Προς το περιεχόμενο

kuxvibes

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    17
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kuxvibes

0

Φήμη

  1. μονο οταν επιλεγω την εισοδο στιν κονσολα του φρουτι λοοπσ ι και κιουμπασε κανι παρασιτα
  2. ναι το asio ειναι σιγουρα σωστο... λατενσι εχει συνιστομενο 512. και μια αλλη επιλογη που λεει λατενσι hight kai low αλλα ουτε στο ενα ουτε στο αλλο δεν κανι καμια διαφορα... ενο αμα δεν το ηχογραφω και απλα παιζει μιδι τρακ παιζει πεντακαθαρα στο ρεκορδ κατι παιζει... και με κλιστα ολα μα ολα τα καναλια το ηζογραφο και παλι βγενι με παρασητα.. και λεω παλι μιπος φτεει το οτι .. δεν εχει fire wire βιζμα στην μυτρικη και πιγενει προτα σε fire wire καρτα?
  3. Γειά,χαρά σε όλους!!!! Θέλω να αγοράσω καινούρια κάρτα ήχου,αλλά δν ξέρω ποιά να επιλέξω. Έχω στο μυαλό μου,την Fast Track Ultra! Η χρήση που θα κάνω,είναι να ηχογραφώ το Synth,αλλά με την Fire Wire Solo που έχω δεν μπορώ,διότι έχω ένα πρόβλημα που δεν κατάφερα να λύσω. Η κάρτα δουλέυει μια χαρά,μέχρι να επιλέξω σε κάποιο κανάλι της κονσόλας του Fruty Loops,την είσοδο στην οποία έχω συνδέσει το Synth.Το πρόβλημα είναι ότι,αρχήζει και κάνει παράσιτα,σαν να βραχικυκλόνει,λές και πηγαίνει το ένα σήμα αντίθετα με το άλλο... Και χωρίς το Fruty Loops που το ηχογραφώ,(Νord Lead 2x),πάλι το ίδιο πρόβλημα αντιμετοπίζω. Σκέφτομαι,μίπως φταίει το ότι η μητρική μου,δεν έχει Fire Wire είσοδο και έβαλα Fire Wire κάρτα και πάνω σε αυτήν έβαλα την κάρτα ήχου.Σκέφτομαι μίπως είναι καλήτερα να πάρω άλλη κάρτα ήχου! Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει.... Ευχαρηστώ πολύ....
  4. για χαρα σε ολους .. εχω ενα προβλιμα και δεν ξερο ποςνα το λισω εχω σινδεση ena nord lead 2x με fire wire solo (καρτα ηχου) και οταν προσπαθο να ηχοφισω το συνθ κανι τρομερα παρασιτα ενο οταν απομονονο το συνθ κΙ πεζω χορις να ηχογραφο πεζι καθαρα και με το που πατισω ρεκορδ παλι κανι παρασιτα >:(¨
  5. εχις απολιτο δικιο αλλα απο την αλλη δεν ειναι και ευκολο να εκφραζεσε σοστα οταν εισαι ενα ενθουσιασμενω noob :) γιατι να μιν κανετε noob κατιγορια στο forum?.. παντος εχω εκπλαγει πραγματικα με το ενδιαφερον που διχνεις για την δουλια σου εισαι πανταχου παρων ο ποιο σινεπις admin:).... δεν θα ξανα επαναλιφθει..
  6. ενα μικρο help. πιρα νορδ και στο σιντι που πιρα μαζι με τα πλικτρα εχει κατι drivers usb για windows xp και εγω εχω τα windows 7 τι ακριβος ειναι αφτα? και μιπος αυτα επιρεαζουν στο οτι δεν μπορω να κανω automations απτο fl studio και καθε φορα που ξανα παταω stop και play χανοντε ολα τα presets? και που μπορο να βρω αλλα drivers? σιγνομη για τα ορθογραφικα ειναι αναποφεκτα :)
  7. δεν πιγα σχολοιο φιλε δουλεβο οικοδομη απο 16 χρονο φιλε και δισκολα θα διορθοθω:) το πισι ειναι hp διπλο πιρινος 2,6 και τρεχο μεσα το FL STUDIO εχω επιπροσθετι καρτα fire wire δεν μου εκοψε να διαλεξο μιτρικι με τετια θιρα.. και οταν εβαλα την καρτα ηχου δεν μπορουσα να την εγγαταστισω διοτη ειχε drivers μονο για windows xp ... αα και κατι ακομα που μπορω να βρο drivers gia nord lead 2x γιατι στο cd λεει οτι ειναι για xp και δεν μπορο να κανω automations και καθε φορα που ξανα παταω play χανοντε τα presets που εχω κανι απο το νορδ... ευχαριστο παρα πολυ και σιγγνομη για τα ορθογραφικα οσο ασα ξερω τοσα γραφω:)
  8. για χαρα σε ολους...Πιρα εναν κενουριο υ/η και το εξης προβλιμα οταν παταω τερματισμος δεν κλινει το πισι πρεπι να κανι κανα δυο ρεσταρτ για να κλισι και σκεφτικα μιπος φτεει fire wire solo (καρτα ηχου) επιδι δεν υπιρχε driver και κατεβασα απο το ιντερνετ καποια σιμβουλι ....?
  9. ασπουμε μια τετια συνδεση διλαδη ο ηχος απο τα synth και το pc ναι ερχονται απο το ηδιο καναλη
  10. το γνοριζω αυτο και εχω μα καρτα fire wire solo (m-audio) και midi xboard 49 απλα το θεμα ειναι οτι σινδεω το synth ασπουμε σε midi βιζματα αλλα ο ηχος δεν ερχετε απο το pc αλλα απο το synth και ετσι τα vst ακουγοντε απο την καρτα ηχου και το σιμα του synth δεν ερχετε απο το pc αλλα ξεχοριστα καμια σχεσι με το pc απλα το pc λιτουργει σαν sequencer ως προς το synth, και σκεφτικα μιπος πρεπι να παρο κονσολα να τα σινδεσο ολα εκι και μετα στην ισοδο της καρτας αλλα δεν einai πρακτικο ετσι διοτι θα πεζουν 5 πραγματα μαζι και ουτε eq δεν θα μπορο να βαλο διοτι θα επιρεαζοντε ολα... και λεω μιπος υπαρχει τροπος να αποφιγο να αγορασω κονσολα γιατι δεν ειναι και λιγα τα λεφτα.. αν μπορει καποιος να βοηθισει θα τον κερασω μια μπιρα απο το LIDL :) αντε και γαριδακια ...χαχαχα
  11. Για χαρα σε ολου και σηγνομη για τα ορθογραφικα δεν τα καταλαβα ποτε :) θα ειθελα την βοιθια σας ασχολουμε με PSYTRANE KAI PROGRESIVE εδω και 7 και τωρα βρικα την υκονιμικη δινατοτιτα να κανω ενα home studio επιτελους.. αγορασα ενα nord lead 2x και εχω σκοπο να παρω και virus η atruriα origin και εχω την εξης απορια πως μπορω να τα σινδεσω ολα μαζι οστε να χρισιμοπιο ταυτοχονα και vst απο pc .. χριαζομε κονσολα ? και αν παρω κονσολα χριαζομε και recorder? και αμα τα γραψω σε recorder θα γραφτουν σε ενα καναλι απο εχω καταλαβι? και αν τα γραψω 1 καναλι μετα μπορει? να γινι mastering σε ιδι μιξαρισμενο κοματι? σιγνομη αν σας κουρασα αλλα βασανιζομε :) και σιγνομη παλι για τα ορθογραφικα ... οικοδομος απο παιδη και δεν πιγα σχολοιο.. :)
  12. Αγαπιτε και φανταστικε longshadow:) τα pmc εχου πολυ ενδιαφερουσα εσθιτικη αλλα μαλον πρεπι να με πεις που βρισκετε εκινω το μαγαζι που μπορο να κουσω πολα μονιτορ να κατσο να λιοσω εκη μεσα :) παντος εφχαριστο για το αμεσω ενδιαφερον σας:)
  13. κανω πολλα ορθογραφικα ρε πεδια γιαυτο γραφο αγγλικα:) καλος σας βρικα:)
  14. akousa mono to Klein + Hummel 5.5 kai marese boro na pw alla den boresa na sximatisw gnomi giati o xoros itan 15 tertagonika peripou kai gia toso mikro ixio opos katalavenete elipe ligo baso :) alla den ksero leei oti exi ensomatomeno limiter low kai eq 2 perioxon ti noima exi na mou diorthoni ton ixo to monitor oeo? ektos an rotisa kotsana :) exw ena psefto home stoudio exw near esi 5 kai e-mu x board 49 kai irtha kipro gia doulia na mazepso lefta gia studio pira proigoumeni vdomada nord lead 2x kai thelo kala monitors kai skeftome gia mac pro 8 core basopagides anaklastes ktl.. me dio logia doulevo ews kai 16 wres tin imera merikes fores kai tha girisw ellada se kana 4 minw kai tha minw tapi kai psixremos alla tha kanw ena oniro polon xronon pragmatikotita...:)))
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου