Προς το περιεχόμενο

vastrange

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    185
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Δεν ενδιαφέρει κανένα
  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή vastrange

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. O "τελικός ήχος" δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το πόσο κοστίζει ο εξοπλισμός. Τα τελευταία χρόνια περισσότερο από ποτέ, υπάρχουν στην αγορά μουσικού εξοπλισμού, "οικονομικές" αλλά ποιοτικές λύσεις για όλα σχεδόν τα πορτοφόλια. Τώρα αν συνεργάζονται καλύτερα μεταξύ τους οι οικονομικότερες κιθάρες με τους αντίστοιχους οικονομικότερους ενισχυτές ή πετάλια κλπ απ' ότι με τα πιο ακριβά νομίζω είναι πιθανό, αλλά θα ήθελα να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω και να μας πεις τι σε οδήγησε σε αυτό το σκεπτικό.
  2. πόσο πήγε το μαλλί? η κιθάρα κούκλα!
  3. φίλε SF νομίζω θα συμφωνήσεις.... o neck της jazzmaster είναι μαγικός και αξεπέραστος όπως αντίστοιχα ο brigde της telecaster.
  4. vastrange

    Jazzmaster για metal

    βατραχοπέδιλα για ποδόσφαιρο....
  5. Οι πρώτες telemaster, αν θυμάμαι καλά, βγήκαν από το custom shop της fender (πολύ λίγες αρχικά) λίγο πριν το 2008 και είχαν τότε γύρω στα 3500 USD. Κατά καιρούς είχαν βγει και one offs από masterbuilders με μαγνήτες telecaster αλλά και stratocaster. Τότε στα μουσικά forum είχε γίνει κυριολεκτικά χαμός και υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον. Μετά η Warmoth, MJT και άλλοι μπουτικάδες αντέγραψαν την ιδέα....όπως γίνεται πάντα. Τώρα έχουν γύρω στα 1400 USD που για USA made είναι λογική τιμή γι΄ αυτό που είναι ..... και πιστεύω ότι οι τιμές τους θα ανέβουν (ως μεταχειρισμένες) στο μέλλον. Η fender με τη σειρά αυτή πάει να πιάσει αυτή την έστω μικρή πελατεία, που γουστάρει την ευελιξία των ήχων της telecaster και την άνεση του σκάφους της jazzmaster, σε μια χρονική στιγμή που η αγορά των offset έχει πάρει τα πάνω της. Η κιθάρα βέβαια είναι 100% tele ηχητικά.... απλά έχει το μεγαλύτερο offset σκάφος. Προσωπικά τις γουστάρω με 1000! 8)
  6. O Vai σε συνέντευξή του έχει πει ότι τα σχέδια για τις κιθάρε του τα εμπνεύστηκε από κάτι κουρτίνες που είχε στο σαλόνι..... οπότε κάθε φορά που η γυναίκα του έχει τάσεις ανακαίνισης σε καναπέδες και ταπετσαρίες η ibanez θα βγάζει και κάποιο νέο μοντέλο. Πάλι καλά ..... θα μπορούσε να εμπνεόταν από το wc.... ;D ;D
  7. το έχεις δει αυτό? αν δεν το έχεις δει ...επιβάλλεται.
  8. ;D ;D 8)το ξέρω.... ο δικός μου είναι pro (5E5)
  9. Μιχάλη πολύ ωραίος! Καλόπαιχτος φίλε!
  10. vastrange

    5E3 Head

    ωραία δουλειά! πόσα watt είναι?
  11. που είσαι περιοχή? αν είσαι Αθήνα με κλειστά μάτια RETROLAB. ... myster_maze εδώ στο noiz.
  12. όπως και να 'χει η κιθάρα είναι κούκλα!!!
  13. άμα είναι vintage και έκανε τέτοια μόντα.... έχει πολλά κάκαλα...
  14. φλατς δικέ μου .... ωραία πράματα!!! έχει και πολύ ωραίο grain το σκλήθρο ;D :P
  15. θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μου έστελνες link σε pm για το Φιλανδό που φτιάχνει τα pickguard. Οι Charlie Christian τι βάθος έχουν σε σχέση με τους μαγνήτες της JΜ? Υποθέτω δεν χρειάστηκε να κάνεις κάποιο άλλο mod στο σώμα ε? Βάλε και καμμιά έγχρωμη φωτό έτσι να γουστάρουμε. SF σε ευχαριστώ για τα links!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου