Προς το περιεχόμενο

frapas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    24
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή frapas

0

Φήμη

  1. Λυπαμαι που για αλλα μια φορα θα αναφερθω σε αυτο αλλα ο thomann την εχει 148 ευρω την ax48b.Νομιζω οτι η διαφορα αυτη δεν αφηνει κανεναν αδιαφορο!Αντε ρε tony φερε και τις ultimate να τις παιρνουμε απο σενα.Επισης εχει βγαλει η roland μια διαφορετικη βαση.V-STAND λεγεται.
  2. Ναι ειναι εφικτο εφοσον το virus εχει εισοδο για sustain.Επισης πρεπει να τσεκαρεις αν μπορεις να αλλαξεις το polarity του sustain.Aν γινεται οποιο sustain και να παρεις θα κανει αλλιως πρεπει να το δοκιμασεις πρωτα.
  3. Αυτο που λες ειναι σωστο οτι πρεπει να συγκρινω τα ιδια πραγματα.Τη συγκριση ομως την εκανα στην αναζητηση ενος καλου va γενικα, οχι για να δω αν ειναι καλυτερα απο τα plug ins.Και κατεληξα σε δυο πραγματα virus c,nord lead3.Δεν πιστευω οτι μπορω να τα συγκρινω με καποιο plug in οπως επισης τα θεωρω πολυ καλυτερα απο alesis ion,ms 2000,oberheim ob12.Ειλικρινα ακουσα και το power core.Δεν λεω οτι δεν μου αρεσαν η οτι δεν εχουν φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο απλα τα hardware μου ακουγοντουσαν καλυτερα.Εξαλλου ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι σε δυο χρονια τουλαχιστον δεν θα υπαρχει λογος για hardware synth.Midi keyboard και ολα απο laptop(εξαιρουντα τα αναλογικα).Τελος παντων,ο ηχος του καθενος ειναι προσωπικος. Να στε ολοι καλα.
  4. Δεν θα τολμουσα ποτε να συγκρινω τα real analog με τα virtual analog.Επειδη ομως τα va τα εχω ψαξει παρα πολυ ακουγοντας τα διπλα διπλα στην ιδια κονσολα και στα ιδια monitor με plug ins οπως το modular της moog και το korg legacy και διαφορα αλλα τα hardware ειναι καλυτερα.Αρκει να σκεφτεις οτι τα hardware εχουν φτιαχτει συγκεκριμενα για αυτο το σκοπο ενω τα plug ins προσπαθουν να προσαρμοστουν στο ηδη υπαρχον συστημα του υπολογιστη!Τελος παντων ειναι και το ποσο τα ψαχνεις και ποσο ιδιαιτερος ειναι ο ηχος που θελεις.Καποιοι ειναι υπερευχαριστημενοι με τα plug ins(και καλα κανουν)εμενα απλα δεν με εχουν πεισει ακομα.Ο ηχος του καθενος ειναι προσωπικος εξαλλου,δεν χρειαζεται να συμφωνουν ολοι. Αυτη ειναι απλα η δικη μου αποψη χωρις να ειναι απαραιτητα σωστη!
  5. Πιστευω οτι εχεις περισοτερες επιλογες και δυνατοτητες απο ενα harware synth. Περισσοτερες επιλογες ναι,περισσοτερες δυνατοτητες οχι!Καλυτερους φυσικους ηχους παλι ναι,αν ομως εισαι στη φαση virtual analog(nord lead,virus)τα plug ins θελουν δουλιτσα ακομα.Με το hardware synth παντως εχεις το κεφαλι σου ησυχο,με τα plug in ακομα.......!Αν παντως το παρεις θα περιμενω να διαβασω ενα αναλυτικο post! Να σαι καλα!
  6. Οταν το ειχα δει ειχα ενθουσιαστει και εγω.Σκεψου ομως οτι ολα τα plug in θα πρεπει να τα εχεις original και οτι επισης ειναι ενα καινουργιο μηχανημα που δεν εχει δοκιμαστει.Εξαλλου θες τοσο να δουλευεις με plug ins στο live?
  7. Αν η τιμη ειναι καλη,δοκιμασε το και χτυπα το.Να ξερεις οτι ειναι παλιο μοντελο ομως.Εγω εχω το Α-37 εδω και 4 χρονια περιπου.Το κλαβιε ειναι ημιβαρυκεντρισμενο,πολυ πλαστικουρα αλλα καλυτερο απο του τριτον(οχι του 88pro).H συνδεση ειναι πολυ απλη.midi out του πληκτρου στο midi in του τριτον.Στα εγχειριδια θα βρεις ακριβεις οδηγιες για οτι θες.
  8. Φιλε απο τη στιγμη που θες ετοιμους ρυθμους δεν πας σε synth αλλα σε αρμονιο!!Το pa-50 για αυτα που ζητας ειναι μια χαρα!Μπες στο www.thomann.de το εχει καινουργιο γυρω στα 939 ευρω η 969 με πεταλια μαζι!
  9. Εαν εχει midi out αρκει και το αρμονιο σου.
  10. 12plus και τα τρια αυτα μηχανηματα ειναι πολυ καλα.Κανε τον κοπο και ακουσε τα!Πιο ευκολο παντως σαν χρηση workstation ειναι το triton λογο οθονης.Το μονο κατα τη γνωμη μου μειονεκτημα του motif ειναι η πολυ μικρη οθονη του.Οποιο παντως και να διαλεξεις αυτο που θελεις θα στο κανει και με το παραπανω!!
  11. Eyeprotocol συμφωνω οτι τους πιο φυσικους ηχους τους βρισκεις σε sampler αλλα με το live τι γινεται?Ακομα ειναι ριψοκινδυνο ενα LIVE μονο με pc.
  12. Τοτε μαλλον εκανα λαθος.Εγω θα σου προτεινα το motif αλλα κανε μια γυρα και ακουσε τα.Πολλες φορες ειναι καθαρα προσωπικο το τι αρεσει στον καθενα.
  13. ROLAND FANTOM,MOTIF ES6,TRITON EXTREME.Απο αυτα που θες καταλαβαινω οτι προκειται για ψιλοσκυλε φαση οποτε θα ελεγα TRITON.Ακουσε τα και τα τρια και δες τι σου αρεσει περισσοτερο.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου