Προς το περιεχόμενο

ManMara

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή ManMara

0

Φήμη

  1. Got it! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια
  2. Ωραία νομίζω ότι το έπιασα. Έχω 3 ερωτήσεις: 1ον) Πως καταλαβαίνω πόσα ampere αντέχει μία πρίζα? Πρέπει να κοιτάζω τον πίνακα ή υπάρχει κανένα μαραφέτι που το βάζω στην πρίζα και μου λέει? 2ον) Προτείνεις δηλαδή τα 4 αυτοενισχυόμενα ηχεία και οι 2 ενισχυτές να συνδέονται σε ένα πολύμπριζο και αυτό να συνδέεται σε μία πρίζα, τα 4 ρομποτικά και τα led σε ένα άλλο το οποίο θα συνδέεται σε μία άλλη πριζα και ο στρόμπος με τη μηχανή καπνού σε ένα άλλο που θα πηγαίνει σε 3η πρίζα? Αυτές οι 3 πρίζες θα πρέπει να είναι κάτω από 3 διαφορετικές ασφάλειες σωστά? 3ον) Σε πολλά φόρουμ έχω διαβάσει ότι καλό είναι στο σύστημά σου να χρησιμοποιείς ένα power conditioner (όπως π.χ ο conditioner της FURMAN http://www.thomann.de/gr/furman_m10lx_e.htm ) για να προστατεύεις τον εξοπλισμό σου και να έχεις καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα.. Μήπως είσαι γνώστης του αντικειμένου?
  3. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Λοιπόν έχουμε και λέμε: Έχω 2 crown xti 4000 http://www.crownaudio.com/amp_htm/xti.htm που τρέχουν τα παθητικά ηχεια και 4 jbl eon αυτοενισχυόμενα: http://beallcenter.uci.edu/facility/docs/EON15.pdf Όσο για τα φώτα: 4 vizi spot 5r: http://www.americandj.com/pdffiles/vizi_spot_5r_81611.pdf (τα οποία τα πήρα επίτηδες επειδή έχουν πολύ μικρή κατανάλωση και μεγάλη απόδοση) Κάμποσα led par τα οποία δεν θα έχουν συνολική κατανάλωση πάνω από 1000 watt 1 στρόμπο 1500 watt και 1 μηχανή καπνού 1500 watt (δεν έχω αποφασίσει ακόμα τα μοντέλα) Αυτά μάλλον.. Αν προστεθεί κάτι άλλο αυτό θα είναι ένα laser τα οποία δεν έχουν μεγάλη κατανάλωση
  4. Καλησπέρα! Έχω ένα PA σύστημα του οποίου οι ενισχυτές έχουν ισχύ 6000 watt rms και σύντομα θα πάρω κάμποσα φωτορυθμικά τα οποία θα έχουν συνολική κατανάλωση ρεύματος 5000 watt.. Η ερώτηση μου είναι η εξής μιας και με τα ηλεκτρολογικά είμαι τελείως άσχετος: Πως θα είμαι σίγουρος ότι το μέρος το οποίο θα στήνω ολόκληρο το σύστημα μου θα μπορεί να ''σηκώσει'' όλα αυτά τα μηχανήματα χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις?? Αν κάποιος είναι σχετικός με το θέμα παρακαλώ ας μου δώσει τα φώτα του :) Ξέχασα να αναφέρω ότι το σύστημα χρησιμοποιείται μόνο για εφαρμογές με dj και όχι για live, αν αυτό έχει καμία σημασία
  5. Δυστυχώς δεν έχω τις γνώσεις να σου το πω αυτό με σιγουριά :( Μπορώ πάντως σίγουρα να σου πω ότι αυτό που άκουσα ήταν υπεραρκετό για να καταχτυπιούνται 500 άτομα (σε ανοιχτό χώρο) μέχρι τελικής πτώσεως!! Απίστευτο μπάσο και πάρα πολύ καλή απόκριση στις ψιλές.. Αν θυμάμαι καλά έχει και κόρνα 4" και παίζει πολύ καλά τις ψιλές. Γενικά πιστεύω ότι στην τιμή αυτή είναι από τα καλύτερα μπορείς να πάρεις. Επίσης να σημειώσω ότι εγώ είδα μόνο τα ηχεία... Δεν ξέρω με τι ενισχυτές τα έπαιζαν!
  6. Το σετ αυτό δεν το έφτιαξε η Jbl αλλά ο Thomann :P Όσο για το beach party που αναφέρομαι, ναι η μουσική έπαιζε από Dj! Ξέρω ότι όλο το concept αλλάζει σε live μουσική αλλά επιμένω ότι από τη στιγμή που το sub είναι 400 watt rms πιο ισχυρό από τον ενισχυτή χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην καεί ο ενισχυτής... p.s ούτε κι εγώ είμαι επαγγελματίας του ήχου μη νομίζεις ;)
  7. Τα συγκεκριμένα ηχεία τα έχω ακούσει σε beach party με 500 άτομα και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι υπερεπαρκούσαν! Δεν ξέρω κατά πόσο ο Xti 4000 θα σε καλύψει γιατί τα sub έχουν ισχύ 1600watt στα 4 ohm ενώ ο ενισχυτής βγάζει 1200.. Γενικά με τον 4000 δεν θα μπορέσεις να παίζεις στο τέρμα ούτε τα sub ούτε τα srx725 και είναι πολυ πιθανόν άμα δεν προσέξεις να σου μείνουν οι ενισχυτές στα χέρια.. Θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα να κατευθυνθείς προς την αγορά του Xti 6000 τουλάχιστον (αν επιμένεις για crown xti..)
  8. Παιδιά θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να με βοηθήσει με το εξής πρόβλημα.. Είμαι αμερική για 10 μέρες και σκέφτομαι να πάρω έναν ενισχυτή Crown, να τον βάλω στη βαλίτσα μου και να τον φέρω Ελλάδα μόλις γυρίσω... Γλυτώνω ακριβώς τα μισά λεφτά αν το κάνω αυτό από ότι να τον αγόραζα από thomann. Το θέμα είναι αν πετάξω την κούτα του και τον βάλω χύμα μέσα στη βαλίτσα μου είναι πολύ πιθανόν να με βάλουν να πληρώσω τελωνείο? Έχω ακούσει διάφορες συμβουλές του τύπου ''πακέταρέ το για δώρο'' ή ''χάραξέ το λίγο για να φαίνεται μεταχειρισμένο''.. Καμιά συμβουλή????
  9. Γράψε λάθος στον χαρακτηρισμό δορυφόροι :) Θα χρησιμοποιήσω αυτά τα 2 σαν κύρια ηχεία και άλλα 2 sub για μπάσο. Όσο για τη χρήση τους τα θέλω για εκδηλώσεις στις οποίες δε με καλύπτουν τα eon. Κυρίως εξωτερικούς χώρους..
  10. Καλησπέρα. Θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στην επιλογή 2 δορυφόρων jbl. Είμαι ανάμεσα στο να αγοράσω την καινούργια σειρά αυτοενισχυόμενων ηχείων prx 625 ή τα παθητικά mrx 525 με έναν ενισχυτή crown. Η διαφορά του κόστους τους (που δεν είναι τεράστια) δεν με απασχολεί τόσο όσο το ηχητικό αποτέλεσμα. Τα ηχεία τα θέλω για χρήση σε εκδηλώσεις (party κτλ, όχι live) και αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι τα ''γκάζια'' που θα έχουν και το μπάσο που θα βγάζουν. Θα προσθέσω και sub αλλά αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει η επιλογή 2 δορυφόρων. Την πάτησα ήδη μία φορά όταν μετά από τα eon 15 g2 αγόρασα τα eon 515 (ηχεία για πέταμα χωρίς sub) και θέλω αυτή τη φορά να κάνω τη σωστή επιλογή για την ένταση που χρειάζομαι. Αν κάποιος έχει άποψη για το θέμα παρακαλώ πολυ ας βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου