Προς το περιεχόμενο

LK

Moderator
 • Αναρτήσεις

  8.313
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  7

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από LK

 1. Πρόσεξε. Αυτό που λες είναι θέμα μιας άλλης συμφωνίας, και όχι αυτό που ρώτησε ο OP. Το τι θα κάμουν οι γιο ράπερς....με το κομματι σας που διασκέυασαν , δεν σας αφορά. Και πολλά λεφτα να βγαλουν δικά τους θα είναι....εκτός αν συμφωνηθει διαφορετικά. edit: Π.χ. Μπορεί να συμφωνηθεί ότι θα σας το διδουμε προς διασκευήν και θα αμοιφθούμεν με 20% επί των κερδών σας.
 2. Τωρα έχεις και βεβαιον της ημερομηνίας από το Noiz. To βεβαιώνουν ενας αντμιν και 2 μοντεράτορες
 3. Όλα μπορούν να αλλοιωθούν. Από την ημερομηνία του youtube....έως την συμβολαιογραφική πράξη. Απλά ο νόμος θεωρεί(κατα τεκμήριο) ότι ο τελευταίος δεν θα το κάνει.
 4. Είναι απλό. Το θέμα είναι καταρχας αν αυτό το σύστημα θεωρείται ότι έχει τα απαιτούμενα από τον νόμο εχέγγυα να παρέχει βεβαιότητα ημερομηνίας (δεδομένου ότι είναι ένα ιδιωτικό σύστημα) και τι "ανελεγκτες" παρεμβάσεις (ακόμα και στον χρόνο που υποτιθεται πως βεβαιώνει) μπορούν να γίνουν. Φυσικά κατι λεει, αλλα θα λέει ακόμα περισόττερα αν αυτό το multi track το παραδώσεις συνημμένο σε αντιγραγο (σε ένα cd) στον Συμβολαιογράφο ....πάλι για το βεβαιο της χρονολογίας. Eίστε 3. Δώστε από 15 ευρω και παντε σε εναν συμβολαιογράφο.....ουτως ή άλλως,
 5. Δεν έτυχε να το αντιμετωπίσω δικαστικά...οπότε επιφυλάσσομαι (και έχουν δει πολλά τα μάτια μου). Σε κάθε περίπτωση ένα πενηντάρικο σε Συμβολαιογράφο, σε κάνει να κοιμάσαι ησυχός.
 6. Θα κάνετε ένα "χαρτί" που θα λέει ότι το κομματι ανηκει σε εσας τους τρεις, και ότι τους δίδετε τους Γάλλους την "άδεια¨ ΜΟΝΟ για διασκευη - remix. (Θα συμβληθειτε απο τη μια εσεις οι 3 ως δημιουργοι (ποσοστο 33,33 % έκαστος εξ αδιαιρέτου ή όποιο είναι το ποσοστό σας εν πασει περιπτωσει-το οποιο μονο συνολικα μπορει να εκχωρηθει (αν και κακως μπλεκω στα δικα σας αφου τα βρηκατε) ...και από την άλλη ο Γάλλος- Γάλλοι , όσοι είναι εν πάσει περιπτώσει). Θα αναγραφεται ρητά στο "χαρτι" οτι σε καμία περίπτωσει αυτή η άδεια ΔΕΝ εκχωρεί περιουσιακό δικαίωμα επι του δικού σας κομματιου, και φυσικά ότι ειστε εσεις οι δημιουργοί του ες αει (erga omnes ).......(θα αναφερεστε και στη διασκευη- remix ως δημιουργοί) Καλό ειναι να προηγηθεί η "κατοχυρωση" του δικου σας κομματιού σε έναν συμβολαιογράφο (για το Βεβαιο της Χρονολογίας-ότι δηλαδη το δικό σας κομματι προηγειται χρονικά από το δικό τους remix-διασκευή). Αυτη η κατοχυρωση (η πράξη στο συμβολαιογραφο- Ελληνα) , καλό θα ηταν να μεταφραστει και στα Γαλλικα και να μπει παράρτημα και στη μεταξυ σας συμφωνία "χαρτί" (το οποίο πρέπει επίσης να μεταφραστει επακριβώς και στα Γαλλικα (δηλαδη θα υπογραψετε 2 "χαρτια" της συμφωνιας και στα Ελληνικα και στα Γαλλικα [ιδιωτικά συμφωνητικά- που καλό θα ειναι να φέρουν βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής όλων των συμβαλλόμενων μερών ή έστω τις υπογραφες δυο μαρτυρων] ). Συμφωνήστε επίσης ότι για καθε διαφορα που θα προκυψει , αρμόδια θα ειναι τα Ελληνικα΄Δικαστηρια, για να μην τρεχετε στα Παρίσια..... Ήδη σας ανεβασα τα εξοδα αρκετά.Μπορώ να σας τα ανεβάσω κι άλλο.....αν δεν τηρήσουν τη συμφωνια Η Αλλή λυση......δωστε μας Γάλλοι ένα x μεγαλο ποσό......και κάντε το ό,τι θελετε (εκει μονο μνεια ότι είστε οι δημουργοι- εκχωρειτε όμως τα περιουσιακά δικαιώματά του συνολικά). ΥΓ Μην αρχίσουμε τωρα τον διάλογο, στο αν ειμαι υπερβολικός. Π.χ. Μια κάποια βεβαιότητα χρονολογίας είναι αυτη της Jul 5, 2019 που ανέβηκε το κομμάτι στο youtube, δεν ξέρω κατα πόσο όμως την λαμβάνουν υπόψη τους τα δικαστηρια (Γαλλικά ή Ελληνικα). Ή κατα πόσο η ανταλλαγη e-mail και ή συμφωνια μεσω αυτών υποκαθιστούν την υπογραφη (πχ μπορει να θεωρηθει ότι μιλαμε για σταδιο , έστω έγγραφης, διαπραγματευσης και ότι δεν επηλθε οριστικη συμφωνια επί όλων ή μερους των συμφωνηθέντων). Όπως καταλαβαινετε όλα αυτά είναι "αποδεικτικά μέσα" και όχι συστατικά μια συμφωνιας (η συμφωνια δεν χρειαζεται να είναι καν γραπτη, απλά ο εγγραφος τυπος της βοηθά στη απόδειξή της) , και το τι αποδεικνυουν κρίνεται διαφορετικά κατα περίπτωση. Το μυστικό είναι να αποτυπώσετε επακριβως στη γραπτη σας συμφωνια, με τρόπο που θα το καταλαβαινε και ένα τρίχρονο, όσο πιο ΑΠΛΑ γίνεται, χωρις να μπλεκετε με αοριστες νομικες έννοιες ,που μπορεί να δημιουργησουν αμφισβητήσεις, τα μεταξυ σας συμφωνηθέντα.
 7. LK

  Fender Vintera

  Οχι. Αλλα μεταγενεστερος συτου που λεω.
 8. Και μετα μιλάμε για κλιματική αλλαγή. http://www.pontos-news.gr/article/196664/iapones-glentoyn-me-pontiaki-lyra-ntaoyli-horo-kai-edesmata-vinteo?fbclid=IwAR0VukzsFr7aU-JSOmg4DpfTRvI1Hpa0yyW2Ki7N6GuZULUhc7tlbQYKEdE
 9. Πλέον, όπως εχουν γινει τα πράγματα ( παγκοσμιοποίηση-internet) δεν θα μου έκανε εντυπωση και αν έβρισκα μουσκους (προφανώς μιμητές) υμνητές της Κου Κλουξ Κλαν και στη Νιγηρία.
 10. Και πάλι άλλο λέει ο Ρεμπελ (αν μου επιτρεπει να τον ερμηνεύω), Δεν λέει που γεννηθηκε ο φασισμός, αλλά ποιοί...αρκετά χρόνια μετά, θεματολογικά τον χρησιμοποίησαν στη μουσική τους, και αν σε αυτό , έπαιξαν γενεσιουργό ρόλο οι κλιματολογικές συνθήκες.
 11. Εγώ θα συμφωνήσω με τον Ρεμπελ. Μεγάλος μέρος της θεματολογίας του Σκανδιναβικού μεταλ ήταν Ναζιστικό (υπήρχαν εποχές που χάζευα συνεντευξεις στο metal hammer - έτσι για πλάκα ). Αυτό δεν σημαίνει ότι συλλήβδην οι Σκανδιναβοί είναι Ναζιστές. Αν θες τη γνώμη μου, ουτε καν και οι μπάντες που το πρέσβευαν ήταν....ή μάλλον ήταν όσο "Σατανιστές" ήταν οι Venom. Το θέμα , και εκεί το πάει ο Ρεμπελ, είναι ότι (και αν ισχύει- αυτό συζητούμε εδώ) οι κλιματολογικές συνθήκες και η "μαυρίλα" ενέπνευσαν αυτην την "θεματολογική - μουσική επίφαση σκληράδας" (Ναζισμος -π.χ. ή Σατανισμός) να δημιουργηθούν εκεί.
 12. Άλλο metal, αλλο black metal. Αντμιν θες φροντιστήρια Άλλο να τραγουδάς "girls/girls/girls" και άλλο "at war with Satan" YΓ Σε κάθε περίπτωση, σημασία έχει που γεννήθηκε κάτι (και γιατί) και όχι που αναπαράγεται . Παντού μπορεί να αναπαραχθεί. Δεν θα σου πει κανένανας τίποτα αν παίζεις Celtic Frost στην Καραϊβική
 13. Εγω το παθαίνω με τα γλυκά. Ξέρω ότι με παχαίνουν...αλλα το αποδέχομαι και ενδίδω (τον χειμώνα)
 14. Τι να κάνουμε. Το ποτό ειναι ωραίο. Και το τσιγάρο ωραίο είναι. Και ο Μπακλαβάς ωραίος είναι......και όλα αυτά κάνουν κακό.
 15. Χαλάλι τους τα λεφτα. Ας πιουν ένα χυμό στην υγειά μας
 16. Εννοω ότι ενδεχομένως γνώριζε τους κινδύνους, παρ΄ολα αυτά ίσως τους αποδέχτηκε γιατι να της φαινόταν πιο δύσκολο να σταματησει....σε καθε περιπτωση δεν μπορω να μιλησω με ασφάλεια για την γυναίκα.
 17. Είχα πάει σε μια συναυλία Weckl. O άνθρωπος, και δικαίωμα του, ζήτησε από τα μπροστινά τραπέζια να μην καπνίζουν γιατί τον ενοχλούσε. Ξανα λέω σεβαστό. Εγώ δεν καθόμουν μπροστά. Παρ΄όλα αυτά επειδή είχα σκοπό να καπνίσω....έφυγα. Πληρωσα εισιτήριο ,και εφυγα. Δεν ήθελα refund. Απλά αν ηταν να μην καπνίσω θα πηγαινα γυμναστήριο. Έκτοτε δεν πηγα σε συναυλία , και δεν ξανα άκουσα Weckl ....oύτε στο σπίτι μου Μπορεί για κάποιους όλα αυτά που λέω να είναι μπουρδες. Σεβαστό επίσης. In my books, μουσική χωρις τσιγαρο και ποτό δεν λέει τίποτα. Και οι προπονησεις μου καθημερινα περιέχουν 7 km τρέξιμο... ..
 18. Ειναι γνωστό ότι ο Τζαγκερ κάνει τα πάντα για να μην πεθάνει. Μεχρι και μεταγγίσεις αίματος. Στη θέση του απλά θα ρωτουσα τον Κιθ.....πως τα καταφερνει (ασε που θα τους θάψει όλους )
 19. Οκ για να ειμαι ον τοπικ...ο Κηθ Μουν με αρεζε σουρωμένος.....οπώς ηταν παντα δηλαδή .
 20. Εγω δεν είπα καλλιτερα η χειρότερα, γιατι δεν μου αρεζε ουτε μευθσμενη ούτε silver Εγω άλλο είπα. Εν πασει περιπτώσει, όποιος δεν το αντεχει, να μην πίνει Εγω προσωpικά δεν πίνω (αν και δεν ειμαι μουσικός -αν και μου αρέσει το μπουρμπον και η βοτκα) αλλά με χαλάει τους κοιλιακούς .
 21. Εγώ σεβομαι απόλυτα την επιλογή της Ευμη και της καθε Ευμη. Δεν έχουν όλοι ονειρο ζωής να καμουν οικογεια και παιδια ....να γινουν και παππουδες...και να πληρωνουν λογαριασμους μεχρι να πεθάνουν. Εδωσε ό,τι ειχε να δωσει...μπορει να εδινε και άλλα , μπορει και οχι αλλα ηταν ΕΠΙΛΟΓΗ της.
 22. Σιγα μην κανομεν και τζοκινγκ πριν το γκιγκ Θα χει πλάκα να μην δεν έπινε και ο Σινάτρας
 23. Αν δεν εισαι αυτοκαταστροφικός δεν μπορείς να είσαι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ .&- Τωρα νταξ, αν παίζεις διασκευές τα ΣΚ, μην πινεις καλλιτερα .
 24. Τι να πω ρε παιδιά....υπάρχει μουσικός που δεν πίνει; Δεν ξερω και πολλά πράματα, αλλά ο Dexter Gordon στο round midnight (νομιζω υποδυόταν τον Lester Young) δεν είχε σταματημό (άσχετα αν δεν τον αφήνε η συζυγός ) Νομίζω ότι αυτές οι κορεκτίλες γεννήθηκαν μετά...δεν πίνουμε δεν καπνίζουμε..... Δηλαδή ο Keith Moon πως έβγαζε το σετ μιας και μιλάμε για drummers. Το πρώτο πράμα που μου ρθε στο μυαλό όταν διάβαζα το θρεντ
 25. LK

  ManosX Kalokairi 2019

  Δεν ξέρω τι σκεφτόσουν ή αν σκεφτόσουν κατι συγκεκριμένο, αλλά αυτοί ειναι ήχοι που θα τους άκουγες αν από το Beverly Hills οδηγούσες μέχρι το Hollywood....το 1989.
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε.