Προς το περιεχόμενο

koutsx

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    28
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

koutsx ήταν Μέλος της ημέρας 16 Νοεμβρίου 2020

koutsx είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Professional Guitarist
  • Τόπος
    Athens

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή koutsx

17

Φήμη

  1. koutsx

    Paveza Guitars and coffee

    Having my morning coffee while playing my favorite guitar by Paveza.
  2. koutsx

    Testing New Lens w/Godin Encore

    Καλησπέρα σε όλους, ένα σύντομο βίντεο με την Godin Encore δοκιμάζοντας καινούριο φακό στην κάμερα!
  3. Κάτι που σκεφτόμουν καιρό είναι να κάνω μια σειρά από βίντεο τα οποία δείχνουν τον χαρακτήρα της κιθάρας ως πολυφωνικό όργανο συνδυάζοντας αρμονία και μελωδία. Έτσι δημιουργήθηκε το "The Dirty Series" το οποίο θα είναι μια σειρά απο τέτοια βίντεο βασισμένη σε ελληνικά κομμάτια με πειραγμένη αρμονία και ηλεκτρικό ήχο εξού και η ονομάσια. Καλή ακρόαση!
  4. Ευχαριστώ πολύ! Να σαι καλά!!!
  5. Να σαι καλά φίλε!Ευχαριστώ πολύ!
  6. Πολλά μπλιμπλίκια και πατήματα ρε συ fusion χαχαχα...αστειεύομαι φυσικά! Είμαι λίγο πιο straight forward σε αυτά προσωπικα...μία κιθάρα,έναν ενισχυτή και πολύ λίγα πράγματα...πάντως έχει ενδιαφέρον αυτό που είπες θα το εξετάσω!Να σαι καλά και πάλι!
  7. Ευχαριστώ πολύ! το παίξιμό είναι live οπότε δεν θα μπορούσα με μια κιθάρα να το κάνω όλο αυτό και γενικά είμαι της άποψης οτι less is more! πάντα μιλάω για μένα εννοείται! Ωραία ιδέα όμως για κάτι πιο ´´στημένο´!Να σαι καλά για το feedback!!!
  8. ευχαριστώ πολύ για το feedback! Προσωπικά το είχα φανταστεί έτσι...μια δόση χάους μέσα στην ηρεμία εξού και τα εφέ και ο ηλεκτρικός ήχος!Χαίρομαι που σας άρεσε!
  9. Τα ᾽᾽Φθηνά Τσιγάρα᾽᾽ είναι μια ελληνική ρομαντική κωμική ταινία του 2000 σε σκηνοθεσία του Ρένου Χαραλαμπίδη. Εδώ και 10 χρόνια μου κρατάει συντροφιά πιστά κάθε καλοκαίρι και είναι από τις λίγες ταινίες που μου βγάζουν ῾᾽κάτι᾽᾽.Την μουσική έχει γράψει ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος. Αυτή είναι η δική μου κιθαριστική προσέγγιση στο soundtrack της ταινίας και ελπίζω να σας κρατήσει συντροφιά όπως εμένα τα Φθηνά Τσιγάρα.
  10. Αυτή είναι η συμμετοχή μου στον διαγωνισμό του Mateus Asato!Ελπίζω να σας αρέσει!
  11. koutsx

    ANOMALIE - DAYBREAK (Guitar and Bass cover)

    Aρχικά ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Yameth!Ναι οντως το δύσκολο κομμάτι είναι να προσπαθήσεις να εξομοιώσεις τον ήχο του lead πλήκτρου , να το πώ έτσι απλά , αλλά το πιο δύσκολο είναι αν πετύχεις το όλο laidback groove που έχει το κομμάτι και το σολιστικό φυσικά!Αυτό το "παίζω λίγο πιο πίσω απο το beat" ας πούμε.Ευχαριστούμε και πάλι!
  12. Ένα cover που κάναμε με τον φίλο και σπουδαίο μπασίστα Βίλλη Καμπάνταη στο "Daybreak" από Anomalie.Enjoy!
  13. Να είστε όλοι καλά για τα σχόλια!Ευχαριστώ πολύ για το feedback!
  14. Καλησπέρα στην ομάδα. Παραθέτω έναν αυτοσχεδιασμό σε ένα Backing Track από το CoffeeBreakGrooves σε ύφος R'n'B / Neo-Soul προσπαθώντας να ενώσω γραμμές και νέες ιδέες στο παίξιμο μου!Χρησιμοποιώ την Musicman JP13, Axe Fx II και το Torpedo Wall of Sound VST plug-in για τα tones!
  15. Σε ευχαριστώ για τα λόγια σου αλλα πριν εκφράσεις αυτά θα έπρεπε να ξέρεις οτι συνθετικά χρησιμoποιείται tension απο Chordal αρμονία πάνω σε Em minor and dorian scale καθώς και πολλές αναστροφές των συγχορδιών που μάλλον σου ακούγονται ξένες.2ον η χρήση του τρεμολο γίνεται φυσικά στο τέλος της φράσης γιατι παίζω μόνος μου και έτσι το έχω φανταστεί και 3ον δεν σκοπεύω σε κάποιο τελείωμα ας πούμε για να λήξει κάπου για τον απλούστατο λόγο οτι δεν είναι κομμάτι. Φιλικά Γιάννης Κούτσικας
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου