Προς το περιεχόμενο

Giannis___

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    24
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Giannis___

0

Φήμη

  1. Giannis___

    60 seconds solo - John Drougas

    σε ευχαριστω πολυ,να σαι καλα!!! :D
  2. Giannis___

    60 seconds solo - John Drougas

    σας ευχαριστω παιδια και παλι,sotos9 δεν πολυ καταλαβα τι εννοεις θελεις να μου το αναλυσεις λιγο αν εχεις χρον βεβαια!! ;D
  3. Giannis___

    60 seconds solo - John Drougas

    σας ευχαριστω πολυ παιδια!!νιωστε ελευθερα ομως και σε αρνητικη κριτικη(να γινω καλυτερος θελω) δεν εχω κανενα θεμα απολυτως!! σας ευχαριστω και παλι!!
  4. Giannis___

    60 seconds solo - John Drougas

    καλησπερα παιδια θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας την συμμετοχη μου στον διαγωνισμο του David Walliman,θα ηθελα την γνωμη σας τελειως αντικειμενικα!!
  5. Giannis___

    DirtBox Competition

    δεν με πειραζει ο αλλος να παιζει του σκοτωμου και εγω εχω περασει τετοια φαση και περναω ανα περιοδους,με ενοχλει να μπορει να παιξει στο 200 bpm alter picking και να μην μπορει να vibratarει μια νοτα,εκει ξενερωνω!!!! ;D
  6. Giannis___

    DirtBox Competition

    παιδια το ξερω το παιδι,ειχε γινει ενα βιντεακι που ειχε ποσταρει για το διαγωνισμο του ντανιελ γκοταρντο,αφορμη για να τσακωθω με καποιον σε αλλο φορουμ οταν εξεφρασα την αποψη μου για το παιξιμο του παιδιου και δεν θελω να ασχοληθω αλλο!!!η βλακεια που εκανα ηταν οταν ποσταρα στο thread που ειχε φτιαξει ο georgekam ενα βιντεακι μου απο το technical difficulties του gilbert θελωντας να του δειξω οτι πολλοι παιζουν γρηγορα λιγοι εχουν frazing........οποτε δεν ασχολουμαι αλλο!!!!
  7. Giannis___

    DirtBox Competition

    δεν σε πιανω????? :o
  8. Giannis___

    DirtBox Competition

    Σ' ευχαριστω πολυ!!! ;)
  9. Giannis___

    DirtBox Competition

    θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου!!! ;D ;D
  10. Giannis___

    DirtBox Competition

    απλα σε ρωτησα επειδη μ ειπες για τα bends.......τεχνικα δν ξερω τι να σου πω,εχω κατι βιντεακια γυρω γυρω απο το βιντεο του διαγωνισμου αν εχεις χρονο ριξε μια ματια!!!σε ευχαριστω και παλι!!!
  11. Giannis___

    DirtBox Competition

    σ ευχαριστω για το σχολιο σου!!!παντα οτι λεγεται ειναι σε φιλικο επιπεδο!!! ;) Για μενα δυστυχως σε ολουσ τους διαγωνισμους εχει χαθει πλεον η μελωδια ολοι προσπαθουν να παιξουν οσο πιο σουπερ ουαου γινεται,επειδη προσπαθησα να βαλω και περισσοτερα χωσιματακια και πιο ρυθμικα πραγματακια μου εδινε την εντυπωση οτι χαλαγε το ολο υφος,βεβαια να σου πω οτι δν ειμαι και κανενας τρελος μουσικος και ισως να μην μπορω να το κανω ακομα αυτο(να μην επαναλαμβανομαι και να εχω κατι μεσα στο σολο μ που θα πεις ουαου),αλλα βλεπωντας ολους τους διαγωνισμους στο νετ και συμμετεχοντας στους περισσοτερους βλεπω οτι βαζουν εμμεσα τους κιθαριστες σε ενα τριπακι του στυλ ποιος θα κανει περισσοτερο τον κλοουν,με το οποιο δν προκειται να συμφωνησω ποτε!
  12. Giannis___

    DirtBox Competition

    σ΄ευχαριστω για το σχολιο σου,να φανταστω ομως οτι εισαι μπασιστας?????
  13. Giannis___

    DirtBox Competition

    Σ ευχαριστω πολυ!!! ;D
  14. Giannis___

    DirtBox Competition

    Σ΄ευχαριστω πολυ φιλε μου!!! ;)
  15. Giannis___

    DirtBox Competition

    καλησπερα παιδια!αυτη ειναι η συμμετοχη μου στο διαγωνισμο της Tc Eletronic...... [flash=200,200] τις γνωμες σας!!! ;D
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου