Προς το περιεχόμενο

sokratis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    12
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή sokratis

0

Φήμη

  1. Υπάρχει η δυνατότητα μέσω του link του D.I να πάρεις το σήμα σου πριν γίνει ballanced.
  2. Η συγκεκριμένη τεχνολογία βρίσκεται και σε κάποιες κάρτες της εταιρίας(saffire). Το έχω δοκιμάσει με την Pro 24 dsp. Εντάξει, μην περιμένετε να ακούσετε Genelec μέσω Behringer. Νομίζω ότι η προσομοίωση γίνεται πιο αισθητά μέσω ακουστικών, αλλά όπως γνωρίζετε κανένα σύστημα monitoring δεν είναι τελείως flat. Οπότε όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, πρέπει να γνωρίζεις το σύστημα σου καλά ώστε να σε βοηθήσει να κάνεις ένα check.
  3. Το automation με αυτό που περιγράφεις είναι διαφορετικά πράγματα. Αν δεν κάνω λάθος η συγκεκριμένη μέθοδος σε κάποια DAW είναι destructive και εννοείται ότι δεν έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με το automation. Αν σε βοηθάει να κάνεις monitoring το channel strip του DAW σου με οτιδήποτε έχεις φορτώσει(compressors,eq,effects, κ.τ.λ) και είσαι ο.κ από θέμα latency, τότε κάντο. Υπάρχουν μουσικοί που θέλουν να γράφουν dry και άλλοι που δεν μπορούν. Προσπάθησε να βρεις τι είναι καλύτερο για σένα :)
  4. Πάντως όλο αυτό περι headroom και dynamic range, διαφέρει από daw σε daw.
  5. Για την είσοδο του Cubase εννοούσα :)
  6. Έχει σημασία, γιατί αν παίρνει περισσότερο σήμα στην είσοδο, θα βγάζει και στην έξοδο.
  7. Όταν φτιάχνεις κανάλι audio έχεις σήμα στο cubase? Τσέκαρε το routing.
  8. Τι συνδέεις στη κονσόλα σου; Τσέκαρες καλώδιο; Δοκίμασε να βάλεις ένα μικρόφωνο στο κανάλι 1. Pan στο κέντρο. Βγάλτο από Sub, στείλτο μόνο στο Main. 80% πάντος πρέπει να είναι καλώδιο..
  9. Υπάρχουν και τα plugins της Universal audio με τις dsp κάρτες τους, αλλά εκεί περνάς σε άλλο επίπεδο..Κοστίζουν αρκετά χρήματα, αλλά κάνουν δουλειά.
  10. Headphone out -> line in στον ενισχυτή ακουστικών. Όχι ότι καλύτερο βέβαια, αλλά από τους αντάπτορες καλύτερα. Είναι πιθανόν πάντος να έχεις παραμόρφωση ή φυσήματα, αλλά και αυτό πάλι εξαρτάται από τον ενισχυτή, από την έξοδο της κονσόλας, από τα ακουστικά..
  11. Good work with the drums :) Τι reverb χρησιμοποίησες στο snare?
  12. Πάρε line out από την κάρτα και πήγαινε στο input του ampeg και μετά πάρε το line out του ampeg και πήγαινε στο line in της κάρτας. To Audacity δεν το ξέρω, αλλά λογικά κάπου θα έχει ρυθμίσεις για να επιλέξεις από που θα παίρνει σήμα για να γράψεις. Όρισε το line in της κάρτας.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου