Προς το περιεχόμενο

iratus

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    112
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από iratus

  1. Για οσους θα θελανε να εχουν τετοιους ηχους και δεν μπορουν να αποκτησουν τετοιο οργανο υπαρχει μια καλη συλλογη απο samples μονο με ηχους hang drums.

  2. Για χαρα ειμαι νεος με το συσκεκριμενω προγραμμα και προσπαθωντας να το κατανοησω και να αναθεσω τις παραμετρους του σε ενα midi controller πατησα κατι και το Fader μεταξυ τις εντασης των καναλιων εχει απενεργοποιηθει και δεν ρυθμιζει τις εντασης πλεον.Μηπως ξερει κανεισ τι πρεπει να κανω για να το ενεργοποιησω ξανα ?

     

  3. ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ

     

    Εχω ενα midi controller 2 οκταβων και θελω να παρω μια βαση για το studio για να το βαζω πανω γιατι δεν χωραει πουθενα.

     

    εχω δει στο thomann αυτο :

     

    http://www.thomann.de/gr/millenium_ks1001_keyboard_stand.htm

     

    αλλα σκευτομαι μηπως το ανοιγμα ειναι μεγαλο και δεν κανει.Μηπως ειναι καλυτερα να παρω ενα μικρο τραπεζακι ?

     

    ευχαριστω

  4. Θελω να διαγραψω απο τα αρχεια του cubase τα αρχεισιμοποιητα sample και audio που εχω φορτωση και δεν εχω χρησιμοποιηση σε καθε προτζεκτ που εχω κανει. Ξερει καποιος να με διαφωτιση για να μην κανω καμια πατατα ?

  5. βασικα εχο μια m-audio 24 96 και στο ρολοι υπαρχει μονο ο μικτης αυτης που διχνει οτι εχο κανονικα την εδαση αλλα το σημα ειναι πολυ πολυ χαμηλο.

    Πηγα απο πινακα ελεγχου αλλα δινει οτι η ενταση του ηχου ειναι απενεργοποιημενη.Μεσα απο το μσν γιατι δεν την ανεβαζει γμτ και πεφτει συνεχεια ?

     

  6. Γεια χαρα

     

    Χτες εκανα ενα μεγαλο λαθος.Εγκατεστησα το msn προκυμενου να μιλισω με ενα φιλο απο εξωτερικο.Δεν ξερω γιατι αλλα στις ρυθμισεις μου ριχνει πολυ τον ηχο μεσα στο msn.To προβλημα ειναι οτι ο ηχος εχει πεσει σε ολες τις εφαρμογες παρα πολυ σε ενταση και εξω.Ενω η ενταση μεσα στο msn διχνει οτι ειναι κολημενει στο κατωτερο επιπεδο.Μολις τη σηκωνω η ενταση αυξανετε στιγμιαια αλλα πεφτει αμεσωσ παλι στο κατωτερο επιπεδο.

    Τι δεν καταλαβενω καλα ?

    Πως να τη φερω παλι σε κανονικα επιπεδα

     

     

  7. Λοιπον το καλωδιο ειναι αυτο το s/pdif που ειναι ιδιο με τα rca αλλα με μεγαλυτερο παχος νομιζω (ελπιζω να βοηθησα)  8)

     

    Η καρτα ειναι η κλασικη 24/96 της m-audio

     

    Μονιτορ ειναι της jbl 4326

     

    Τωρα να σου πω οτι ακομα δεν καταλαβα τη πρεπει να δοκιμασω ακριβως ::)

  8. Εχω ενα ζευγαρι ενεργα monitors και εχω προβλημα με το ρευμα.Ολο το καιρο οταν τα εχω ανοιχτα και ανοιξω π.χ μια λαμπα η αλλη συσκευη που χρησιμοποιει ρευμα τα μονιτορσ γιατι μαλλον δεν εχουν αρκετο ρευμα σβηνουν για κανα 2 δευτερολεπτα(ακομα και αν ο γειτονας απο διπλα ανοιξει μια συσκευη  :o).Επισεις οταν κλεινω καμια συσκευη η διακοπτη μερικες φορες ακουω απο τα ηχεια ενα δυνατο peak του ρευματος και φοβαμε μην καουν καμια μερα.

      Εχω αγορασει πολυμπριζο ασφαλειας και το εχω συνδεσει με ενα voltage converter γιατι τα ηχεια δουλευουν στα 110V.Σκευτομαι να αγορασω ενα ups να τελειωνω με ολα αυτα !!!

      Πρεπει να παρω κατι συγκεκριμενο ? Δεν ειμαι σιγουρος για τι πρεπει ακριβως να προσεξω στην αγορα μου.Μπορει καποιος με γνωσεισ ηλεκτρονικης να με βοηθεισει ?  :D

  9. Γεια

     

    Εχω μια καρτα m-audio 24/96 και δεν μπορω με τιποτα να την κανω να εχει midi output στο cubase sx2.Exω δοκιμασει να κανω τα παντα αλλα τιποτα. Ξερει κανενας να μου πειτη πρεπει να κανω ωστε να εχω output η μεσω midi ειτε μεσω usb (προτημοτερο).Δουλεβω με soft synth.  ???

  10. Γεια

     

    Θελω να αγορασω ενα μικρο midi controller και ειμαι μεταξυ των novation sl 25 και sl 37 .

    Γιατι εχουν περιπου την ιδια τιμη σκευτομαι πιο απο τα δυο να αγορασω.Ειναι το 37αρι αραγε αρκετα πιο δθσκολο στη μεταφορα ?

     

    Ας με βοηθησει καποιος που εχει αντιστοιχη εμπειρια !!!

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου