Προς το περιεχόμενο

Jet72

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    760
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    4

Video Comments από Jet72

  1. 18 λεπτά πριν, Nestoras είπε

    ...και που βέβαια απέκρυπτα επιμελώς για να μην γίνω αντικείμενο χλεύης...

     Αυτά είναι τα καλά του να μεγαλώνεις.

    Και εγώ πλέον μπορώ να λέω ευθαρσώς ότι μου αρέσουν οι Duran Duran αλλά και τα γεμιστά με ψιλολασπέ ρύζι (και σίγουρα όχι το σπυρωτό που μας δείχνουν οι διαφημιστές).

    • Χαχα 4
  2. Δεν ξέρω τι να πρωτογράψω για μία τόσο εμβληματική παραγωγή! Οι λεπτομέρειες που μπορεί να βρει κανείς είναι ατελείωτες και σίγουρα σε αυτό συμβάλλουν οι (πιτσιρικάδες τότε) μεγάλοι συντελεστές, όπως το πολυεργαλείο που λέγεται Greg Phillinganes.

    Στο 1:33 είναι "αυτό" που δεν γράφεται σε καμία παρτιτούρα, που δεν θα στο πει κανένας παραγωγός, που πρέπει να είσαι μουσικάρας για να ρίξεις το τόσο-όσο αλάτι το δικό σου.

     

     

  3. Αλλη μια περιπτωση οπου η προσπαθεια προσεγγισης του πραγματικου και φυσικου ηχου δινει ενα εμβληματικο ηχητικο αποτελεσμα! Αυτο το low fi λειτουργει τέλεια οταν ξερεις να το αξιοποιησεις!

  4. Γύρω στο 5:00 οι αρμονικές που βγάζει είναι ΔΥΟ οκτάβες πάνω και είναι αναμενόμενο, μιας και ακουμπάει - με το πλάι του αντίχειρα - την χορδή στο 1/4 του ελεύθερου μήκους της. Έτσι διπλασιάζει ΔΥΟ φορές την συχνότητα (επειδή υποτετραπλασιάζει το μήκος της ελεύθερης χορδής).

  5. Και λέω: ας φτιάξω επιτέλους το καλό μου καλώδιο, να μην χρειάζεται να βρω την θέση που "περνά" το σήμα, μάλλον κάτι θα έχει ξεκολλήσει.

     

    Του λύνω το βύσμα, παίρνω κολλητήρι, κάνω την δουλειά. Όλα καλά. Ήχος οκ.

    Και μετά βάζω ένα άλλο καλώδιο της πλάκας και ακούω "περισσότερο" ήχο και με όλα τα πρίμα του.

     

    Βρε μπας και η ατσούμπαλη κόλληση που έκανα (γιατί την έκανα πυρηνική, αντέχεις πλέον να κρεμαστεις από το καλώδιο κρατώντας το βύσμα - που λέει ο λόγος) μου κόβει συχνότητες;

     

    Αισθάνομαι ότι οι κολλήσεις είναι τα "επόμενα κσύλα", the next big thing στο forum........

  6. Τι ξυλα εχει αραγε ενα minimoog και κεραυνοβολει στα μπασα? Ο ηχος στα συνθια εχασε τον ογκο του οταν εγιναν ψηφιακα ή μήπως επειδη μπηκαν σε πλαστικα κουτια??? Χμ.....

     

     

    Ωραιο το βιντεο, νομιζω δεν χωρανε αμφιβολιες. Τα ξυλα κουβαλανε μονο mojo, το οποιο δεν το διαβαζει ο μαγνήτης. 

  7. Η αμερικανική coolness του Ρικ κοντρα στη βρετανική coolness του Sting. Κόσμοι ασύμβατοι αλλα στο τελος συμπληρωματικοί, αφου συμφώνησαν στα... θεολογικά δογματικά ζητηματα της Μουσικης ( Μπαχ! ).

     

    Πολυ ενδιαφερουσα παρεα κ συνέντευξη, απο πολλες οπτικες.

  8. Καταπληκτικό!!

    "Μεγάλος" ήχος, ηρωικός, πλατύς, βαθύς, επικός. Είτε στα πολύ γκράντε του (P.Collins) είτε στα πολύ πιο "ύπουλα" και νόστιμα (Jeff Porcaro).... 

     

    Νιώθω πάλι έφηβος που πήρε χαρτζιλίκι και πάει στο περίπτερο για να αγοράσει μπαταρίες για το walkman!

  9. 22 ώρες πριν, dimsonic είπε

     

    έχω μάθει να ζω μαζί του.

    Απλά το έβαλα μπας και βρω συμπάσχοντες

    Λοιπόν και μένα δεν μου άρεσαν ποτέ οι AC/DC.

    Βέβαια δεν χρειάστηκε να ακολουθήσω καμία φαρμακευτική αγωγή γιατί περνώντας ο καιρός μου πέρασε....

    Και πλέον όταν παίζει AC/DC στο ράδιο το τερματίζω. 

  10. Πραγματικός ταχυδακτυλουργός! Ό,τι αρνητικό και αν σκεφτώ βλέποντας / ακούγοντάς τον θα είναι απλά προϊόν της... ζήλιας μου!

     

    Με την ευκαιρία, όλο αυτό που βλέπω μερικές φορές σχετικά με το tapping και τις tapped αρμονικές απαιτεί (εκτός της τεχνικής) άπειρους κομπρέσσορες, κάργα gain, σουπερλόου άΚΣιον ή απλά είναι σουπερδάχτυλα;

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου