Προς το περιεχόμενο

djObiwan

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    201
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από djObiwan

  1. καλησπερα! με ενδιαφερει κι εμενα κατι τετοιο.υπαρχει καποιος που θα μπορουσε να μου δωσει καποιες πληροφοριες? απαιτειται να κανεις εναρξη εταιριας? το bandcamp ειναι μια λυση αλλα τι γινεται στη περιπτωση που θελεις να εχεις καποιον ανεξαρτητο διανομεα ωστε να μπει η μουσικη σου στα μεγαλα ηλεκτρονικα καταστηματα? εχω βρει παμπολες πληροφοριες για το πως τρεχει μια ψηφιακη δισκογραφικη μου ειναι παρολαυτα πολυ δυσκολο να καταλαβω τι συμβαινει νομικα!
  2. το να βαλω μεγαλυτερο εσωτερικο σκληρο δεν ειναι επιλογη λογω κοστους. αποτι φαινεται και μετα τις απαντησεις σας θα καταληξω σε εναν εξωτερικο ο οποιος εχει κ την δυνατοτητα να τον συνδεσεις με 3 διαφορετικους τροπους,usb2,firewire & sata. ευχαριστω!
  3. γεια χαρα. δουλευω σε ενα macbook pro το οποιο δεν εχει πολυ μεγαλο σκληρο δισκο.σκεφτομουν λοιπον να αγορασω εναν εξωτερικο δισκο για να εχω μεσα τη συλλογη μου με τα samples τα οποια σαμπλαρωκατα καιρους και καποια sample libraries για το kontakt. τι σκληρο προτεινετε να επιλεξω?το βρισκετε καλη ιδεα,δλδ με την ταχυτητα του σκληρου θα ειμαι οκ? ευχαριστω! :D
  4. γεια χαρα παιδια , με ενδιαφερει κι εμενα η καρτα,εχω ηδη μια motu traveller και σκεφτομαι νααγορασω την MOTU Ultralite mkIII Hybrid λογω του μικροτερου ογκου μιας και προκειται να χρησιμοποιησω(για πρωτη φορα) ενα πιο portable setup,βασισμενο σε ενα macbook pro. ποιοτικα λοιπον σε σχεση με τη motu traveller θα λεγατε πως ειναι στα ιδια επιπεδα?
  5. ολα κουλ παιδια,βρηκα στην HSS. απλα δν απανταγαν στην αρχη ;D ευχαριστω για τον χρονο σας!
  6. το εχω κανει ηδη αυτο και δεν εχω βρει αυτο που ψαχνω. εαν μπορει να μου δωσει καποιος μια πιο συγκεκριμενη απαντηση,καλως.
  7. γεια χρα παιδια, χρειαζομαι αμεσα μια γενητρια(πετρελαιο η βενζινη),μπορειτε μηπως να με κατυθεινετε για το που μπορω να ρωτησω κτλ?
  8. γεια χαρα, 1) το keyboard συνδεεται ειτε με ειτε με usb ειτε με midi καλωδιο.οποτε αυτο που εχεις δεν κανει.**εαν εχεις μια κενη θυρα usb θα εισαι οκ ομως. 2) Yeap,δε θα εχεις προβλημα. 3) Ναι,σε οποιοδηποτε πληκτρο,knob,slider κτλ μπορεις να αναθεσεις οποιαδηποτε λειτουργεια θες μεσω του midi map. 4) Αν και δεν ειμαι ο καταλληλοτερος να προτεινω θεωρω πως οι 4 οκταβες θα σου ειναι υπεραρκετες σε πρωτη φαση.Για πιο συγκεκριμενα θα σε βοηθησουν αλλοι.Σε αυτα τα χρηματα μιλαμε σιγουρα για midi keyboard και οχι synth,το οποιο ειναι και κατι αλλο.
  9. djObiwan

    Japanese Jazz

    μπορει να βρειτε ενδιαφερον και το project που εβγαλαν απο κοινου ο dj krush και ο toshinori kondo.
  10. καλη η αγαπη για τον αθλητισμο αλλα και παλι δε καταλαβαινω πως κανεις μια πορεια για μια εταιρια. δε θελω να σε προσβαλω αλλα για να σου δωσω να καταλαβεις πως το εχω στο μυαλο μου,ειναι σα να κανει καποιος μια πορεια για την κοκα κολα,επειδη πχ την αδικησαν και δε τη βρισκουν σε ολα τα περιπτερα. το σκεφτομαι ακριβως ετσι.
  11. δε καταλαβαινω πως ειναι δυνατον να κανεις πορεια με αφορμη μια ποδοσφαιρικη ομαδα! ??? ???
  12. ναι δε διαφωνω.δε βρισκω καθολου πρακτικο το οτι δεν εχω νετ στο desktop.αυτο συμβαινει γιατι απλα δε μπηκα ποτε στο κοπο να παρω μια καρτα wifi. εχω κουραστει να πληρωνω ;D
  13. μπα δν ειναι τουμπανο το πισι.απλα πραγματα. απλα βλακωδως ειπα να ριξω μια ματια στο παιχνιδι,πραγμα το οποιο δε θα το ξανακανω γιατι ουτως η αλλως δε παιζω.
  14. ωραια κατεβαζω και ελπιζω να ξεμπερδεψω. παντως τωρα ολα δουλευουν,πολυ καλο αυτο.
  15. ωπ !συγνωμη,βιαστηκα.το σωστο λινκ: http://www.paranoiseradio.com/ ;D
  16. το βρηκα,το εσβησα και τωρα το πισι ξεκινησε κανονικα και λειτουργει! υπερευχαριστω! :D παρολαυτα πατωντας cntl+alt+del βλεπω πως τρεχουν παρα πολλα αρχεια με ονοματα τυπου: 06F06 06EE7 κτλ κτλ και ολα εχουν καταληξη exe.exe. δε μου φαινεται κ πολυ καλο αυτο!
  17. yeap.μονο για λιγες μερες ομως και δε το ανοιξα πανω απο 2-3 φορες.
  18. αυτο το πισι ειναι αποκλειστικα για μουσικη. παρολαυτα το μοναδικο προγραμμα εκτος μουσικης που ειχα κανει install λιγες μερες ηταν το gta san andreas. βεβαια το uninstall του εχει πανω απο μηνα που εχει γινει.
  19. προς το παρον μπηκα σε safe mode και κανω ενα scan με το avg(αν κ δν εχει ενημερωθει τελευταια). απλα επρεπε να πατησω το F8 λιγο αργοτερα. ενημερωνωνω για νεοτερα.
  20. γεια χαρα,ευχαριστω για την απαντηση. ναι χρησιμοποιησα καποιο φλασακι ειναι η αληθεια. με το F8 φορτωνει ενα παραθυρο το οποιο μου λεει να διαλεξω boot device. αποτι ειδα για να μπω στο system restore θα πρεπει να πατησω DEL και καθως περιμενω για το BIOS να φορτωσει να πατησω ALT + F2. το εκανα κι αυτο και μου εβγαλε ενα μηνυμα πως αδυνατουσε το συστημα να φορτωσει απο το συγκεκριμενο directory. εν τελει αυτο που ειδα μπροστα μου ως system recovery μου ειναι ενετλως ξενο και δε μοιαζει σε τπτ με αυτο που θα επρεπε να δω σε σχεση με αυτο που διαβασα στην επιλυση προβληματων της microsoft. ??? ??? ??? ??? ???
  21. πολυ καλη προσπαθεια απο ελλαδα τα: www.radiobubble.gr & www.paranoise.gr
  22. γεια χαρα, ολα λειτουργουσαν κανονικα με το desktop μεχρι και χθες. σημερα που τ ανοιξα μου εβγαλε καποια σφαλματα.2d57d.exe.exe ελεγε το παραθυρο.ανοιγει λοιπον,μπαινει στα windows και δε μπορω να κανω τπτ.δε δουλευει τοδιπλο κλικ πουθενα και δν εχω ιδεα τι πρεπει να κανω. επισης οταν παταω στην εναρξη δε μου βγαζει καμια απο τις επιλογες που θα επρεπε να υπαρχουν! οποιαδηποτε συμβουλη θα μου ειναι χρησιμη! **εχω εγκατεστημενα windows xp αν χρειαζεστε αλλες λεπτομερειες πρωτηστε με. επισης να πω πως απο αυτο το pc δε μπαινω στο νετ και το χρησιμοποιω αποκλειστικα για μουσικη. μια απο τις προηγουμενες μερες εκανα install ενα freeware προγραμμα και ολα λειτουργησαν απροβληματιστα.
  23. η καρτα ειναι αυτη που δινει η NI,audio 4 dj λεγεται.οπως ολα αυτα τα προιντα ετσι κι αυτο ειναι ολοκληρωμενο πακετο. δλδ δινει 2 timecoded cd's + vinyls,audio interface + το traktor. *κλεινω τα παντα στο pc οταν το δουλευω,απο προγραμματα εως wifi,τα tracks τα εχω σε εσωτερικο σκληρο.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου