Προς το περιεχόμενο

zapnik3

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή zapnik3

0

Φήμη

  1. Με βοηθησατε παρα πολυ με τις προτασεις σας..Ηταν παρα πολυ καλες και ειδικα το site που ειχε δωσει ο φιλος, με εσωσε. Σας ευχαριστω πολυ! ;D
  2. Μπορειτε να μου πειτε μερικα τραγουδια που να ειναι τετοιου στυλ γιατι θα καλεσω την κοπελα μου το βραδυ στο σπιτι και θελω να κανω μια συλλογη απο τετοια κομματια. Ευχαριστω.
  3. Exω δικο μου μαστορα που παω τις κιθαρες για τα σεταρισματα.Ειναι καλος και τον εμπιστευομαι.Αλλα δεν ξερω ποσο θα "παει το μαλλι" και δισταζω να την παω μεχρι να μαζεψω καποιο ποσο.
  4. Για να μην ανοιγω νεο θεμα.Εχω μια tele fender squier affinity και τα ηλεκτρικα της εχουν αρχισει να τα παιζουν τελευταια.Ειδικα ο επιλογεας ενω τον αλλαζω μενει ο ηχος ιδιος η οταν παιζω χωρις να τον κουνησω αλλαζει παλι ο ηχος.Επειδη αυτο μου ειναι ενα μεγαλο προβλημα στα live, τι μπορω να κανω? ???
  5. Η αληθεια ειναι οτι αυτα που πρεπει να κανω ειναι περισσοτερα απο οσα περιμενα :P θα κανω ολα οσα μου ειπατε και δεν θα βιαστω :) θα σας ενημερωσω για το αποτελεσμα οταν τελειωσα Ευχαριστω!
  6. Γεια σας. Εχω μια ηλεκτρικη κιθαρα http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/default.asp?static=421&product=5282 που εχω βγαλει ολα τα ηλεκτρικα και εχει μεινει μονο το ξυλο.Χωρις pickguard ουτε καβαλαρη.Θελω να φτιαξω αυτην την κιθαρα απο την αρχη με αλλο pickguard μαγνητες και ηλεκτρικα. Εχω μονο το σωμα και την ταστιερα.Θα ηθελα να μου πειτε αξιολογους μαγνητες και ολα τα εξαρτηματα που πρεπει να παρω για να την ολοκληρωσω. Συγκεκριμενα παιζω μονο σε καθαρο και ροκ καναλι οποτε οι μαγνητες να ειναι καλοι για αυτα τα ειδη.Σας ευχαριστω προληπτικα :) . (To budjet μου ειναι μεχρι 200 ευρω )
  7. έχετε να μου πείτε κανένα καλό ωδείο στην θεσσάλονικη?
  8. κλασική θέλει να μάθει,του αρέση ο ήχος της :) εγώ σκεύτομαι να τον πάω σε ωδείο γιατί θα μάθει καλύτερα ένα αλλο που με απασχολεί είναι ότι είναι αριστερόχειρας και δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι τον μάθω :-\ επίσης η κλασική που του πήρα είναι δεξιόχειρη με ποιον τρόπο θα την κάνω αριστερόχειρη? απλά βάζοντας τις χορδές ανάποδα? ???
  9. Έχω έναν αδελφό που είναι 9 χρονών και θέλει να μάθει κιθάρα του αγόρασα μία κλασική 3/4 και το ερώτημα είναι το εξής : παίζω κιθάρα 5 χρόνια και λέω να του μάθω εγώ με όσες γνώσεις έχω η θα ήταν καλύτερα να τον πάω σε ωδείο? ???
  10. σκεφτομαι να παρω αυτην την κιθαρα... http://www.thomann.de/gr/bc_rich_mockingbird_special_x_ch.htm αλλα για να ειμαι σιγουρος θελω και αλλες γνωμες....αν εχετε δοκιμασει η ξερετε καμια καλητερη απο αυτην μπορειτε να μου την προτεινετε!θελω να αγορασω απο τον thomman και το budjet μου ειναι 400 ευρο...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου