσύ δλδ είδες αξιόλογη διαφορά με το μεγάφωνο?Άξιζε τον κόπο και το χρήμα? Και σχετικά με τις μόντες... Ποιές μόντες δοκίμασες και τις έκανες μόνος σου?
  23. Φίλε chord συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..Και τον ενισχυτή από Αθήνα τον πήρα...Έχω ήδη περάσει αλλά το συγκεκριμένο δεν πρέπει να το έχουν..Θα ξαναπάω όμως μια βόλτα. Μήπως έχεις κι εσύ κάτι να προτείνεις?
  24. Φίλε superfunk μετά από αρκετή αναζήτηση κλείνω προς το shamp thang!Ελπίζω να μην είναι πολύ μεγάλο... Το ψάχνω όμως στο τομαν και δεν βλέπω να υπάρχει..Επίσης έμαθα ότι πλέον δεν υπάρχει αντιπρόσωπος eminence στην Ελλάδα..Τι προτείνεις??
  25. Και κάτι τελευταίο φίλε superfunk.. Όταν μιλάμε γα πολλά watt εννοούμε??75 και πάνω?Δεδομένου ότι ο ενισχυτής είναι 15..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου