Προς το περιεχόμενο

shock

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    104
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από shock

  1. Εγώ θα κοίταζα μεταχειρα το PRO. Έχω δει αγγελίες το PRO12 στο kvraudio στα 190-200. Έτρεχε και μια καλή προωθητική ενέργεια της Steinberg πριν κάνα μήνα και πολλοί πήραν, δεν τους έκανε και τη ξεφορτώνονται. Νομίζω δίναν και 11 extra plugins.
  2. Αυτό που σίγουρα λείπει είναι το Soundtrack Pro που μάλλον "τελείωσε". Το Mainstage θεωρείται πλέον άλλο προιόν και πωλείται ξεχωριστά στα 24€.
  3. Οι κάτοχοι Mac ας δουν το Logic που κοστίζει πλέον ~150€. Θεωρώ ότι είναι πολύ τίμια τιμή για Multi-license software με τα χαρακτηριστικά και τη βιβλιοθήκη του Logic
  4. Yameth πες ότι βγαίνει το xoom χωρίς 3G και το αγοράζεις, (γιατί με 3G η τιμή πάει στον ουρανό). Τι software θα τρέξεις? Στο iPad έχουν επενδύσει ήδη εταιρίες όπως η Korg, Akai, Native Instruments, Tascam, Moog, Fairlight με αρκετά καλές υλοποιήσεις θα έλεγα. Μέχρι να βγουν αντίστοιχα προγράμματα για το Android θα χρησιμοποιείς προγράμματα του 2.2 δηλαδή για κινητά και θα κάνεις μόνο browsing/email και τα σχετικά. Θα έλεγα ότι θέλει κάνα χρόνο ακόμα το Android για να δούμε την αποδοχή του από τις εταιρίες. Ως τότε βλέπω τους κατόχους του να είναι οι ιδεολογικά αντίθετοι με την Apple ή όσους έχουν πραγματική ανάγκη κάποιο χαρακτηριστικό που λείπει από το iPad 2.
  5. shock

    Korg KRONOS

    SGX-1 Premium Piano: German piano with more than 4 GB in samples. 8 layers and the choice of opening angle of the tail of the piano. MDS EP-1 Electric Piano, electric pianos (with sound “signature” by George Duke, Herbie Hancock Rodan Rudess or others) Tonewheel CX-3 Organ: integrating technology famed CX-3 in the Kronos. Drawbars controllable from its faders. Leslie Posilibidad to adjust the joystick, from speed to the position you just rotate. MS20-EX Legacy Analog Collection : emulación del sinte vintage Korg MS20. EX Polysix Legacy Analog Collection: Polysix emulation. AL-1 Analog Synthesizer NOD-7 Waveshaping VPM Synthesizer STR-1 Plucked String Synthesizer: a new generation of modeling. You can choose from the material of the rope, until the tension, the execution (if pick, rub with your finger …) HD-1 High Definition Synthesizer: A portion of all types of samples. -------------------------------------------------- +12 GB Samples στον SSD δίσκο + 16 μονάδες εφέ + Karma
  6. Να ρωτήσω κάτι. Τι σου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση σ' αυτή την "είδηση" και είπες να τη μοιραστείς μαζί μας; Ποια η χρησιμότητα της; Μη με παρεξηγήσεις, απλά έχω βαρεθεί να βλέπω διαφημήσεις εδώ και 3 χρόνια για ένα προιόν που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα και ποιος ξέρει ακόμα πότε θα κυκλοφορήσει αφού το πάνε από αναβολή σε αναβολή. Αυτό είναι πλήση εγκεφάλου. Τα πόσα test σε περιοδικά και "έμμεσες" όπως και η δική σου διαφημήσεις έχω δει δε λέγεται. Εχουν έτοιμους τους μελλοντικούς αγοραστές/χρήστες χωρίς κόπο και χρήμα. Την ίδια τακτική ακολουθεί και η Sony με το PS3 (το έκανε και με το PS2) αλλά και άλλες εταιρείες. Δεν σου λέω ότι έκανες επίτηδες "έμμεση" διαφήμηση αλλά νυσάφι πια. Κάποιοι βγάζουν δις και βρήκαν τρόπο να γλυτώσουν χρήματα και από τις διαφημήσεις. Ελπίζω το thread να μην γεμίσει γιατί ουσιαστικά θα είμαι και εγώ θύμα "έμμεσης" διαφήμισης. ΧΩΡΙΣ παρεξήγηση πάντα.
  7. Ανάσταση Να βαρέσουν οι καμπάνες του noiz παρακαλώ!! :D :D (Αστειεύομαι μην το πάρεις προσωπικά).
  8. οι προενισχυτές της (απ'οτι γράφεται) είναι πολυ καλύτεροι απο την 1820m... η yamaha βάζει τους ιδιους και στις ακριβες ψηφιακές κονσολες της. λένε πως είναι καλύτερη επιλογή από motu traveller' date='rme fireface αλλά έχει αυτό το γ@μημένο το mlan που κανείς δεν ξέρει τι παίζει με αυτό... (ουσιαστικά firewire κάρτα είναι) παιζει να μην έχω διαβασει πιο αντιφατικές γνώμες γι'άλλο προϊόν... (όχι τόσο για την ποιότητα,που είναι δεδομένη,όσο για την λειτουργικότητα)[/quote'] Πράγματι. Πάντως σαν κάτοχος της έχω να πω ότι είναι πολύ καλή και το mlan είναι απλά πολύπλοκο αν έχεις πολλά προιόντα mlan και αν θες να κάνεις περισσότερα από όσα έχει σχεδιαστεί να κάνει. Τα forum της Yamaha πάντως είναι σκέτος θυσαυρός και σίγουρα βοηθάνε να μπεις στο νόημα. Εγώ πάντως σε αυτά τα χρήματα (~440) δεν βλέπω άλλη επιλογή αρκεί να έχεις το στομάχι να το την φέρεις από Αμερική (Τελωνείο γαρ).
  9. Εγώ να ξαναρωτήσω. Την i88x την έχει ακούσει κανένας? Ο φίλος είναι ανάμεσα σε emu και m-audio αλλά πρέπει να πω ότι η i88x είναι ίσως φθηνότερη και πιστεύω ότι προσφέρει αρκετά πράγματα. θεωρητικά βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία αλλά έπεσε η τιμή από τα 1200$ γιατί εκεί είναι δύσκολος ο αναγωνισμός. Οι προενισχυτές της είναι ΙΣΩΣ καλύτεροι και από της 1820M.
  10. Μάλλον τα είπα ανάποδα. :oops: Μπορείς ν κάνεις BYPASS το εφφέ (INSERTION/SYSTEM) και όχι να προσθέσεις. Τουλάχιστον υπάρχει ένα delay στο MEF κάτι είναι κι αυτό.
  11. Και εγώ που νόμιζα ότι σε ενοχλούσε το βάθος και ήθελες να το βγάλεις.... ΟΚ το να βάλεις είναι εύκολο. Οπως είπες και εσύ είναι το μαγικό κουμπάκι κάπου αριστερά που γράφει master effect.
  12. Εγώ κατάλαβα ότι θέλει σε voice mode, σε ΟΛΟΥΣ τους ήχους του motif (και στους 1700?) να αλλάξει το βάθος. Το οποίο δε ξέρω πως γίνεται. Να βάλεις γίνεται (Master effect), να βγάλεις όμως? Μπορεί πάλι να μην κατάλαβα καλά.
  13. Aiolos Κάνε ένα google για τους προενισχυτές της i88x και δες και την τιμή της.
  14. Chuck Lavell και ένας Ελληνας ο Βαγγέλης Σαίτης.
  15. Ρίξε μια ματιά και στο Jamstix. Υπάρχει demo
  16. Σε ευχαριστώ Eyeprotocol. Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι ζούμε στην εποχη της αφθονίας και του καταιγισμού πληροφορίας. Μπαίνεις στο internet και ψάχνεις, ρωτάς, μαθαίνεις ενημερώνεσαι, μαθαίνεις με ποιο τρόπο και με τι θα καλύψεις τις ανάγκες σου. Πως θα κάνεις τη δουλειά σου ή το χόμπι σου. Πρέπει να ξέρεις όμως από πριν τι θέλεις αλλιώς οι πολλές λύσεις μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόσθετες ανάγκες. Με αυτό το σκεπτικό θέλισα να δώσω λύσεις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ που θα δώσουν την ώθηση που χρειάζεται κάποιος για να ξεκινήσει. Γίνονται ΘΑΥΜΑΤΑ με λίγα πράγματα αρκεί να έχει κανείς μεράκι. Οι Prodigy που έχουν τα ΔΕΚΑΔΕΣ synths, τον πρώτο δίσκο τον έγραψαν με ένα. ME ENA!! Ο Vince Clark με ένα pro-one έκανε θαύματα, μετά μάζεψε κι αυτός ότι synth υπήρχε (μέχρι και fairlight). Πολλές από τις μελωδίες που ακούμε ακόμα και σήμερα από τους beetles γράφτηκαν σε ένα "φθηνό" τετράκαναλο. Δε λέω να τα πετάξουμε όλα, και ούτε είμαι μινιμαλιστής η χρήση των παραπάνω παραδειγμάτων ήταν ακραία και σκοπό είχε να περάσει το μήνημα "Η μουσική έχει σημασία".
  17. KOTS αυτή η κουβέντα έχει ξαναγίνει, και θα ξαναγίνει, και θα ξαναγίνει....Ερχεσαι δημόσια σε ένα forum και λες ότι θα κλέψεις ένα πολύ καλό και για το λόγο αυτό ακριβό software για να κάνεις τη τρέλα σου; Είναι λίγο παρανοικό να δηλώνεις κλέφτης όταν θα μπορούσες πολύ εύκολα να είσαι νόμιμος κάτοχος και να έχεις απαιτήσεις. Μη βγαίνεις να δηλώσεις κλέφτης και μάλιστα σε ένα πράγμα που ΔΕΝ το χρειάζεσαι. Το Nuendo χρησιμοποιήται σε studio. Αυτοί έχουν μεγάλες απαιτήσεις. Για αυτό έχουν και μεγάλες κονσόλες. Γιατί δε πας να κλέψεις μια; Θα μου πεις δε γίνεται και θα σου πω όχι μόνο αυτό αλλά δε την χρειάζεσαι κι όλας. Μπορείς μια χαρά να κάνεις την τρέλα σου με ΠΟΛΥ φθηνότερο software και hardware. Aν μεγαλώσουν οι δουλειές σου που όλοι στο ευχόμαστε, αγοράζεις το διπλανό κατάστημα και ρίχνεις τη μεσοτοιχεία. Δεν ξέρω αν έγεινα κατανοητός. Και μια συμβουλή από μένα αν θες τη κρατάς. Προσπάθηκσε να ξεζουμίσεις αυτά που έχεις. Με λίγα πράγματα μπορείς να κάνεις θαύματα. Ενα φθηνό seq (~120) μερικά VST synths (~100) και ένα midi κλαβιέ (ας είναι dummy εντελώς) μπορείς να γράψεις αριστουργήματα. Εδώ σκοπεύεις να δώσεις 2500 για ένα synth, τι να λέμε τώρα. Τα πολλά μπλιμπλίκια δεν είναι σίγουρο ότι θα σου δώσουν τη μεγάλη ιδέα, την έμπνευση για το έργο που θα συζητάει όλος ο κόσμος.
  18. Θα σου πρότεινα να ακούσεις το ivory. Τρώει και αυτό αρκετή μνήμη αλλά ... θες τη μέγιστη αληθοφάνεια. Οσο για το pro88 δεν έχω διαβάσει και τα καλυτερα για την ποιότητα κατασκευής του.
  19. shock

    recording with mac

    Πειράζει που δε κατάλαβα την ερώτηση; Μήπως μπορείς να επαναλάβεις; Γράφεις με seq σε midi και θες να γυρίσεις τον ήχο στο seq πίσω για να γράψεις το αποτέλεσμα; Μήπως απλά παίζεις στο synth και θες να κοτσάρεις τα patch cords στο g4 για να γράψεις αυτό που παίζεις live? Μήπως απλά ρωτάς αν υπάρχει ένα audacity σε OSX?
  20. Εγώ πάλι έχω να σου προτείνω άλλη μια εναλακτική λύση, το IΟΝ. Αφού θα φτάσεις που θα φτάσεις στα χρήματα εκεί με το Nord ρίξε μια ματιά και στο ION. Εχει λάβει πολύ καλές κριτικές, το Panel του είναι αρκετά "λογικό" η ροή είναι εμφανής και έχει και λίγο από το κοκκινάκι της Clavia :) ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. Απλά να το ακούσεις και να έχεις εξαντλήσει όλες τις ενναλακτικές πιο πριν. Το κόστος του είναι γύρω στα 600¤ καινούριο σε μεγάλη χώρα της EE. Και επειδή θα σκάσω αν δε το πω με άλλα 400¤ παίρνεις OB12. Ουφ το είπα. Ναι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που στην αρχή ζήτησες αλλά αν είσαι από αυτούς που έχουν το μικρόβιο μέσα τους μπορεί σου έβαλα ιδέες. Υ.Γ Μερικές φορές νιώθω σαν πωλητής. :cry:
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου