Προς το περιεχόμενο

John N

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή John N

0

Φήμη

  1. Δέν βρήκα να αναφέρει κάποιος για την FENDER CLASSIC SERIES 70 (mexico) (611) http://www.thomann.de/gr/fender_70s_strat.htm http://www.fender.com/products/search.php?partno=0137000306 και δέ θέλω να ακούσω για το 7.25" Radius σαν μειωνέκτημα :P Α... επίσης οι μαγνήτες δε με αφορούν αφου αν όταν την αποκτήσω 8) θα της βάλω τους texas specials. Όσο για την american special, πέρα απο τους μαγνήτες, δε με εντυπωσίασε. κρίμα γιατί την έψηνα..
  2. Σωστός ο παίκτης... Συμφωνώ. Άσε που τελικά ο tweed δεν υπάρχει και πουθενά, και αν υπήρχε θα χε γύρω στα 700Ε χωρίς λόγω.. Θεωρώ πάντος τον blues junior πολύ ευέλικτο μηχάνημα, με την έννοια ότι υπάρχουν στο internet πολλά mods για αυτο τον ενισχυτή...
  3. Ελλάδα δεν έχω βρεί κάποιο μαγαζί να τον έχει.. όμως έχω ακούσει αυτο: και ακούγοντας λίγο απο το ηχόχωμα του καθενός φαίνεται μεγάάάάάλη διαφορά... πάντος νομίζω πως με τον απλό και το ηχειάκι, που δέν είναι και τόσο ακριβό, την κάνεις τη δουλειά όσο για το tube rectifier... δέν είμαι 100% σίγουρος οτι δεν είναι solid state..μάλλον είναι τελικά..
  4. Τελικά η διαφορά των 2 ενισχυτών αξίζει σε σχέση με τη διαφορά τιμής. Για να το θέσω αλλιώς.. Άν στον απλό blues junior βάλεις το Jensen C12-N, θα πλησιάσεις τον ήχο του tweed, ή οι άλλες διαφορές που έχουν (όπως το tube rectifier του δεύτερου) είναι πιό σημαντικές απο το μεγάφωνο?? ??? ??? ???
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου