Προς το περιεχόμενο

misterBin

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    35
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή misterBin

0

Φήμη

  1. λοιπον να τελειωνει το θεμα,ολα τα εφτιαξα εγω εκτος απο μαγνητες,γεφυρες,κλειδια,ποντεσιομετρα διακοπτες.ολα τα ξυλινα μερη ειναι δικα μου.δεν ηθελα κατι ετοιμο αν και θα στοίχιζε πιο φθηνα ....απο μαδερια τα εκοψα!!!! σεβαστη η αποψη σου.εγω προσωπικα την εκανα λεπτη γιατι με το πραγματικο παχος=βαρος σου πεφτει ο ωμος....χαχα Φιλε nasokosm μπραβο και σε εσενα και σου ευχομαι καλυτερες κατασκευες....μονο η καμπυλη στο σωμα εχει πολυ δουλεια,χαρα στην υπομονη σου...μπραβο και παλι!!!!!
  2. Δεν εννοώ με τα εργαλεια,εννοω τα υλικα τις κιθαρας. Ολα τα μερη εκτος απο τους μαγνητες τα αγορασα. Ρε παιδια δεν εχω λογους να πω κατι που δεν ισχυει.... Την προοριζα μαυρη λακκα αλλα ειπα να την αφησω στο χρωμα του ξυλου κι αν την βαρεθω αργοτερα,την βαφω.... Αλλα ολα αυτα ειναι υποκειμενικα για τα οργανα.Σε καποιους θα αρεσει ετσι και σε καποιους αλλιως. 3450 γρ περιπου. Ευχαριστω για τα καλα λογια... αντε να δουμε και το καμαρι σου....μονο εγω θα εκτίθωμαι...???? χαχαχαχα πλακα κανω ετσι?
  3. Το κοστος περιπου εφτασε στα 450 ευρω χωρις τους μαγνητες.Τους ειχα απο παλια. το καπακι ειναι επιπεδο χωρις καμπυλες και τα εργαλεια που χρησιμοποίησα ειναι πολλα και διαφορα.Πριονοκορδελα,πλανη,καθετο τρυπανι,τριβεια,ρουτερ,σκαρπελα,πριονια,λιμες κα. που δεν μου ρχονται στο μυαλο τωρα...!!! Τελικα χρειάζονται αρκετα εργαλεια,και εγω δεν το περιμενα.....για να κανεις σωστη δουλεια θελεις τα καταληλα.δλδ για τα ταστα θελεις συγκεκριμενο πριονι και λιμες,οπως για τα σκαψίματα θελεις ρουτερ κτλ. αλλα πανω απ ολα θελει μερακι...!!!
  4. Η επομενη πιστευω να γινει καλυτερη...χαχαχα
  5. Βασικα ο στοχος μου ηταν το λιγοτερο δυνατο βαρος. Τωρα για την βεργα νομιζω πως κακως την εβαλα τελικα,διοτι το μπρατσο ειναι τρια κομματια κολλημενα και οχι ενα μονοκομματο.Αυτο το λεω επειδη η κιθαρα ειναι κουρδισμενη και δεν εχω δει μεταβολή στο μπρατσο για την ωρα ουτε στο ελαχιστο,αλλα αυτο ο χρονος θα το δειξει ......!!!! Ευχαριστω για τα καλα λογια και σου ευχομαι καλες και πετυχημενες κατασκευες να εχεις.....!!!! Ισως κανουμε καμια κιθαρα απο κοινού καποια στιγμη....!!!
  6. Ευχαριστω,καλα κανεις και λες αυτο που δεν σ αρεσει....αν δεν ηθελα κριτικη δεν θα ανεβαζα φωτογραφιες. Οκ,η πρωτη κιθαρα μου ειναι και δεν ηθελα να εχω τιποτα ετοιμο εκτος απο τα μεταλλικα μερη. Αλλωστε δεν μπορω να αντιγραψω ακριβως ενα οργανο και δεν θελω..... Αυτα. Ευχαριστω παντως!!!
  7. Παιδια τελειωσα με την κιθαρα και εχω μεινει ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες. Θα μπορουσε να ειναι και καλυτερη...!!! Οσο για το radius,βρηκα πως γινεται.....δειτε εδω το βιντεο:http://www.handtooledguitars.com/videoviewer.php και εδω:http://www.mylespaul.com/forums/luthiers-corner/80744-diy-radius-sanding-blocks.html Και καποιες φωτογραφιες απο την κιθαρα.. πάντως παιζει καταπληκτικα....!!!!!
  8. [Ο πρόχειρος Στην πρώτη εικόνα είναι μια κατασκευή για ένα τακάκι για γυαλόχαρτο που δίνει τη δυνατότητα να δώσουμε μια καμπύλη στην ταστιέρα ΑΛΛΑ είναι δύσκολο να υπολογίσουμε με ακρίβεια το radius εκτός αν ξέρουμε καλά μαθηματικά (που προσωπικά δεν...)] με αυτο τον τροπο εκανα το radius. Μια χαρα βγηκε αλλα δεν μπορουμε να υπολογισουμε ακριβως ποσο ειναι....!!!
  9. Εγω την εφτιαξα,ολη η κατασκευη ειναι απο εμενα.....Ευχαριστω για τα καλα λογια...!!!
  10. [Τον έβενο για το pickguard τον βρήκες σε λεπτό φιλέτο, από που?] Οχι,απο κομματι εβενο που εχω εδω.το εκοψα στην κορδελα και το εφτιαξα...
  11. Οκ παιδες.....σας ευχαριστω πολυ!! Μια βοηθεια ακομα,η γειωση στην γεφυρα πως γινεται ρε παιδια ,ψαχνω αλλα ακομα δεν εχω βρει κατι....ρωταω επειδη πρεπει να τελειωνω με τις τρυπες και να αρχισω τα τριψιμματα για λουστρα....!!!! Ευχαριστω και παλι....
  12. Αυτο θα κανω,θα δοκιμασω αυτους που εχω και βλεπουμε...... Τωρα πειτε μου και την δικη σας γνωμη στα παρακατω διηλληματα:να την βαψω μαυρη λακκα ή να την λουστραρω στα χρωματα του ξυλου? και 2) εχω φτιαξει απο εβενο ενα Pickguards,ποιο να βαλω το πλαστικο ή το εβενινο? παραθετω και φωτο να μου πειτε την αποψη σας.....Ευχαριστω!!!
  13. Εχω δυο διπλους dimarzio dp-100 kai 101 νομιζω ειναι οι κωδικοι τους. Ειναι παλιοι αλλα θα τους δοκιμασω.Ρωταω επειδη εγω δεν ειμαι κιθαριστας,αρα δεν εχω ψαξη καθολου αυτο το θεμα....!!! Ο ηχος που μου αρεσει ειναι αυτος τις les payl.
  14. Μπραβο και σε εσενα φιλε.....πολυ καλη δουλεια!!!!! Το θεμα ειναι οτι δημιουργουμε και αυτο δεν πληρωνετε με τιποτα..... Καλη συνεχεια και το καλυτερο αποτελεσμα σου ευχομαι....!!!!
  15. Εγω το επελεξα γιατι το πραγματικο παχος σου κατεβαζει τον ωμο...χαχαχαχα και εγω ελπιζω να παιζει καλα,θα δείξει... σκεφτομαι να την βαψω μαυρη λακκα.τι λετε?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου