Προς το περιεχόμενο

nickthegreek

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    39
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Τύμπανα
  • Day job
    Chemist
  • Τόπος
    Αθηνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή nickthegreek

0

Φήμη

  1. Κοιτα γενικα δεν σπανε ευκολα τα πιατινια,ειδικα τα καλης ποιοτητας.Βεβαια παιζει ρολο πως τα εχεις ακουμπισμενα στη βαση τους,το πως βαρας κλπ. Μεχρι τωρα εχω ραγισει μονο το ενα μικρο 14 crash της Zildjian και εστειλα μειλ στα κεντρικα και μου το αντικατεστησαν.Πηρε βεβαια καιρο,περιπου 3 μηνες αλλα μετα μου εδωσαν ολοκαινουργιο.Οποτε αμα παρεις καινουριο και παρατηρησεις ραγισμα η κατι αντιστοιχο ακουμπα το στην ακρη μιλα κατευθειαν με αντιπροσωπεια και θα βρεις λυση,μην αγχωνεσαι με τετοια θεματα. :)
  2. Καλησπερα.Να σου πω την αποψη μου,αν και δεν εχω εμπειρια οπως αλλοι εδω περα,καθως ειμαι και εγω 17 χρονων σαν και εσενα. Το μετριο σετ και τελεια πιατινια δεν ειναι κανενα προβλημα.Εχω μια yamaha rydeen,αξιοπρεπεστατο σετ σε φοβερη τιμη,και παιζω πια μονο με K custom,τα οποια τα πηρα σε καλες τιμες απο Νακα μεσα στα τελευταια 5 χρονια που παιζω.Και οπως εχω διαπιστωσει ειναι οτι καλυτερο εχω κανει. Στην αρχη που διαλεγα και φυσικα ημουν ασχετως δεν καταλαβαινα μεγαλη διαφορα αναμεσα στις μετριες και καλες σειρες αλλα οσο παιζεις το αυτι σου βελτιωνεται και δεν θα αντεχεις τις φτηνες σειρες. Συμπερασμα: αμα ξεκινεις με πολυ χαμηλες σειρες σε λιγο καιρο θα θελεις να τα αλλαξεις ολα τα πιατινια,δηλαδη θα πανε τζαμπα πολλα λεφτα.Οποτε η γνωμη μου ειναι ψαξε γυρω γυρω οπου μπορεις μαγαζια,αγγελιες κλπ αλλα και ιντερνετ(δεν ειναι οτι το καλυτερο γιατι καθε πιατινι διαφερει αλλα αξιζει) και αγορασε τα αργα αργα με βαση το τι χρειαζεσαι,μην βιαζεσαι.Αρχισε με hihat,ride,crash που κατα τη γνωμη μου ειναι τα πιο σημαντικα και μετα πηγαινε σε πιο δευτερευοντα. Σορρυ για την μεγαλη απαντηση.Ελπιζω να βοηθησα.
  3. Ειπα να παραθεσω και εγω ενα απο τα αγαπημενα μου drum solo.
  4. Τσεκαρε και τα Turkish επισης...Ακομα αμα εισαι Αθηνα περνα μια βολτα απο τον Τριμη που εχει Constantin,πολυ καλος ηχος και στις τιμες που ψαχνεις. Μεινε μακρια απο χαμηλες σειρες μεγαλων εταιρειων... Το Zildjian Planet Z Ride μου το εχω κανει φωτιστικο. ;D
  5. Να παραθεσω και εγω μερικες εταιρειες που μου εχουν κανει εντυπωση. Μικρη φινλανδικη εταιρεια : http://www.kumu.fi/english/sets.html Τα πιο ωραια ντραμς στον κοσμο κατα την γνωμη μου + οτι εχει δικα του ξυλα : http://www.bradydrums.com.au/ Free floating custom drums,απιστευτος ηχος : http://sleishman.com/sleishman-drums/custom-drums.html Οχι και οι πιο φτηνες επιλογες αλλα τουλαχιστον εχουν δικα τους ξυλα (οχι οτι εχω προβλημα με τα Keller),αλλα ειμαι να το πληρωσεις τοσο ας το κανεις καλα τουλαχιστον ;D
  6. Εγω στο πρωτο και μοναδικο μου λαιβ εκανα το λαθος να αρχισω να πινω red bull και κατεληξα να με εχει πιασει υπερενταση μαζι με αγχος και να τρεμω ολοκληρος,πηγαινοντας το πρωτο τραγουδι με την μπαντα αρκετα εως πολυ πιο γρηγορα.Απο εκει και μετα και μολις ειδα κατι φιλους κατω και να χειροκροτανε γενικα ηρεμησα και επαιξα χαλαρα.Δυστυχως ακομα φοβαμαι να βγω να παιξω σε σκηνη ευκολα μηπως κανω λαθη αλλα τελικα λαθος και να κανεις,διορθωνεται και το διασκεδαζεις στο τελος. (Μπυρες δεν ακουμπησα πριν γιατι φοβομουν οτι δεν θα εχει καλο τελος)
  7. Παντως κοιτα και στις αγγελιες του φορουμ μπορεις βρεις πολυ καλα πιατινια σε φοβερες τιμες και θα εχεις και την δυνατοτητα να τα ακουσεις και να επιλεξεις τι σου κανει και τι οχι χωρις να ρισκαρεις τα λεφτα σου με αγορα απο το ιντερνετ(να μην σου αρεσει το πιατο,να γινει καμμια στραβη να εχεις να στελνεις μειλ,τηλεφωνα,πισω τα πιατια για καινουρια κλπ). Με μια γρηγορη ματια ειδα αυτο: http://smart.noiz.gr/details.php?id=41220 (Δεν εχω καμμια σχεση με τον ανθρωπο που εβαλε την αγγελια ουτε κανω διαφημιση) απλα μου φαινεται φοβερη τιμη.
  8. nickthegreek

    Otomata

    Ακυρο απλα ειχε κολλησει το pc και δεν μου το εκανε link. ;D
  9. nickthegreek

    Otomata

    Παιδια εφτιαξα ενα και το εκανα copy αλλα δεν βρισκω με τιποτα το URL για να το κανω λινκ.Που ακριβως βρισκεται?Ευχαριστω.
  10. Εγω παντα παιζω ξυπολητος,αλλα το χειμωνα ειναι παγωμενα τα πεταλια και δεν αντεχεται. :'( Ασχετα απο πλακα παντως το παπουτσι παιζει σημαντικο ρολο,αλλα ειναι προσωπικη επιλογη του καθενος.Αμα παιζεις απο τοτε που αρχισες με μποτες cowboy και το καλυτερο παπουτσι να σου δωσουν δεν παιζει να το συνηθισεις γρηγορα.Εγω παιζω με σκειταδικα παπουτσια η με σταρακια μονο και μονο επειδη αυτα φοραω,η ξυπολητος αλλα μονο στο σπιτι.Ο καθενας με οτι τον βολεβει,δεν υπαρχει καλυτερο και χειροτερο. Αν και τα βατραχοπεδιλα σε καλοκαιρινη συναυλια διπλα σε καμμια παραλια πρεπει να δινουν πολυ στυλ. ;D
  11. Ναι το σκεφτομαι για δευτερο.Το θεμα ειναι οτι αντε να βρω να το ακουσω... Αλλα πιστευω οτι φαινονται πολυ καλοφτιαγμενα.Λογικα θα το παραγγειλω μεσα στην βδομαδα,θα σας πω γνωμες οταν ερθει. ;)
  12. Καλησπερα. Ηρθε το Πασχα και λογικα θα μαζεψω μερικα χρηματα απο συγγενεις(νονες,θειες κλπ κλπ) και εβγαλα και μερικα ψιλα παιζοντας σε μια συναυλια και σκεφτομουν να παρω ενα snare. Ετσι κοιτωντας στο φορουμ επεσε το ματι μου σε μια εταιρεια pegasos και οπως κοιτουσα στο site ειχε παρα πολυ ωραια κομματια σε πολυ καλες τιμες. Η ερωτηση μου ειναι,αξιζουν? Ειδικοτερα κοιτουσα αυτο: http://www.snareshop.de/index.php/Snaredrums/Pegasos-Custom-Snare-12-x65-/shop_flypage.html Ευχαριστω!
  13. Και ομως τα pitch black τα εχει ο Νακας αν θες να τους ριξεις μια ματια.Στο κεντρο τουλαχιστον,για αλλου δεν ξερω.
  14. Η Gretsch Catalina Jazz σιγουρα θα υπαρχει στο drumstore.Αλλα οπως θα σου απαντησουν και αλλοι εδω:"Κοιτα και μεταχειρισμενες στις αγγελιες" και για οποιαδηποτε απορια ρωτα εδω η στειλε μου κανα μηνυμα. Να εισαι καλα.
  15. Ειχα παει πριν κατι μηνες και αν θυμαμαι ειχε ακομα μερικα.Αν του εχουν μεινει ακομα δεν ξερω...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου