Προς το περιεχόμενο

kostas_

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    35
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kostas_

0

Φήμη

  1. @ Brutus, Τον TH30, έχει απίστευτο καθαρό κανάλι και για το βρώμικο δεν το συζητάω. Μπορείς να επιλέξεις στα 7, 15 ή 30 W και αν πάρεις το κεφάλι και το συνδυάσεις με μια μεγάλη καμπίνα έχει παραπάνω από αρκετό headroom στα 30w. Με αυτόν παίζει εδώ ο κιθαρίστας δεξιά:
  2. Πήγαινε για τον Orange, δε θα το μετανιώσεις.
  3. Ακριβώς ίδια περίπτωση με εμένα, το έχω ξαναδημοσιεύσει στο noiz. Πριν 2 χρόνια μου έστειλαν καινούριο engl screamer επειδή λίγο πριν τη λήξη της τριετούς εγγύησης δεν δούλευε ένα ρελεδάκι! Μη σου φανεί περίεργο αν σου στείλουν καινούριο ενισχυτή.
  4. Παπαδαντωνάκης εγγύηση και πολύ καλό παιδί ;)
  5. Ναι, είδα αρκετή διαφορά. Βάζοντας το στη λούπα και κατεβάζοντας 4db στα 4Khz διαχειρίζομαι εύκολα το fuzzy χαρακτήρα του και μαλάκωνω τα πρίμα του.
  6. Έχω εδώ και 6 μήνες τον TH30 και τον έχω ερωτευθεί. Έχει φοβερή χροιά στα βρώμικα. Κινείται με άνεση μεταξύ Gallacher, Zeppelin και περισσότερων "μοντέρνων" ήχων. Η πραγματική αποκάλυψη για εμένα όμως είναι το κρυστάλινο καθαρό του κανάλι. Σπάει μετά την μέση αλλά τότε στα 30w είσαι ήδη πάρα πολύ - έως αχρείαστα- δυνατά. Όμως αν κατέβεις στα 15w ή στα 7w, με μια stratocaster είσαι κοντά σε Hendrix! Είναι πάρα πολύ ευέλικτος, αλλά επειδή δεν έχει τα ρυθμιστικά ενός rockerverb χρειάζεται οπωσδήποτε την προσθήκη ενός καλού equalizer.
  7. Nομίζω ότι περιγράφεις τον Οrange th30. Να τον ακούσεις οπωσδήποτε πριν προχωρήσεις σε αγορά ενισχυτή. Είναι πολύ πολύ καλύτερος απ΄ ότι μπορείς να βρεις στο youtube και στα ελληνικά sites έχουν αναφερθεί αρκετές σαχλαμάρες γι αυτόν. Φέρε μπύρες κι έλα να τον ακούσεις!!!
  8. Ο πληκτράς είναι ο Λαγογιάννης, μεγάλος μουσικός. Παίζει επίσης στους blues cargo, στους Backtrackin (Pink Floyd tribute μπάντα με καταπληκτικά αποτελέσματα) και στους Sgt. Pepper’s Beatles Tribute Band. Δε θα μου κάνει εντύπωση αν παίζει κι αλλού και δεν το ξέρω.
  9. Φίλε, είχα Engl, πήρα τον Orange th30 και έχω τρελαθεί. Απίστευτος ενισχυτής, κρυστάλινα φεντερίσια καθαρά και γκάζι ότι θέλεις από Zeppelin μέχρι scooped metal με φοβερή απλότητα και ευελιξία. Αν είσαι Αθήνα pm me να έρθεις να τον ακούσεις.
  10. Shielding δεν έχω κάνει ποτέ και δεν έχω εμπειρία, θα σου πουν όμως άλλα παιδιά από εδώ μέσα, έχουν γραφτεί και πολλά παλαιότερα αν ψάξεις.
  11. Το επιβεβαιώνω. Το έχω βάλει σε μια 60's classic player. Μου το τοποθέτησε ο Κουρμπής. Δουλεύει άψογα και δεν κόβει απολύτως τίποτα από τα καθαρά. Το μειονέκτημα του ότι είναι ακριβό.
  12. Το grade είναι βαθμονόμηση πάνω στη λυχνία και σε αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος του ενισχυτή. Θεωρητικά βάζοντας ίδιο grade se fixed bias ενισχυτές δεν χρειάζεται να κάνεις ξανά biasing. Δες εδώ την απάντηση 5 http://www.eurotubes.com/eurotubes-gain-distortion-and-other-mysteries.htm Ο δικός μου λέει grade 31 αλλά ο θωμάς πχ έχει 22, 27, 34 κλπ
  13. Ξέρει κανείς από που μπορώ να βρω 6L6 GC με grade 31 για engl με fixed bias; Η ρύθμιση bias που έχει o ενισχυτής μου είναι ακριβώς στα γούστα μου και δε θέλω να μπλέξω με biasing κλπ
  14. Εμένα πέρσι τέτοια εποχή μου έστειλε ολοκαίνουργιο engl screamer 50 γιατί δεν δούλευε το ρελεδάκι εναλλαγής των δυο master volume. Μάλιστα είχα μπει στον τρίτο χρόνο της εγγύησης!
  15. Δείτε κι αυτό: http://www.thomann.de/gr/media_bdbviewer_AR_261368.html?image=1
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου